pakanajuhla of boreat 

adana çık aradan

1. beşinci nesil kuzey aşığı çaylak.hoşgeldin girisinde hakkında daha detaylı bilgi vermek için sabırsızlandığım eşsiz insan.canımın parçası,entelektüel gönül arkadaşım, ben de onun iyi huylu hastalığıyım. *
    (liselle, 06.05.2008 01:46)
  2. beşinci nesil kuzey aşığı yazar.*
    hayatıma girdiğinden beri her allahın günü gülümsemem için bana en azından bir sebep veren insan.komik,güzel yazan,gotiky sosyolog.
    saçları ve şampuanıyla ailecek hastasıyız.
    p.s:bu kaçıncı sözlüğümüz oldu? *
    (liselle, 10.05.2008 14:42)
  3. bütün girilerini bugün girmiş yazar.nasıl olur anlamdım.çaylak olmamış mı?
    yoo olmuş..ilginç.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 10.05.2008 16:06)
  4. nickini gördüğümde "lan lan lan!" nidalarıyla girilerini karıştırdığım, en son kendisine sorup o olduğundan emin olduğum lise arkadaşım yazardır kendileri. * yaban ellerde okumaktadır kendisi, görmeyeli saçları falan da uzatmış iyice. *
    hoşgelmiş tekrar, sefalar getirmiş.
    (çılgın orman meyvesi, 10.06.2008 22:06)
  5. izmirimiz sayesinde tanışıp kaynaştığımız nesildaşım. saçlarının güzelliğini kıskandığım, keman çaldığını öğrenip hayran olduğum, hem saçmasapan hem de ciddi konuşabildiğim çılgın insan. kısacık bir sürede varlığını kabul ettirip, hayatımda önemli bir yere sahip olması da ilginç tabi.
    (boşgezeninboşkalfası, 12.06.2008 00:52)
  6. bu çocuğu tanımak çok güzel ve bir o kadar da ilginç. garip bir şekilde çoğu şeyleri(mizi)n benzediğini görüyorum..
    ilginç dedim ya..ben neden iki kelimeyi bir araya getiremiyorum şimdi?
    (ninn worx, 14.06.2008 14:07)
  7. beni izmirlere götürüp gelin moduna sokan,çarpıntılarımı azdıran, babasını çok sevdiğim kendisini daha çok sevdiğim insan.*
    özleten.
    (liselle, 24.06.2008 16:58)
  8. sinema zevkini bilmemekle beraber izlemediği varsayarak kendisine üç güzel film önermek istediğimdir.

(bkz: 101 reykjavik)
    (bkz: noi albinoi)
    (bkz: hrafninn flygur)

belki izlerse bizim oralara da biraz ilgi gösterir.
    (marslan, 28.06.2008 22:52)
  9. tüm girilerinde belirgin şekilde nefretini kustuğu ankaralara bu yaz gününde caanım izmirlerden kalkıp gelen insan.
    ev kedisi olma yönünde hızlı bir ilerleme kaydediyor.iyi ki gelmiş;hiç gitmese dedirten.can.
    (liselle, 02.07.2008 22:25 ~ 22:27)