belki ilginizi çeker
  1. · meviq
  2. · bu son fasıldır ey ömrüm zirvesi
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · ugg düşmanı ezik kızlar
  7. · yılmaz özdil
  8. · msnle sipariş alan kebapçı
  9. · bu mesajı x kişiye yolla

pakapoka  

1. küçüktür, büyüktür, yazardır, yazmazdır. ilk girisiyimdir bir de. dördüncü nesil ımmm şey dir.*
    (theone, 17.03.2007 02:10 ~ 02:10)
  2. sevgilinin gözyaşlarının kıymetini bilen yazar. hoşgelmiş.*
    (deniz büyücüsü, 27.03.2007 13:35)
  3. dün itibariyle olan "ankara içelim bari zirvesi"ne enerjisi ve güzelliğiyle renk katmış,süper mi süper şeker mi şeker hatuncan...
    (hypnotica girl, 05.05.2007 13:13)
  4. +1 olarak başlayan zirve kariyerine pakapoka olarak devam etmiş, bu yolda büyük uğraşlar vermiştir. ne yazık ki mükemmel bilgi toplama ağım sayesinde şantajlarıma kurban gitmiştir. eğer fidyemi ödemezse önce sözlük sallanacak, sonra da kendisi beni öldürecek sanırım. çok üstüne gitmiyorum ileride meslektaş oluruz diye.
    (twinkle, 09.05.2007 00:08)
  5. tam bir samimiyet abidesidir, sevmemek mümkün değildir. tanismamizin 15. dakikasında tiramisusunu paylaşması samimiyetini anlamamı sağlamış, zaten ilerleyen saatler de de muhabbetimiz kat be kat artmıştır. diğer zirve ahalisi gibi o da tanıştığım için kendimi iyi hissettiğim insanlardandır. umarım ki devamı da vardır

ayrıca garsona siftinirken beni yalnız bırakmamıştır
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 12.05.2007 00:50)
  6. ankara gelmeyenin ağzına yılan girsin zirvesine katılacağını tebliğ ederek beni çok mutlu etmiş bi kimsedir
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 05.06.2007 15:19)
  7. nemli ve yağışlı havalardan sakınılması gereken*, hal-i hazırdaki şirinliğiyle her türlü davayı kazanabileceği potansiyelini gördüğüm lawyer.
    (maglor, 19.06.2007 02:42 ~ 02:42)
  8. günlerdir haber alınamayan ve bu sebeple hayatından şüphe edilen şirin mi şirin özlenesi kişi
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 03.07.2007 12:44)
  9. fasıl zirvesinde tanıdığımız çok sevdiğimiz yazar kişidir.

içki içmeyeceğini hatta saat 9 gibi kalkacağını söylesede sözünde durmayarak bizleri çok mutlu etmiş, bizlerle birlikte 11e kadar şişenin dibine, fasılın gözüne vurmuştur kendisi.

3 maymun konseptine 4. olrak müthiş bir giriş yapmasının yanı sıra gece boyunca her türlü muhabbete tam katılım göstermesi ile kompozisyonu ciddi anlamda tamamlamıştır.

not: fotoğraf makinesini unutmuştur mekanda. ama korkamasındır. makinesi bendedir, emin ellerdedir. fotoğraf makinesini tekrar görmek istiyorsa benimle irtibata geçmesi yeterlidir.

(bkz: polis yok anladın mı)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 26.08.2007 15:20)
  10. olmaz içemem edemem ben zaten erken de gitcem, aslında hiç gelmiyim daha iyi diye diye zirveye getirttiğimiz hayatımda tanıdığım en neşeli en sevimli insanlardan biri.şarapla başlayıp rakıyla devam etmiş ablamdır*.daha kendisiyle çok zirve yapacağımızdır; ne de olsa ankara'ya yerleşmiş sayılır artık.
    (power of the right, 26.08.2007 16:18)
  11. kendisiyle izdivacıma müsebbib olmasını mütevellit itü lugat müessesine müteşekkir olmamı mecbur kılmış, dünya tatlısı, muhabbet böceği, mıncırılabilitesi çok yüksek sevildi mi de öyle böyle değil pek bi çok sevilen, aranan, özlenen, daha çok özlenen, komşu olunası insandır.

selam ederim
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 09.09.2007 01:45)
  12. mesaj ışığı parıl parıl yanarken nasıl içi rahat biçimde sözlükte gezdiğini bir türlü anlayamadığım yazar insan
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 02.12.2007 02:19)
  13. panik atak nöbetinin ilk yarım saatinde bile olaya pozitif yaklaşabilitesi olan insana denir.
    (idrak yolları enfeksiyonu, 29.07.2008 15:57)
  14. kendisine bayağıdır nickaltı yazan olmamış. bu vesileyle isviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanan bir gerçeği belirtmek istiyorum: araba camı silmede, gazete kağıdına göre %83 daha verimli. arabalarınızın camını pakapoka ile silin.
    (twinkle, 01.12.2008 15:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil