kadını cinsel meta haline sokan kafiyeli sözlerden biri. yemekte salça kadında kalça da denilebilir. erkeğin hayal gücü genişledikçe bu sözlerde de artış olacaktır.
aşağıdakileri ürettiğimi düşünmeme sebep olmuş söz öbeğidir. yıllardır ben bulmadan önce bunların var olup olmadğını sorgulamam ve sonuçta bizzatihi bu lafları dünyaya benim yaydığım inancına inanmama vesile olmuştur.
insanların poposu mühim bişi bunu inkar etmeyelim..göz gibi göt de fiziksel özelliklerle ilgili tanımlamalarda kendine yer bulan bi organ..şimdi böyle edebi anlattım diye sanılmasın ki o pop, göt, kaba et esasen binlerce yüzde 80 yağ içeren hücreden başka bişi..aynen öyle yağ moleküllerini yuvarlayın karpuz kıvamına getirin, deriyle sarmalayın budur..kadını da gösteren bu değildir, kadından göt anlayanın gördüğü sadece budur..bunu hayatının yegane amacı haline getirip her gördüğü popoya kilitlenen "yağ seviciler" i değil göt değil ütü hiçbir şey gösteremez ama maalesef..
kraldan çok kralcıların feminizm de sidik yarıştırdıkları bir konunun amiyane söylenişidir...atasözü ya da değil ben o kadarını bilmem ama gerçekliği su götürmezdir bu lafın
bugun reklam filmlerine bile konu ulan kıç mevzusu(bilmem anlatabildim mi hangi reklam) neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. oysa siz değil misiniz bu memlekette "göte göt denir diyen"
evet kadını gösteren kalçasıdır ki sadece erkekler değil kadınlar da bunu kabul eder...bir kadının kalçası güzelse o kadın güzeldir denemez belki ama bir kadının kalçası güzelse o kadın da çekicidir...ki zaten konumuz da bu
hemen hallenmeyin efendim...sadece biraz mizahi düşünün ya bu kadar basit
basen,kalça,kıç,popo,küfe,toto,kase,papara,arka...allahım ya
göt ulan işte göt...nedir yani bu ülkemdeki göt kompleksi?