papatyaya konan sevgi kelebeği 

sayfa  / 4
adana çık aradan

1. sigmund freud okuyarak genellemelere varan yazar.
    (neverwinter nights, 09.11.2005 12:12)
  2. anladık, sigmund freud, tamam dedirten yazar kişi...
    (lullaby, 09.11.2005 12:12)
  3. çok ilginçtir ki, birden fazla 100% doğruluk taşıdığını iddia ettiği önermelerden hareketle kaleme aldığı yazıları var.
    dikkatleri toplamayı başarıyor.
    (bkz: erkeklerde ibnelik switchi doğuştan on geliyor/1)
    (bkz: erkekler aşık olmaz/1)
    o değil de, erkeklerin aşk olmadan ilişkiler yaşadığını anlamak için çok çalışmış olmalı.

edit: çok pis kekleyen yazar.
    (azureel, 09.11.2005 15:08 ~ 16:39)
  4. ilerleyen günlerde sözlükteki seri eksi oy veren ibne'yi masaya yatırıp (oha, fesatlık sizde kardeşim) çocukluğuna inecek* freudçu (fordçu gibi oldu) yazar. hoşgelmiş, renk katmış.
    (fantastik karakter, 09.11.2005 15:16 ~ 15:16)
  5. erkekler aptaldır, hiç bir şey bilmezler, sadece zannederler fikrini benimsemiş yazar. peki erkekler aptalsa "beyim daha iyi bilir" diyen kadınlara ne demeli?
    (game insane, 09.11.2005 15:22)
  6. aşırı dikkat çekmeye başlayıp sevdimsenibirkere'nin vakti zamanında uğradığı gazaba uğramasından korktuğum yazar.
    (neverwinter nights, 09.11.2005 15:34)
  7. sadece freud un bazı öğretilerine aşırı kapılmış, feminist bile olduğunu düşünmediğim, çekingenliği, içine kapanıklığı yüzündendir belki fazla erkek sevmeyişi veya çok darbe aldığındandır erkeklere güvenmeyişi ama bilmez ki ne erkekler vardır, kadına kadından daha çok değer veren, ne erkekler vardır ki kadınların ki gibi sözde aşk numaraları gütmeyen, ne erkekler vardır ki bir sevgi ve aşk uğruna herşeyi bırakabilen, çok vardır o erkeklerden kadınların bir kısmı gibi timsah gözyaşı dökmeyen, daha tanımadığın böyle erkeklerden birini tanıman ve aşkı yaşaman umuduyla, hoşgeldin.

