+1 olarak başlayan zirve kariyerine pakapoka olarak devam etmiş, bu yolda büyük uğraşlar vermiştir. ne yazık ki mükemmel bilgi toplama ağım sayesinde şantajlarıma kurban gitmiştir. eğer fidyemi ödemezse önce sözlük sallanacak, sonra da kendisi beni öldürecek sanırım. çok üstüne gitmiyorum ileride meslektaş oluruz diye.
tam bir samimiyet abidesidir, sevmemek mümkün değildir. tanismamizin 15. dakikasında tiramisusunu paylaşması samimiyetini anlamamı sağlamış, zaten ilerleyen saatler de de muhabbetimiz kat be kat artmıştır. diğer zirve ahalisi gibi o da tanıştığım için kendimi iyi hissettiğim insanlardandır. umarım ki devamı da vardır
ayrıca garsona siftinirken beni yalnız bırakmamıştır
fasıl zirvesinde tanıdığımız çok sevdiğimiz yazar kişidir.
içki içmeyeceğini hatta saat 9 gibi kalkacağını söylesede sözünde durmayarak bizleri çok mutlu etmiş, bizlerle birlikte 11e kadar şişenin dibine, fasılın gözüne vurmuştur kendisi.
3 maymun konseptine 4. olrak müthiş bir giriş yapmasının yanı sıra gece boyunca her türlü muhabbete tam katılım göstermesi ile kompozisyonu ciddi anlamda tamamlamıştır.
not: fotoğraf makinesini unutmuştur mekanda. ama korkamasındır. makinesi bendedir, emin ellerdedir. fotoğraf makinesini tekrar görmek istiyorsa benimle irtibata geçmesi yeterlidir.
olmaz içemem edemem ben zaten erken de gitcem, aslında hiç gelmiyim daha iyi diye diye zirveye getirttiğimiz hayatımda tanıdığım en neşeli en sevimli insanlardan biri.şarapla başlayıp rakıyla devam etmiş ablamdır*.daha kendisiyle çok zirve yapacağımızdır; ne de olsa ankara'ya yerleşmiş sayılır artık.
kendisiyle izdivacıma müsebbib olmasını mütevellit itü lugat müessesine müteşekkir olmamı mecbur kılmış, dünya tatlısı, muhabbet böceği, mıncırılabilitesi çok yüksek sevildi mi de öyle böyle değil pek bi çok sevilen, aranan, özlenen, daha çok özlenen, komşu olunası insandır.
kendisine bayağıdır nickaltı yazan olmamış. bu vesileyle isviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanan bir gerçeği belirtmek istiyorum: araba camı silmede, gazete kağıdına göre %83 daha verimli. arabalarınızın camını pakapoka ile silin.