görseller
pakito 

belki ilginizi çeker
  1. · julien ranouil
  2. · apaçi müziği
  3. · trance
  4. · living on video
  5. · pato
  6. · a night to remember
  7. · şahin marka beyaz arabanın içindeki dört kişi
  8. · julien ranouil
  9. · vücut çalışırken dinlenecek şarkılar
  10. · make love
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · ugg
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · dersim katliamı
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · türkiye cumhuriyeti başbakanı şerefsiz değildir
  9. · abdullah çatlı

pakito  

1. living on video parçasıyla patlama yapmış, dikkatleri üzerine çekmiş, son günlerde her mekanda duyabileceğimiz moving on stereo gibi daha sonraki çalışmalarıyla insanların beğenisini kazanmış djdir. asıl adı julien ranouil dir.

* * uktecinin notu: ''bu konu hakkında kimsenin bilgi sahibi olmadığı tek konu."
    (kunduz, 17.03.2007 14:52 ~ 14:52)
  2. henüz dinleyip de beğenmediğim bir şarkısı olmayan fransız dj. şu ana kadar duyup, beğenip de adını bilmiyor da olabilirsiniz...
    (bkz: living on video)
    (bkz: moving on stereo)
    (bkz: are you ready)
    (bkz: ı do it again)
    (gonewiththesin, 30.05.2007 09:37)
  3. 2006 yılında çıkardığı video isimli ilk albümüyle sükse yaratan başarılı fransız dj. dance, techo ve electro parçalardan oluşan albümündeki moving on stereo ve living on video isimli çalışmalar avrupa listelerinde üst sıralarda kendilerine yer buldu, ikisi de çok tutuldu. kanımca albümün en güzel parçası "blue moon city". ayrıca albümdeki çoğu çalışması hit olacak kalitede. elektronik müzik dünyasına yaptığı bu hızlı ve sağlam girişi ileride devam ettirecek yeteneğe de sahip. ayrıca uzun uğraşlarıma rağmen bir türlü resmi web sitesini bulamadım ve nedense hakkında bilgi toplamak gerçekten zor.
    (o s c a r, 05.06.2007 22:37 ~ 22:37)
  4. "david kane- club sound"** 'a yaptığı, tarzını tam yansıtan remix'ini çok beğendiğim dj.
    (luto, 04.07.2007 13:50 ~ 13:51)
  5. elektronik müzik dünyasının başarılı isimlerinden birisi bana göre. ha burada önemli olan, benim elektronik müzik hakkında ahkam kesmeye müsaade edecek bilgimdir ki kırıntısı yoktur.*
    ama şöyle bir tespit yapmadan geçemiyeceğim, adamın ritimleri aynı gibi. yani, en azından bana öyle geldi diyelim.

iki örnek:
    blue moon city
    (bkz: http://www.youtube.com/...)

you wanna rock:
    (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (viktorrap, 13.03.2008 15:38)
  6. yine fransız, yine elektronik müzik, yine temiz iş..
    (zeus, 28.04.2008 09:36)
  7. gerçek adı julien ranouil olan fransız dj, you wanna rock ve are u ready gibi sağlam parçalar yaparak dikkatleri üzerine çekmiş living on video ve moving on stereo parçalarıyla irtifa kazanmış elektrocu...

ayrıca, tom snare nin philosophy adlı parçasını mix lemiş kaliteli ama benzer soundları olan teknocu...
    (juaqly, 25.03.2009 23:14 ~ 23:30)
  8. you wanna rock'la beni dağıtmış bu dünyadan alıp güzel hurilerin bol otlak yerlerin içine atmıştır...
    (drugaddiet, 26.07.2009 12:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil