bir zamanlar koptuğum şarkı.
şimdi aklıma geldi liseye döndüm.
-
dönmeler -
lisede müzik falan dinlemezdim. sikeyim ne işim olur lan? championship manager yeter idi. ama hormonlar artıyor idi. hatunlar bu tür müzikleri dinliyor idi. yaptım bir hata. evet dinledim! memelere dokunmak, popoları sıkmak için dinledim. bacaklara sürtmek. dans ayağına memişleri süzmek. yaptım bunları. ama hangimiz düz duvara tırmanmadık ki? hangimiz begümlere, handelere, betüllere bakmadık. hangimiz bacakları seyretmek için boyun tutulmasını göze almadık?
işte bu şarkılar çok piyasaydı. in da kılab, papiçulo falan gırlaydı. bilgisayar okuduğum için sürekli laborotooordaydık. nasıl yazıldığını o zamanlar bilmediğim için yanlış yazdım bilerek. neyse işte, "millet çok baba şarkı yæææ" diye sekiyordu. tabi hatunlar sekince lokkum gibi memeler de dalgalanıyordu. sörfe başlamam o yıllara dayanır ki 2 türkiye birinciliğim var. google'a girip 22 cm. yazın çıkar derecelerim.
neyse ağalar dinliyor ve çoşuyorduk haliyle. begümlerin memeleri, latifelerin popoları sallanıyordu. bir an önce okul bitse de eve gitsek diyorduk. içimizdeki bazı tezcanlılar, hormonu herkesten fazla olanlar ise dansediyoruz ayağına hatunlara sürtüyor, sonra gelip "olm böyle göt görmedim. sikimi içine soktum bana mısın demedi." diyorlardı. lan amcıklar nereye sokuyorsunuz? 10 cm'lik şey, pantolonu, donu, yarıp, etekten sıyırıp nereye sokuyorsunuz? kimi kandırıyorsunuz?
bizi tabii ki. biz de azgınlıkla vay şanslı piç kurusu diye içimizden geçiriyorduk. evet maldık. ama hangimiz o zaman sikimizin doğrultusunda gitmedi ki?
-
dönmeler -
böyle şeyler geliyor aklıma bu şarkıyla alakalı.
ayrıca şarkıdaki "ıııh" efektine de ayrı hastayım!