@531642
    (dlord, 09.11.2005 15:37)
  8. asl'sini bilemiycem ama yazdıklarında hakılılık payının olması, tamamen haklı olduğu anlamına gelmiyor. tamam çekirge, aysbergden bihaber değiliz. şirin görüntümüzün altında şerefsiz birer ademoğlu da yatabiliyor kimi zaman. dıştan pek bi haşin görünen fatih terimin pamuk gibi bir kalbi olduğunu biliyor muydunuz dersen bilmiyodum çok şaşırdım demem, olabilir çünkü...lakin tüm bunlar hadin hep beraber tabuları yıkalım, tuttuğumuzu zikelim, tek eşlilik de ne saçma şeymiş, şimdi erkek olduğun yarın eşcinsel olmıcaan anlamına gelmez, o halde neden şimdi bana vermiyosun (veya tam tersi) deme hakkını vermez kimseye. ya da demesi bunların doğru olacağı anlamına gelmez... bizler aysbergin görünen kısmıyla sosyal hayatın içinde var olan, dipteki kısmıyla da içimizde fırtınalar koparan,samimimiyet sınırları dar olan, yalnız kaldığında götüne deodorantın kapağını değil kendisini bile sokma ihtimali olan denyolarız ve bu gerçek hiç değişmeyecek. bilinçaltındakilerle sosyal hayatı paylaşmak için ays ays berglerin olduğu yere gitmeni tavsiye ederim şiddetle..
    (fantastik karakter, 09.11.2005 15:45)
  9. kadın haklarının çılgın savunucusu, erkek milletinin gaddar düşmanı, sigmund freudun çekirgesi yazar. yakında sözlük yazarı bayanların sorularını yanıtladığı, erkek denen mahlukattan nasıl korunmaları gerektiğini anlattığı bir köşe kurması muhtemeldir.*
    (dawsan, 09.11.2005 15:47)
  10. (bkz: bir erkek düşmanı yazarımız eksikti)
    (bkz: hayırlı olsun)
    (chixculub, 09.11.2005 15:51)
  11. sabahtan beri erkekler için "hepiniz topsunuz" türevi giriler girerek dikkat çekmeye çalışmış, sonunda da amacına ulaşmış gibi görünen arı. "birisi kalbini kırmış" teşhisi de konulduktan sonra artık özelden ve genelden maruz kalması beklenen bol miktarda yazma denemesi sayesinde ilgiye olan açlığını bir nebze olsun tatmin edebilecek olan arı. bir sonraki dikkat çekme krizinde nelerle karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.
    (goyathlay, 09.11.2005 15:57)
  12. bana sanki kendi hayatını girilere dökerek rahatlamaya, bazı baskılardan kurtulmaya çalışan bir erkek yazar olduğu hissi uyandıran yazar
    (vatman, 09.11.2005 16:09 ~ 10.11.2005 09:25)
  13. sanırsam balıkçıdır. olta atıp ilgi çekip sazan avlamaktadır. akşama evinde pişirip afiyetle yiyecektir. 18. balığı da midesine indirdikten sonra hafifçe geğirip arkasına yaslanacak ve karnını sıvazlayacaktır. balıklar da midesinde yüzüp sıçramaya devam edecektir.
    (azwepsa, 09.11.2005 16:16)
  14. hakkında bukadar giriler yazılldığını görünce üstüne alınan çok kişi olduğunu sayesinde anladığım yazar.hertelden fikire açık bir sözlük için elele!
    (zefura, 09.11.2005 16:19)
  15. vajina ve penis ilişkisini iyi bilen yazar.
    (sycokiller, 09.11.2005 16:20)
  16. dokunmayın kendisine bu aralar kedilerin mart sendromuna benzeyen bir durum içerisinde maruz görün .
    (chixculub, 09.11.2005 16:25 ~ 16:25)
  17. daha önceleri zamane sözlükteki yazılarını copy paste yapan yazar
    (vatman, 09.11.2005 16:27)
  18. ne kadar çok erkek tanımış dediğim.
    her insanın derdi olabilir. kader bu ya, birinden tokat da yiyebilirsin şu bahtsız dünyada. okkalı bir tokat hem de. dersin ki, "boşmuş bu dünya". sonra verirsin kendini saçmalıklara. saçmalarsın, dur durak bilmezsin, içindekileri dökersin. ipini koparmışlık demiyorum ama bir baskı varmış zamanında. bu baskıdan sıkılmışsın anlaşılan. rahatla evladım. bak börtüler, böcekler, sevgi pıtırcıkları da var etrafta. o silleyi yediğin konu her neyse unut gitsin. insan bu hata yapar. affetmesini bil. aslında bu dünya hep hata, yalan, dolan yaşananlar, vallahi bak. hatasız kul olmaz, hatalarıyla sev insanları.
    adındaki gibi bir gün papatyaya konup, o papatyanın sevgi kelebeği olursun inşallah.* hani ümit etmek var ya, ne büyük nimettir bir bilsen. bir de diyorum ki; akıl, allah'ın insanlara bahşettiği en büyük nimetmiş.
    (gülümsün, 09.11.2005 16:36)
  19. bugün sözlüğü birbirine katmış ve 4 saat içinde hakkında 20 nin üstünde giri yazılmış yazar olduğunu görüyorum. ne yaptığından çok, bunun sonucu bir kez daha ortaya çıkan "eğitilmiş insanlardan da şovenist çıkabiliyor" durumu ilgi çekici. erkek şovenizmi nelere kadir yarabbi. ayrıca bu ne savunmaya geçmektir, niyedir, nasıldır, yarası olmayan gocunur mu diye merak ediyorum. (bkz: fesuphanallah)
    (amidala, 09.11.2005 16:39)
  20. nickindeki windows ekran koruyucusu çağrışımı yapan betimlemelerine kurban olduğum.. sadece doğru insanla tanışamamış, selam ederim kendisine...

not: adım samuel , 25 yaşım, hemcinsime ilgim yok, karşı cinse de ilgim yok, hiç bir cinse ilgim yok. cinsel açıdan zayıf yaradılışlıyım, sex her şey mi canım?

kalbimim papatyasını internette buldum, konar mısın?
    (kornish, 09.11.2005 16:40)
  21. bir gün içinde paranormal aktivite yaratmış yazar..

"geliyorum geliyorum, gelemedim"...
    (my dying bride, 09.11.2005 17:15)
  22. balyozla vurursanız dümdüz olur. betonda yapılması tavsiye edilir.
    (creepingdeath, 09.11.2005 17:18)
  23. tv'de kadın programı yapsa bütün memleketi ayaklandıracak potansiyele sahip olduğunu düşündüren yazar.(reyting'e gel reyting'e)
    (mr drummer, 09.11.2005 17:54)
  24. erkekler hakkında yaptığı yorumları görünce kendisini vivid'e tavsiye ettiğim kişidir. jenna jameson ve meslekdaşlarının yüzlerce erkekle birlikte olmalarına rağmen bu kadar bilgi sahibi olamadığı dünyada tüm terbiyesi ve namusuyla bu bilgileri edinmesi gerçekten takdire şayan. huzurlarınızda, avn awards 2006 için kendisini aday gösteriyorum.
    (aqua, 09.11.2005 18:07)
  25. (bkz: üstüne sinek ilacı sıkılmış gibi davranan kelebek)...
    (lullaby, 09.11.2005 18:20 ~ 18:20)
 sayfa  / 4