çalıştığım dönem içerisinde ki bu dönem yaz süreci içerisindedir kendisini eskiye göre baya düzeltmiş olan firma. şoför, muavin, host kim olduğu hiç farketmez çalışan tüm personele sürekli denetim yapan, gömleğin kirli ve ütüsüz olma durumunda, pantolonun kırışık veya tozlu olmasında, kravat veya yaka kartı olmadığı durumlarda kişiye ve araca 50 ytl para cezası kesebilen, 10 saatlik yolculukta 5 defa ikram servisi yapmak zorunda tutan yurtiçi yolcu taşıma firması.
yolculuk esnasında attığı kazıklarla, servislerinin dandikliği ile, şoförlerinin extra dandikliği ile birkaç binip, daha sonra binmeye tövbe ettiğim otobüs firması
istanbul-ankara gece yolculuğumda kibar hostlarla servis yapan ancak mercedes travego'nun tahta koltukları sebebiyle uyutmayan, dandik şoförü sebebiyle yürek-ağız pozisyonu yaşatan, bir daha tercih etmemeyi düşündüğüm firma.en kötü yanı da şu oldu ki, otobüs esenler'den kalktıktan sonra alibeyköy tesislerine kadar cep telefonu ile enseye parmak göte şaplak muhabbet eden şoför, alibeyköy'de bir hanım kızın park halindeyken annesine iyi olduğunu söylemesi üzerine kaplan kesilip, kıza kendince ayar vermiş fakat tarafımdan daha bir dakika öncesine kadar telefon görüşmesi yaptığı konusunda uyarılınca yavru kedi kesilmiştir.aşti'de indirip beni dövmediğine hala dua ediyorum ama elimden alabilirler miydi o iğrenç yolculuk sonrası orası ayrı konu tabii.
bilet alırken öğrencimi-sivil mi diye sorduktan sonra eğer
-öğrenci?
derseniz normal satış fiyatından
-sivil
derseniz gene normal satış fiyatından bilet satan yazıhaneleri olan firmadır.
ama ben akıllılık yapayım fiyatı önceden öğreneyim derseniz bu seferde
genç ve öğrenci olmaya müsait halinize bakarak
-sivil 11 lira öğrenci 10 lira
derler. aslında normal satış fiyatı 10 liradır. ne yaparsanız yapın düşmez o sabit fiyat. yok zam der yok bok der püsür der yine alır o meblayı senden.
sende öğrenci bileti aldım daha ucuz aldım düşüncesiyle mutlu olursun ilk zamanlar. tabii muadili firmayla* kıyaslayacak olursam bin kere tercih edeceğim firmadır o ayrı. zaten muadil de değildirler. varan-ulusoy desen hadi tamam derim.
bu sıcak yaz günlerinde ikram olarak dondurma vererek birazcık olsun gözüme girmiş olan firma. ama hala aynı yeri 2 hatta 3 kişiye satmalarını hafifletmez bu.
neskafenin içinden çıkan kıl a savunma olarak fabrika hatası, onlar öyle üretiliyor diyen bir muavinle karşılaştığım, yine de seyahate çıkacak olsam tercih edeceğim otobüs firması. yaz aylarında otobüs hareket eder etmez dağıtılan dondurma yolcuları mest etmektedir.
neoplan skyliner otobüslerinde kablosuz internet ağı vardır. ekspres -sadece dinlenme tesislerine girer- otobüsleri ulusoy ve varanla kapışacak düzeydedir. bu otobüslerinde -neoplan skyliner ve setra- verdiği hizmet ulusoy ve varanla kapışacak düzeyde olmasına rağmen pamukkale turizm bu iki firmanın neredeyse yarı fiyatına yolcu taşır. güneybatı anadolu'nun en çok yolcu taşıyan otobüs firmasıdır ayrıca. her ne kadar kurumsallaşmaya çalışsa da, halen bir taşra kültürü hakimdir işleyişinde.
büyük kentlere en klas servisini gönderirken, haritanın ücra kısmına gelen şehir ve kentlere en kalibresiz ve kalitesiz otobüslerini ve hizmetlilerini yerleştiren firmadır. yıllardır, alternatifsizlik ve mali durum hasebiyle bu firmaya mecbur kaldım. hala da öyledir.
- aynı numarayı (koltuğu) üç kişiye satar. rekorları bu alanda kaçtır biliemiyorum ama 5 kişi deseniz de kılımı kıpırdatıp şaşırmam. "hadi lan" demem
- yılların firmasıdır ama kurumsallaşamayacak kadar köylü zihniyetlidir. dışarıdan para denkleştirip herkes firmaya otobüsü ile dahil olabilir. zorlasan kamyonla bile iştirak edersin. hayır demezler... sanmıyorum.
- yanlışlıkla birden fazla kişiye numara satmaları dolayısıyla yaptıkları hatalarını yine bir başkasına yolculuğu zehir ederek düzeltirler. örneğin arkadaşınızla yanyana numaraları alırsınız ki birlikte seyahat edebilesiniz diye. fakat muavin hıyarı sorgusuz sualsiz "sizi öne alalım" demekten çekinmez. "sebep? " "siz didim'e gitmiyor muydunuz? " "yani" "ee öne alalım sizi" "hayır"
(demek ister ki biz gene kafaımıza göre bilet sattık fakat o yerin gerçek sahibi geldi. ayrıca bayan. yanına erkek oturtamayız. sen bi zzahmet öne siktir git. senin yanındaki kızın, pardon bayanın yanına da onu oturtalım. yediğimiz boku düzeltelim)
- ilk önce bir arkaya, sonra son koltuğa , en sonunda şoför yanındaki tabureye oturmanızı da isteyebilirler...
-muavinlerinin büyük bir kısmı lütufkârdır... hizmet etmez tenezzül eder.
2175 'te uzaya seyahat düzenlemeye başlarlarsa korkarım ki aydan biletsiz yolcu alıp, sizi kokpitte pilotun yanına koydukları banyo taburesine oturtmaktan çekinmeyeceklerdir.
firmaya ait(bababalımlar) otobüslerin plakası "20 pk xxx" şeklinde olan firma. bu otobüslerde hizmet kalitesinin arttığını gözlemlersiniz, ama şahsen tavsiye etmem ben bu firmayı.
denizliye en cok ve sık araba kaldıran firma olduğundan tercih sebebim olmayıp zorunluluktan bindiğim firma. bunların alayı gariptir. pzt dersin salıya bilet keserler, 5te kalkcak olan araba hep 5i ceyrek gece kalkar, yoldan yolcu almak için 159kez dururlar, sehiriçi servisleri hep gec kalır garaja götürmek için garajdan da mutlaka ve mutlaka gene gec kalkmak seni bekletmek zorundadırlar.b ayan yanına bay keserler sora yolculardan yer deiştirmelerini rica ederler, bu sık rastladığım bi durumdur. hatta bi keresinde sağ ön lastikte sorun mu varmış neymiş adamlar denizli garajında halletmeden yola cıkıp 5 dk uzaklıktaki benzinlikte yarım sa içerdeki yolcular bekletip lastikle urastılar. allaha emanet gidiyoruz valla.
eski ününden eser kalmamış şehirler arası yolcu otobüsü şirketidir. cevval şöförleri vardır. gözleri hiç bir şey görmez. gece karanlığında en şahin onlardır. 120 km/saat hızla akıllara zarar sollamalar yapmakta üstlerine yoktur. adrenalin bombardımanını sevenler için birebirdir. sevenleri ve bağımlıları ona yeni bir ad takmışlardır:
son zamanlarda çıkış yapsa da hala amca oğlu zihniyeti taşıyan firma. otobüsleri iyidir ama muavin en önemli noktadır pamukkale de. eğer muavin iyiyse diğer kötü tarafları örtebilir ama kötüyse denecek laf yoktur:
- pardon bi su alabilir miyim aceba?
- sabret birazdan servis yapcam!
- tamam tamam kızma, beklerim ben nolcak ki, ehehe.
memleketimin ulaşım firmasıdır kamil koç'tan daha çabuk varmasından tercih sebebimdir.ancak biraz enteresandır bu firmanın şirket politikası.en son ankara'dan izmir'e dönüşte uzun yol sebebiyle cam kenarı bilet almak istediğimde görevli bana sadece 2, 3 ve 38 numara koltuklar var deyince en önde yolu izlemekten uyuyamadığım için 38 numarayı tercih etmiştim.otobüs saati geldiğinde bir de ne göreyim koskoca travegonun içinde topu topu 15 kişiyiz..ilk önce idrak edemedim hem şoföre hem de muavine yanlış otobüs olup olmadığını tekrarlarca sordum.otobüs boştu ve ben hala niye şubedeki görevlinin bana ısrarla saçma sapan koltukları önerdiğini anlayamadım. rakip firmadan biri sanmış olup da heralde bizim otobüsler full çekiyo imajı yaratmaya çalışıyolar ya da ne biliyim dünya küreselleşiyo işte,,
sanılanın aksine denizli değil izmir firması olan seyahat şirketi. zira fi tarihinde şirketi kuran kardeşlerden biri ya da ikisi izmir'e göç etmiştir ve firmanın merkezi de izmir'e taşınmıştır.
denizlide yetişip çıkan her kişinin ilk otobüs firmasıdır. çünkü denizliden sağa sola en çok sefer pamukkalede vardır. şehir içinde de ofisi en yaygın bulunan şirkettir. lakin şehirdışında yaşamaya başlayan (izmirde yaşayanları tenzih etmek gerek çünkü en başarılı ve yaygın seferleri denizli izmir)herkes zamanla bu şirketten uzaklaşır.
bir açıdan bakınca bursanın nilüfer turizmi gibidir. nilüfer turizm bursanın şehirlerarası taşımacılıkta bel kemiğidir ve dört beş büyük şehir harici pek bilinmez. pamukkale de aynı şekildedir. lakin nilüferin eğitimli, kibar muavinlerinden bir tanesini pamukkalenin bi kaç nasihatle işe alınan, yolculuk esnasında bulduğu her fırsatta sizi kitleyen, samimiyetle laubalilik arasındaki çizgiyi farkedememiş hatta (yaşanmıştır) kahve dağıttığı sırada bayan sizinle molada özel birşey konuşabilir miyim? diyebilecek cüretteki muavinlerinin alayına değişmem o ayrı.
otobüsler olarak gayet kendilerini geliştirmişler hakkını vermek lazım. bu açıdan bakınca da kamil koç un rahat hat larının yanına yaklaşamazlar o da ayrı tabi. tek avantajları rahat hatların denizliye uğramaması.
girime son verirken ikamesi firmaların çeşitli açılardan attıkları farkları dile getirip akabinde üzüldüğümü farkettim. ne de olsa ilk yolculuklarımızın çoğu pamukkale ile oldu yalan değil. yer yok ama gel merdivende otur ya ayıpsın dedikleri zamanları da hatırladım. samimi bir firma yalan değil. kısa süre içinde de çok yol katetmiş.
otobüslerinden birisi dün gece denizli-afyon yönünde, henüz asfaltlanmamış ve ulaşıma kapalı olan bir toprak yolda yaklaşık 120 km ile giderken görülmüştür. bunu görenlerin ise trafik kurallarına uygun şekilde, hemen toprak yolun yanıbaşındaki gidiş-geliş asfalt yolda gidiyor olmaları pek bi manidardır.