mart ayında
itü makina fakültesi'nde
itütek'in partisinde standı açılan sigara markası
gizli pencere adlı filmde
* johnny depp'in içtiği sigara.
hollanda'da yirmilik paketine 3 avro, yirmibeşlik paketine 4 avro ödenmektedir. yalnız ilginç olan 25lik paketteki sigaraların tanesinin 1 cent daha pahalıya gelmesidir. (inanmayan hesap makinesi kullanabilir.)
sarhoşken su gibi giden sigaralardan.
dialog:
taksi şoförü: ne sigarası içiyon sen?
ben:pall mall,neden?
taksi şoförü:çok kötü kokuyor.
anektod: şoför de sigara kullanıyordu.
sonuç: bir daha bakkala bir pall mall alabilir miyim demedim.
kurt vonnegutun ''intihar için son derece klas bir yol'' dediği sigara.
kontrollü deneylerle gördüm ki standlarında duran bayanlara beyaz pantolon giydirip standa gelenlere göz kırptırıp işve yaptırmak usulüyle sigara sattırmaya çalışan markadır. gençleri zehirliyorlar. ayıptır.
(togisama, 01.04.2007 23:26 ~ 02.04.2007 08:52)
bir gömlek markasıdır.
bilmiyorum sigarayla alakası nedir lakin gömleğinin kalitesine yakın sigarası olsa baya guzel bir şey olurdu.
yasal uyarı sigara sağlığa zararlıdır o yüzden siz gömleğini alın.
yapışkan anketörleriyle fenalık getiren sigara markası.
lise hayatımı gayet güzel geçirmemi sağladı,benden başka içen yoktu çok şükür , içmeye başladıktan sonra sömüren olmadı allah razı olsun
-abi bi tek versene
+al abi
-bu ne olum ya,yinemi pall mall, malsın mal!!
avcılar kampüsünde 6 şarlı gruplarla öğrencileri toplayıp yemek ısmarlamak bahanesiyle anket yapan. üstünede 2 paket sigara veren marka.
1970li yıllarda türkiyede kaçak olarak satışı en fazla yapılan sigaraymış.
2.750'lik fiyatıyla öğrencilerin gönlünde taht kurmuş,
hoş kapak tasarımlı,ağır sigara amma bir kere alıştıktan sonra rahat içimiyle ciğer kamaştırıcı!
goodfellas ın başlarında joe pesci ve ray liotta'nın sattıkları sigara
itü maslak kampüsünde yapılan tanıtımlarında yemek ısmarlanan, züğürt zamanların kan yapan sigara markasıdır. genel kanının aksine çok eski bir sigaradır. 2008 ocak ayı itibariyle süper slim versiyonunu bakkal amcaların hemen arkasındaki raflara dizmiştir. genellikle mavi paketli olanının tüketimine rastlanmaktatdır.
- bakkal amca bir paket pall mall mavi
şeklinde çok fazla tekrar edildikçe "palmalmağvi palmalmağvi palmalmağ palmalmağ..." şeklinde vurgusu bir acayipleşir.
ayrıca karbon filtre özelliğinden dolayı diğer sigaralara göre daha az el kokusuna yol açar. her yönüyle taktir eder ilgi ile takip ederiz.
(bkz:
british american tobacco)
(bkz:
vallaha bir alakam yok)
(elosa, 10.04.2008 02:41 ~ 02:43)
pel mel pol mol pal mel diyede nitelendirilebilen tiryakisi olduğum tütündür
içtiğim başka hiç bir sigaradan aynı tadı alamadığım, etrafımdaki tiryakilerin bilimüm aralıklarla "bunu nasıl içiyosun yahu" dedikleri, vazgeçmediğim sigara markası...
bir camel içicisi olarak siyahının tadını gayet güzel bulduğum sigara. ancak camel kadar yumuşak bir tadı yok. o kadar da olsun artık. dün kadı kızı ile konuştum haberler iyi.
(camel, 16.08.2008 02:24 ~ 04:02)
camel le kıyaslandığında tadı katran gibi gelen sigara. ha şekildir o ayrı.
camel ile mukayese edilemeyecek sigaradır.
camel'ın taşşağını öpsün. ama fena değildir.
simsiyah paketinin özelliği kömür filtresi. ancak diğer kömür filtreli sigaralar premium ismi koyup 4 - 5 civarına giderken bunun resmi fiyatı 3.4 bakkal efendiniz biraz kapalı gözlüyse 3'e verebiliyor.
3 - 3.5 civarına alınabilecek en iyi sigara gibi. içtikçe fikir değişimi olabilir. sinüs dalgaları sıfırlanabilir.
öncelikle ben sigara kullanmıyorum. teşekkür ederim. ben pall mall içiyorum.
önceleri, babamın eskiden içtiği sigara olduğu için içiyordum. plana göre babam eninde sonunda beni sigara içerken yakalayınca pall mall içtiğimi görecek, "pall mall ha, ben de bundan içiyodum" diyerek biraz olsun yumuşayacaktı. sonraları
kurt vonnegut'un da pall mall içtiğini öğrendim. acaba yazdıran şey bu mudur dedim daha da asıldım pall mall'a. intihar için ne klas bi yol! kimselerin beğenmemesi sonucu, otlakçılığın minimuma inmesi ise beni pall mall'a bağlayan son şey oldu.
bana bi aşk, bi de pall mall verin. biri ötekisiz çekilmiyor.
kara kaplısı,
camel' den daha ucuz olup da beğendiğim, içilebilir bulduğum tek sigara...