pakanajuhla of boreat  

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. beşinci nesil kuzey aşığı çaylak.hoşgeldin girisinde hakkında daha detaylı bilgi vermek için sabırsızlandığım eşsiz insan.canımın parçası,entelektüel gönül arkadaşım, ben de onun iyi huylu hastalığıyım. *
    (liselle, 06.05.2008 01:46)
  2. beşinci nesil kuzey aşığı yazar.*
    hayatıma girdiğinden beri her allahın günü gülümsemem için bana en azından bir sebep veren insan.komik,güzel yazan,gotiky sosyolog.
    saçları ve şampuanıyla ailecek hastasıyız.
    p.s:bu kaçıncı sözlüğümüz oldu? *
    (liselle, 10.05.2008 14:42)
  3. bütün girilerini bugün girmiş yazar.nasıl olur anlamdım.çaylak olmamış mı?
    yoo olmuş..ilginç.
    (kopekbaliginingozundekibugu, 10.05.2008 16:06)
  4. nickini gördüğümde "lan lan lan!" nidalarıyla girilerini karıştırdığım, en son kendisine sorup o olduğundan emin olduğum lise arkadaşım yazardır kendileri. * yaban ellerde okumaktadır kendisi, görmeyeli saçları falan da uzatmış iyice. *
    hoşgelmiş tekrar, sefalar getirmiş.
    (çılgın orman meyvesi, 10.06.2008 22:06)
  5. bu çocuğu tanımak çok güzel ve bir o kadar da ilginç. garip bir şekilde çoğu şeyleri(mizi)n benzediğini görüyorum..
    ilginç dedim ya..ben neden iki kelimeyi bir araya getiremiyorum şimdi?
    (ninn worx, 14.06.2008 14:07)
  6. beni izmirlere götürüp gelin moduna sokan,çarpıntılarımı azdıran, babasını çok sevdiğim kendisini daha çok sevdiğim insan.*
    özleten.
    (liselle, 24.06.2008 16:58)
  7. sinema zevkini bilmemekle beraber izlemediği varsayarak kendisine üç güzel film önermek istediğimdir.

(bkz: 101 reykjavik)
    (bkz: noi albinoi)
    (bkz: hrafninn flygur)

belki izlerse bizim oralara da biraz ilgi gösterir.
    (marslan, 28.06.2008 22:52)
  8. tüm girilerinde belirgin şekilde nefretini kustuğu ankaralara bu yaz gününde caanım izmirlerden kalkıp gelen insan.
    ev kedisi olma yönünde hızlı bir ilerleme kaydediyor.iyi ki gelmiş;hiç gitmese dedirten.can.
    (liselle, 02.07.2008 22:25 ~ 22:27)
  9. iskandinavya'ya düşme durumunda yanınıza almanız gereken tek şey...
    (higher than hope, 10.07.2008 20:24)
  10. özleten.ormanları terk edip batıda denize kaçan tapio.nefret ediyorum kendimden,seviyorum onu.
    (liselle, 12.08.2008 02:43)
  11. an itibariyle fincemi geliştirmiş yazardır.
    (itülmüş, 07.09.2008 22:03)
  12. sosyoloji öğrencisi beşinci nesil yazar. fin dili ile ilgili girdiği bilgi girileri için teşekkür ettiğimiz ve minnettar olduğumuz yazardır aynı zamanda.

