gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · onur öymen
  3. · tahrik edici erkek kokuları
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · ameliyat sonrası söylenen ilk sözler
  9. · mercedes s serisi

pansbreath  

1. fazlasıyla sevdiğim,canını yidiğim olarak tabir ettiğim,sevimlimi sevimli 6.nesil yazar.. hoşgeldi.
    (aethernium, 03.01.2009 01:41)
  2. hoşgelmiş sefalar getirmiş sevgi kelebeği flütist yazarımızdır. ayrıca benim gibi cep hatunu olması sebebiyle daha bir şirin ve de yakın kılmıştır kendisini...ayrıcana çok çalışkandır, sözünün eridir.

-gülşah ben bunların flütlerini çıkardım,ondan sonra yemek yedim, ondan sonra evi temizledim, sonrada yemek yaptım, tekrar oturup çalıştım sololar tamamdır.

- . . .
    (magdelena, 05.01.2009 00:14)
  3. güzel izmirimin güzel insanı. takip edilmesini şiddetle önerdiğim nesildaşım. sözlükteki sınırlı sayıda bulunan yazarlardandır kendisi.
    (melankolik demokrat, 25.03.2009 07:13)
  4. koskoca 1 sene geldi geçiyo 1 tane mi hatun olmaz insanın mesaj kutusunda dedim aha bi baktım kendisi işgal etmiş ama öyle güzel tarafından bi işgal. sonsuz bi memnuniyet içerisindeyim. e ne de olsa şurda bi avuç kişiyiz benzer düşünen koruma altına almalıyız birbirimizi. 6. nesil filozof hatun sağolsun varolsun.
    (hatuninsankişisi, 25.03.2009 18:33)
  5. az önce öğrendik ki hemşeriymişiz, efendime söyliyim hatta kassak akraba bile çıkabiliriz, kan çekmesi böyle bişey olsa gerek. ağzım kulaklarımda hala, gayet memnunum halimden, belki bir uçak, uzun bir otobüs yolculuğu sonrası fotoğraf arkadaşı oluveririz, hoş anılarımız olur. dinleniriz, huzur buluruz o uzaklarda. kendimizi hatırlar, kendimize geliriz. canmış. sağolsun.
    (hatuninsankişisi, 19.04.2009 15:23)
  6. insanı kendine bağlayan, sevimli ötesi, bağımlı olunası kişi. pansbreath bir sudur iç iç kudur.
    (fes başıma, 06.06.2009 03:03)
  7. ilk başta çakma feminist sanılabiliyor kendileri yazdıklardan ötürü fakat kesinlikle söz konusu değil.aksine erkekleri bolca savunduğu yazıları var.oldukça şaşırtıcı, başarılı bir yazar. iyi bir gözlemci. özellikle okunması gereken girisi için;
    (bkz: @3247493 )
    (emma bovary, 06.06.2009 16:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil