california ile ilgili entry'imi okur okumaz "gel götüreyim seni ehehehehe" tepkisini veren yazar. yahu ben zaten ordan geldim? kimi kimin yerine götürüyorsun anlamadım ki! gel asıl ben seni götüreyim, gezdireyim; didik didik her metre karesinde rehberlik edeyim! *
tanışıklığımızın uzuuuuuuuuuun mazisi sonunda, dün katıldığı nymphadora ile ay yay yay tequila zirvesi'nde tanışabildik nihayet! kıpır kıpır, yerinde duramayan insan! adamın resmen gözlerinin içi gülüyor! gecenin ilerleyen saatlerinde iyice ortaya çıktı içindeki oynak yaratık! evet evet! oynak yaratık! bir de yanar döner kişiliği var bu insanın; yok yok kötü manada demiyorum! bir anda göbek atarken anında renk değiştirip etraftan gelen tehlikelere karşı panter kesiliveriyor!
efenim zirve gerçekleştikten sonra geriye kalan bir grup insan olarak "eğlenceye devam ulan bu saatte eve mi gidilir!!" dedik ve soluğu dans pistlerinde aldık. kurtlarımızı sağa sola saçarkene, her eğlence mekanında olduğu gibi orda da kendini bilmezler vardı. boyu haylice kısa bir cisim yaklaştı grubumuza, kendi kendine bize katıldı "hadi oh yandan yandan kırıtalım oh" yapıyor... ulan insan evladı, yanımızda 2 tane filinta gibi delikanlı var, insan utanır yahu yanaşırken! hadi yanaştın, hiç mi korkmuyorsun senden 1 metre uzun insanların seni teneke gibi eciş bücüş edip kenara fırlatmasından!? yok arkadaşım... korkmadı... panthera kişisi de "sen misin ulan korkmayan" manalı 4593920 no.lu bakışıyla adamı resmen kaçırdı; bakışları yetti!
zaten severdim kendisini, az dırdırımı çekmedi, daha çok sevdim... ah bi' de hesap ödeme konusunda erkeklik taslayıp benimle didişmeseydi daha çok seveceğim de... bi daha yaparsa yediricem pos cihazını, haberi yok! *
ha bir de iki yudum alkolle nirvanayı tersten görenlerden...! içirmeyin kardeşim şuna!?
nicki gibi yaman yazar anladığım kadarıyla. bir kere de anladım ben. her ne istediyse yapmış yakıştırmış. helal olsun başarılarının devamını diliyorum. ehe ehe.
çok inatçı bi yazar bu. deli edecek kadar. zehir gibi bi'de. çok zeki. benim mesleğimi hobi olarak yapabilecek kadar çılgın. fazla, çok fazla, kocaman fazla, en çok kocaman bisürü düşünceli. senin düşünmediğin kadar seni düşünebilir bile, o derece. korkuyorum lan.
akşama kadar sabırsızlıkla bir an bile olsa görebilmek adına beklediğim şirin* ne kadar kocaman yüreği olduğunu da bilenler bilir. en çok da ben bilirim sanki.
nefesim,
ne kadarda sıkıcı bu şehir, hava ne kadar solunmaz...
yollar ne kadar uzak, kavuşmak ne kadar zor.
özlemek, ellerini tutup, sıcacık sarılamamak ne kadar zor!
ilginç kişisel planları olmasında yardımcı olabilmek isterdiğim yazar kişisi .
amma velakin akademik yeti ve bilgisine sahipolamadığım gönülden destek verenler grubundan kadroya gireceğime inandığım gücü bilgisinde yazar kişisi *