pandora kitabevi   

adana çık aradan

1. istanbul'un en iyi, en nezih kitapçısı.
    (bambaska, 12.10.2004 11:41)

2. http://www.pandora.com.tr adrsinden ulaşılabilecek ecnebi kitab külliyatında takdire şayan bookstore.
    (bkz: türkilizce)*
    (togisama, 12.10.2004 11:41)
  3. (bkz: pandoranın kutusu)
    (excalibur, 12.10.2004 11:51)
  4. harry potter and the half-blood prince'in ön siparişlerini 20 temmuz itibariyle evlere teslim edecek süper kitabevi.
    (drenchrome, 07.06.2005 12:47)
  5. robinson crusoe 389 ile karşılaşıncaya kadar el üstünde tutulan kitabevidir. burayı seven kişilerin tembellik yapmayıp, tünele doğru seyirtmelerini tavsiye ederim ben. zira hem içerik hem de görsellik açısından doyum üstüne doyum yaşayacaklardır.
    (jellicle, 23.10.2006 18:30)
  6. robinson kitabevi'nden kat kat üstün, farklı kitabevidir. hayatta herkesin bir kitabevi olmalı, önerim kesinlikle pandora'dır.
    (bambaska, 03.02.2007 23:07)
  7. sabaha karşı 5te sipariş ettiğiniz kitabı bir gün sonra öğleden sonra ankaraya teslim ederek gönülleri fethetmiş kitabevi.
    (bosvermis bunye, 15.04.2007 00:15)
  8. bir kaç gün önce orda çalışan bir hatunla yaşadığım dialog sonrasında beni dumura uğratmış olan kitabevi...

-ııı, şey, ben bir de poşet alabilir miyim?
    -yalnız biz poşet kullanmıyoruz, küresel ısınma, geri dönümşümsüz ürünler vs. çevreye zarar vermek istemiyoruz.
    -hmm.. evet duyarlı bi yaklaşım.
    -kesekağıdı kullanıyoruz, ondan versem..?
    -tabi... yalnız o kağıt ağaçtan yapılm.... aa doğru samandan yapılıyo.
    -ne önemi var ki, geri dönüşümü var en azından!*
    -hmm,peki!
    (noluyoruz yahu, 30.06.2007 00:50 ~ 14.09.2007 18:09)
  9. bugün itibariyle benden ikinci eksisini almış kitabevi. iki şubesinin stoklarında da görünen, %50 indirime soktukları, bendenizinde hemen siparişini verdiği kitabı komik bir bahane ile yollamamışlardır. bahaneleri de "stok hatasıdır". ee kardeşim iki şubende mi birden stok hatası yaptın? nedense ben sipariş ettikten 3-4 saat sonra kitap iki şubeden birden kaybolmuş ve sorguyla ulaşılamaz olmuştur. stoktaki kitapları 24 saat içinde kargoya verdiğini idda eden bu kitabevi 48 saat içinde nedense beni bilgilendirmeyi uygun görmemiştir. ve telefonla arayıp sorulmasa bir süre daha uygun görmeyecekleri tespit edilmiştir.

yabancı yayın vb. satıp, işini düzgün yapan bir yer için (bkz: çağlayan kitabevi)
    (asimo, 23.01.2008 17:19 ~ 17:22)
  10. istiklal caddesinde bir kitap evi..ama benim hikayem birazcık farklı,ucundan da olsa bir bağlantı var kitapeviyle

bir zamanların ünlü dansözünün adıda pandoraydı..son derece trajik bir ölüme sahip olan insandı.playboyların topuklu ayakkabısından şampanya içtikleri bir hatunmuş zamanında ama işte o da bir tutunamayan..bir gün sokakta ölü olarak bulunmuş,o güzel yüzünde bıçak izleri varmış,sonrasında üstüne gazete kağıtları örtmüşler..cesedinin durduğu yer ise şu an istiklalde pandora kitapevinin önüymüş..kader mi,kısmet mi bilinmez..ama ilahi bir durum olsa gerek..
    (eyvah vecihi geldi, 30.03.2008 22:58)
  11. pazar akşamı sipariş edilen kitabı, ki kendisi ultimate hitchhikers guide dır, salı sabahı elime ulaştıran şahane kitapevi. bu arada yurtdışındaki liste fiyatından sattığı söyleniyor ama deluxe eddition olan kitap bildiğim, en azından e-bay den gördüğüm kadarıyla daha pahalı
    a++++++++++++++++++++
    (head trıp hero, 08.05.2008 13:55 ~ 13:56)