ancak komünizm başlığında yazdığı bir giride "faşizm anti-komünizmdir, ancak komünizm anti-faşizm değildir" tarzı bir şey yazmış. tabi ki bir sosyoloji öğrencisi olarak tespitleri ciddiye alınmaya değerdir. komünizmin hümanizmle tümüyle uyuşmadığını söylemiş, doğrudur. ancak hümanizm kesin doğru mudur? orası ayrı bir tartışma konusu.
    (onurene, 07.09.2008 22:07 ~ 22:28)
  13. fincede 'kuzey rüzgarları tanrısının pagan bayramı' anlamına gelen sözcük öbeği.
    (pakanajuhla of boreat, 07.09.2008 22:22)
  14. fince sözlük yutmuş olabileceği kanısına vardığım, sayesinde finlandiyada yaşamama yetecek kadar kelime öğrendiğim yazar. teşekkürlerimi bi borç bilirim. en azından artık portakal suyu demeyi biliyorum
    (vjeshtitza, 08.09.2008 19:11)
  15. şeker yumağı yazardır kendisi.okuluna bok atmaya kalkmış, "huoop noluyo leyn" gibi bir tepkiye maruz kalınca, okulunu aniden sevmeye başlamış yazardır kendisi. en sevilmeyen eserlerini hep sevdiğim, saçlarına fin kınası bulsa onunla boyayacağına iddiaya girebileceğim yegane insan, otur konuş tartış falan, öyle bi' yazar bu ya.. kahvehane sosyolojisi yapan insanlardan ailecek nefret ediyoruz, seviyoruz kendisini*
    (8yaşındaysanızveaşıksanızhayatgerçektençokgüzel, 09.09.2008 14:39)
  16. her gece bu saatlerde ruhunu odin ele geçirmektedir.
    (derviş mahmut, 10.09.2008 00:37)
  17. canımıniçi yazardır.izmiri sevdirendir.
    elini attığı herşeyi sevdiren,en sinirli,üzgün,ne bileyim işte en gülümsenemeyecek anlarda gülümsetendir.
    el becerisinden dolayı da ev işine yatkındır.
    kitaplık monte eder,çivi çakar,bomboş bi evde bile eğlenecek bişiler bulur.
    ufacık bi kahvaltı sofrasından mutlu olur işte,mahmurdur.sevimlidir.
    biz olmayı öğretendir.
    çok da iyi yazar,tüm benliğiyle yazar.evet. *
    (liselle, 10.09.2008 18:03)
  18. an itibariyle on air'dir.
    (retrospect, 12.09.2008 15:49)
  19. bir fince merakı var kendisinin ama hadi hayırlısı.
    (superpippo, 12.09.2008 16:16)
  20. yazdığı fince fiillerin kaçıncı gruba girdiğini belirtse (fiil çekimini doğru bi şekilde yapabilmek için buna ihtiyaç var) ve fiilin asıl yazılışını giride gösterse (ä harfi olayı) dünya daha güzel bi yer olurdu gibi geliyor.

gelmek: tulla
    (rasmus, 12.09.2008 16:24)
  21. arkadaşlıklarına verdiği öneme hayran olduğum.sırf söz verdi diye kalkıp hasta hasta gider arkadaşlarının yanına.
    şimdi bi de kuzguni* olmuş,sanki önceden sarışınmış gibi.her haliyle seviyoruz. *
    (liselle, 13.09.2008 14:06)
  22. üstün bir pokemon bilgisine sahip kafa dengi insan.
    (poly aka bilirkişi, 26.09.2008 02:35)
  23. iki saattir neden çaylak oldum siniriyle hop oturup hop kalkan,neden çaylak olduğuna dair meraka düştüğümüz yazar.
    bir sosyolog çaylak edilir mi liselle?*
    bayramda evime gitmektense evine gitmeyi tercih ettiğim insan.
    uyurken çok güzel izlemesi.uyanıp yanında bulamayınca yüzünün ifadesi daha bi güzel.evet.
    o deil de çaylak olmak niye? *
    (liselle, 27.09.2008 21:07)
  24. bayram tatilinde beni izmirlere getiren,beni izmirli yapmanın sevinciyle dolup taşan,omzunda uyku mutluluğunu ve ardından çok güzel bi günü yaşatan,hayatını aydınlatacak hediyesini hazır ettiğim.
    yaşasın ikea! *
    (liselle, 29.09.2008 20:32)
  25. iskandinav aşkını kalplerimizde beraber büyüttüğümüz, lüle lüle saçlarımızla yakında bir şampuan reklamında birlikte boy göstereceğimiz melek, bir iskandinav miti.
    (higher than hope, 29.09.2008 20:51)
 sayfa  / 3