görseller
paolo nutini 

belki ilginizi çeker
  1. · candy
  2. · caledonia
  3. · rewind
  4. · candy
  5. · coming up easy
  6. · autumn
  7. · these streets
  8. · bitmesin istenen şarkılar
  9. · pencil full of lead
  10. · sunny side up
gündem
  1. · boylumlama
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · süpürgeotu
  9. · elektro gitar

paolo nutini  

1. atlantic records sanatçısıdır yani vefat eden ahmet ertegün'ün destek ve emeği vardır kendisinde,henüz 19 yaşındadır,çok iyi yorumcu ve aynı zamanda şarkı sözü yazarıdır , 2006 yılında yayımlanan "these streets" albümünün adını jenny don't be hasty'le duyurmuştur,albümdeki diğer dinlenmesi gerekli parçalar rewind,last request,new shoes... ya da sırayla hepsi rewind parçasının klipi de ayrı güzeldir.

http://www.paolonutini.com/

http://www.myspace.com/paolonutini
    (abece, 19.12.2006 15:07)
  2. super bir sese ve yoruma sahip olan bir ahmet ertegün production ürünüdür. these streets albümündeki bütün şarkıları biribirinden güzel olup,bence ne güzeli autumun'dur. sesinde sizi hafif bunalıma sokacak bir hava vardır.
    (kumbiart, 18.01.2007 21:55 ~ 21:56)
  3. new shoes klibiyle dikkatimi çeken şarkıcı insan. şarkıyı güzel söylemesi bir yana klibindeki rahat hareketleriyle de beğenilesiydi. cool bir imaj yaratmaya çalışmış sanırım. bence güzel gider böyle.

şarkıyı alıcı gözüyle tekrar dinlemiş deneyimli edit: bir de shoes deyişi var ki bir hoş. şüuuz. tamam işte şuz.
    (en yavas kaplumbaga, 16.09.2008 21:43 ~ 21:54)
  4. şarkı söylerkenki ses tonunun sevimliliğinden apayrı olarak bir konuşma sesi vardır ki böylesine tok ve kıvamlı bir sesin bu "şeker çocuk"tan çıkmasını beklemezsiniz.
    (laein, 17.02.2009 18:09)
  5. candy parçasıyla sabah sabah beni sizunitli başımla beş dakikalığına da olsa sakinleştiren abi.
    (kitapcalar, 04.06.2009 08:48)
  6. ten out of ten şarkısı, blues piyanosuyla ska ritimlerini buluşturur, amaney, bir de eğlencelidir ki, sormayın!

adamımızın sesine diyeceğim yok tabi...
    (emekli organel, 17.07.2009 20:34)
  7. (bkz: candy)
    (bkz: ten out of ten)
    (portakal, 08.09.2009 09:58)
  8. iskoç bir anne ve italyan bir babanın 1987 yılı ortak yapımıdır, minik aşk meyveleridir. çok hoş şarkıları vardır. misal new shoes gibi..
    (kedikedi, 08.09.2009 10:02 ~ 10:02)
  9. geç farkına vardığım çok güzel şarkılar yapan müzisyen. ilk olarak arkadaşımın şahsıma new shoes' u dinletmesiyle tanıdım kendisini. şarkılarının hepsi ayrı bir güzel. sesi bağımlılık yapabiliyor bünyede. dinlenilesi...
    (yer yer çoğu zaman, 20.09.2009 23:27)
  10. genç bir adam televizyona çıkmış olağanca şirinliğiyle söylüyordu "short on money but long on timeee" diye. eğlenceli bir şarkıydı, ama popülerdi yani yarın modası geçecek gibiydi ve herifinde genç kızların yeni gözdesi olabileceğini düşünerekten çok sallamadım paolo'yu.

bir kaç yıl sonra "just give me some candy before i go" diyordu aynı adam. dedim ki hayret yıllardır gözüme çarpmıyor güzel tiki kızlarımız nasıl da gözden kaçırmışlar? yeterince popüler değildi heralde dedim. bu arada şarkı da hoşuma gitmişti bu vesileyle new shoes aklıma tekrardan geldi ve hala dinlerken zevk aldığımı hissettim. ve paolo beye bir şans verelim dedim.

şansını autumn ile o kadar iyi değerlendirdi ki paolo hayran olmamak elde değildi. ardında bir everybody's talkin' kavırını dinledim ki inanılmazdı. evet dedim pop müzik dahi olsa bu herifi hakikaten iyi şarkıcı.

şu sıralar ise coming up easy diye bir şarkısı dolanıyor etrafta. elbette o da harika ancak benim özellikle takdir ettiğim taraf ise bu şarkının sıradışı ve keyif verici klibi. buyrun:

http://www.youtube.com/...

he bu arada unutmadan sitesini de bir ziyaret edin derim ben insanın yüzünü güldürebiliyor. ayrıca youtube açamayanlar klibi de oradan izleyebilirler.

http://www.paolonutini.com/...
    (ceysın, 16.10.2009 15:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil