aşırı doz iron maiden'ın bünyede kalıcı hasar bırababileceği konusunda uyarılması gereken bir 6. nesil yazardır. kendisine hoşgeldin diyor ve bütün headbangerlığımla selam ediyorum...
an itibariyle anladım ki yazar arkadaşta para bok gibi ve arkadaşımız ishal olmuş .
ulan bi konser parasını denk getirmek için ebemize atlayan atlayana ne iş yapıyorsa o sıkorpiyon senin bu metalika benim koşturuyo .
-ne iş yapıyorsun.?
-organizatör menecerim.
-mınagoim..
-?!%
toplumsal hayat ve politika konularında zerre kadar bilgi sahibi olmadan tonla fikir sahibi olan ve girileri buram buram saçmalık kokan bi' sanal karakter. yazar demek istemiyorum.
fikirlerini saçma bulma sebebimi sadece "karşıt" olmaya indirgeyerek saçmalıklarını aklayabileceğini düşünen bi' sanal karakter. ona buna bilgisiz diyerek (ki ona buna bilgisiz diyo muyum, yoksa bu lafı nadiren mi kullanıyorum bunun da altını çizmek gerek) kendimi bilgili göstermeye çalıştığımı düşünmesi de ayrı komik ama kıçım bile gülmeye tenezzül etmedi.
kendini kanıtlamaya çalışan çocukluk yıllarımı ise çoktan atlattım ben, yıllardır 666 falan kullanmıyorum sağda solda.
onun dışında, tehdit edilmekten hoşlanmam, yediririm o lafları. bu da ayrı bi' anekdot.