panter emel  

adana çık aradan

1. hayvansever insansevmez bir bayan
    (vinsanity, 03.05.2004 22:17)
  2. hemcinssever bir hayvan
    (giberling, 26.08.2004 16:38)
  3. (bkz. green goblin)
    (togisama, 26.08.2004 16:55)
  4. (bkz. gereksiz insanlar)
    (hell guardian, 26.08.2004 17:16)
  5. bir tür ruh hastası.
    (bkz: hayvana insandan çok değer veren hayvansever)
    (azwepsa, 14.11.2004 15:01 ~ 15:09)
  6. tarabya sanatçılar sitesinde oturan,aşırı hayvan sever kişilik.
    (famenoth, 07.02.2005 00:00)
  7. öküz'de yazmaya başlayarak, bu eylemi hayvan dergisinde de sürdüren, sırf bu nedenle dergiden soğumama neden olan insan.
    (jellicle, 07.02.2005 17:49)
  8. her isimde olabileceği gibi bu isimde de manyakların olduğunu kanıtlayan hayvaaaaaan sever.ayrıca bu isimdeki başka bir psikopat için (bkz: sharon emel)
    (fakespeare, 06.11.2005 16:40)
  9. televizyondaki görüntülerinde her gittiği yerde milletin üstüne atlayan, ancak satanistlerin kedi kestiği iddia edilen terkedilmiş mekâna gittiğinde karşılaştığı gözlerinin altı mor halkalı sarhoş genci görünce panterden ziyade kedi hatta kedi yavrusu oluveren, lakabını haketmeyen gösteriş meraklısı, ne yapacağını şaşırmış insan.
    (eksiksizuyum, 17.11.2005 13:24)
  10. baal ın hayvan sever lakin öğrenci sevmez psikoloji-sosyoloji-felsefe hocası. ama mezunlarına acayip iyi davranır. tabi mezun olmadan önce yeterince saç baş yolduğu, kravat çekiştirdiği, gömlek yırttığı aksiyonlardan sonra.
    (hanspeterberigel, 19.11.2005 02:11)
  11. (bkz: sayko kemal)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (lightblue, 19.11.2005 05:27)
  12. asıl ismi emel yıldız olan ablamız vakti zamanında (1960'lı yıllar) sinema sanatçısıdır efendim ve bi gün evde canı sıkılan kiracılarının kızı türkan şorayı alıp film setine gider. filmin yönetmeni türkan şorayı görünce filmi yarıda kesip baştan almaya karar verir ve filmi türkan şoray ile yeniden çeker. daha sonraki yıllarda türkan hanım yeşilçam tarihine adını altın harflerle yazdırırken, baş rolü kaptıran asıl kahramanımız kendini hayvanlara adayarak hayata küser.
    (bad bad whiskey, 09.03.2007 05:47)
  13. 1960-1963 yılları arası 7 tane sinema filminde rol almıştır, 1963 yılında çekilen "cilalı ibo perili köşkte" adlı filmde feridun karakaya ile başrolü oynar.
    (yeşilçam, 09.03.2007 11:10)
  14. bu aralar piyasada kendisine pek rastlanamayan zat. konu sıkıntısı çekiyor ise avea reklamındaki kuzuya ilaç vermiş olabilirler. biraz şüpheli gibi geldi bana. hee, sonra bengü'nün klibindeki kedi. unut beni'ye çektiği klip. oradaki kedi nasıl öyle sakin duruyor kesin haplanmış hayvanlar.
    (ayabakan, 15.03.2008 00:37)
  15. orhan kural'ın kankasıdır kendileri.
    (sageeth, 15.03.2008 00:47)
  16. sesi soluğu çıkmayan hayvansever.
    bu zat bir ara reha muhtar ın haberlerine haftada bir çıkardı.altında da bir tayt olurdu hep efendim,böyle kaplan desenli bir şey.aklımda kaplan desenli taytla yer etmiştir bu sebeple.
    (hırbır, 22.05.2008 11:36)
  17. hergün sokakta karşılatığımhayvansever. aynı mahallede oturuyoruz kendisiyle. televizyonda nasıl görünüyorsa öyle. güldüğünü pek daha doğrusu hiç görmedim. köpeklerini gezdirmeye çıkarıyor hergün ve sokaktaki diğer köpekleri besliyor.
    kendini hayvanlara adamış bir kadın.
    ben hiç anlam veremzdim bu saplantılı hayvan sevgisine, ta ki köpek sahibi oluncaya kadar. iki köpeğimizden biri zehirlenip öldü, diğeri trafik kazası geçirdi. ben ve ailem hayatımızın en büyük travmalarını yaşadık onların başına gelenlerle. çevremiz bize o günlerde kınayan, ayıplayan '' manyak mı bunlar?'' gözüyle bakıyordu. biz ise artık biliyorduk hayvan sevgisinin ne demek olduğunu.
    ama o gün bugün tüm hayvanlardan uzak duruyoruz ailece, çünkü kayıpları bir yakınınızın kaybı kadar kişiyi derinden etkiliyor. ama artık hayvansever insanlara daha önce duymadığımız saygıyı duyuyoruz. hayvanlarına bir şey olduğu zaman ortalığı birbirine katmalarını anlıyoruz sonuna kadar...
    (kabuk adam, 22.05.2008 12:49)
  18. baalın en zıpır en psikopat en matrak en felsefik en mükemmel hocasıdır.dersinize sadece 11de girer ama siz onu hazırlıktan itibaren tanırsınız.
    panter ismini nasıl aldığı hakkında bir rivayet vardır ilk duyduğunuzda hayretlere düşer sonra kahkahalara boğulursunuz.panter emel hamileyken gene bir erkek ögrencisi onu gıcık etmiş , emel onu duvara yaslamış ve yakasından tutup yukarı kaldırmış(bu erkek 11.sınıf ögrencisi).bir de yazılı kağıtlarının arkasındaki panter resmi ve panter patisi yüzünden bu lakap takılmış.eee panterdir ne yapsa yeridir.
    (kortel, 12.07.2008 02:04)
  19. türkan şoray'ın ünlü olmasına sebep olan insan.
    şöyle ki , vakti zamanında emel hn aktristmiş ve türkan şoray daha yeniyetme iken elinden tutup o sıralar çekilen filmin yönetmeniyle tanıştırmış. amacı küçük de olsa türkan'a da bir rol verilmesini sağlamakmış. ama kader ağlarını örmüş ve türkan başrolü kapınca kendisi de yan rolde oynamak zorunda kalmış. türkan şoray uzun süre bu olayı inkar etmiş ama sonradan kabul etmiş.
    kaynak : kitabın yazarını şimdi hatırlamıyorum ama adı türk sinemasının kadınları idi.
    (bilginsel, 05.08.2008 22:43 ~ 22:43)
  20. hazırlıkta: panter kim ya ben tanımıyorum?
    9.sınıfta: şştt panter geliyo anaaam kaçın!
    10.sınıfta: ya biliyo musun 11lere böyle kötü davranmıyomuş herkes çok seviceksiniz diyo.
    11.sınıfta: aa hocam canım hocam cicim hocam bi fotoğraf çekinelim gidiyoruz biz hocam.

