ilginç yazılara imza atan ve gelecek için büyük umutlar veren yazarımızdır. kavurdun bizi akdeniz zirvesi ile tanıdığım bu arkadaşımız titiz bir yazı üslubu kullanmaktadır. papaz denilince akla gelen çağrışımlarla uzaktan yakından alakası yoktur.
az ve öz konuşan nesildaş. temennilerini nokta atışıyla "bu buysa bu böyle olmalıdır, olacaktır" şeklinde uzatmadan dile getiriyor. bazen kendim lafı uzatırken göz göze gelip tırsıyorum kendisinden, kaçırıyorum bakışımı hemencecik.
hakkında, irlandalıları sevmesinden gayrı, söylenmemiş birşey söyleyemeyeceğim yazardır.(irlandalıları sevmesi de gerçi yabana atılacak bir özellik değildir.)içtendir(bkz: @1758153),lafı dolandırmadan yazar(bkz: @1756090),eğlenceli yazıları da görülmüştür ama çoğu zaman içinizi burkan giriler girer(bkz: @1752884),(bkz: @1354429),(bkz: @1752756),(bkz: @1581092)
telepati kurma özelliği de vardır aslında ama geç kalır(bkz: @1755468).
eserlerinin devamını dileriz kendisinden efenim...
hayata dair iç burkan detayları tesbit etme ve onları gayet başarılı bir üslupla aktarma beceresi olan, zeki olduğunu tahmin ettiğim ve barış manço sever yazardır.
gece gündüz demeden, sıkılmadan dinliyor beni; yazık. "ilgilen benimle yaa" nidalarımı hiç bi' zaman başıboş bırakmayan güzel insan.
masal bile anlatır.
sabaha kadar dertleşelim, dedikodu yapalım istiyorum. yemek yapacağım, türk kahvesi ve fal da vaatlerim arasında. ama adam çok meşgul, getiremiyoruz buraya.
bi' de yazamıyormuş. peh! sen şuna desene, benim başım döndü mutluluktan, aşktan, başarıdan; sözlüğü geçtim, dünya umrumda değil diye...
ailecek kıskanıyoruz!
"bir ya da iki saat sonra yanındayım." diyerek beni kandıran yazar insan.
dokuz tane sigara içtim beklerken. allah cezanı versin. ciğerlerimi çürüttün!