özetle; 'kız cadıııııııııı' çığlıkları kulağımdan silinmeyen biricik felsefe hocasıdır. seviyoruz kendisini.
    (beemaia, 10.10.2008 20:53)
  21. panter akay ile bir akrabalığı yoktur.
    (discomancer, 17.04.2009 04:29)
  22. aslında sistemin basın yoluyla farklı bir imaj çizerek manipule etmeye çalıştığı bir hatun olduğunu düşünüyorum. bir kaç röportajını okuduğumda çok şaşırdım. son derece entellektüel birikime sahip olduğunu fark ettim. anarşist siyasi akımın içinde bulunan ve pek çok siyasi yayında yazmış bir kişilik. "efendisizler", "özgür hayat", "öküz" ve "hayvan" dergilerinde falan uzun süre yazmış. eski bir sinema oyuncusuymuş ayrıca, yılmaz güney'le, metin erksan'la ve o dönem sinemanın sol ideolojiye sahip senaristleriyle aynı gurubun içindeymiş. son olarak kutluğ ataman'ın "ay'a seyahat" belgeselinde oynamış. şair elif sofya'nın annesi kitap-lık dergisi editörü ve öykücü murat yalçın'ın da kayınvalidesiymiş.
    üstelik sadece hayvanlarla ilgili olduğu da gerçek değil. eşcinsel ayrımcılık mücadelesinde, sokak çocukları ile ilgili çalışmalarda, antinükleer enerji karşıtı kampanyalarda faal olarak yer alıyor hatun. son olarak yargılandığı dava ise bush karşıtı gösteride polise mukavemetmiş. bunları öğrendiğimde şoke oldum.
    yani kısacası, bize uzatılan her oltaya atlamayalım, sazanlık yapmayalım. basının aktardığı her şey, hiç de sahi olmuyormuş bir kez daha öğrendim.
    (tuzlubalık, 12.05.2009 14:07)