hani nerede vaad ettiğiniz karşılama töreni ?
havayi fişekler, çılgın köpük partileri, erotik dansçı hatunlar ?
nerede kollarınızı açıp "gimme a damn hug bitch !" deyişleriniz ?
+.........
- hoşbuldum.
bundan sonra hafta içi ve hafta sonları itü sözlükte yayın hayatına devam edicek birinci tekil şahsım.
altıncı nesil yazar. hoşgelmiş.
(bkz:
paint it black)
uludağ sözlük' te aynı nickli iyi bir yazar bulunmakta... umarım odur ve zamanını 2. dünya savaşı avrupasına benzeyen uludağ' dan çok huzur vaat eden itü' de geçirmeye başlar.
uludağ sözlük'ten tanıdık bir nick... kendisinin insanlarla yakınlık kurma yöntemi garip geldiğinden belki bilinmez, en yakın pezomat'a uğrayarak kanka olabileceğim yazardır. çok niyetli görünüyordu kendisi de oralarda ama şahsıma ulaşamadı zira hesabımı sildirdim tam bu isteğinin doğduğu aralar ilgili yazarımızın.
bunlar da ilgili ekran görüntülerimiz:
(görsel:
paintitblack/99385)
(görsel:
paintitblack/99386)
biraz paintitblack hakkında konuşalım,
interaktif sözlüklerle tanışalı 18 ay gibi kısa bir süre oldu ve kariyerine ilk önce kou sözlükte başladı. kou sözlükteki maceraları sadece bir kaç hafta sürdü ve terk etti.
akabinde uludağ sözlüğe yine aynı nickle kaydını yaptırdı. 15 ay gibi bir süredir aktif olarak uludağ sözlük yazarlığı yapmakta idi. uludağ sözlüğün sürekli türk-kürt, fener-galatasaray, am-göt, islamcı-atesit muhabbetlerinden, sol frame in amına koyan anketlerinden, kalitesiz ve aşağılık kompleksi olan bir takım yazarlarından, başarısız moderatörlerinden, işletmecilikten zerre kadar anlamayan admininden sıkıldı, bunaldı yaklaşık 3 hafta kadar önce bir itü sözlük yazar hesabı aldı.
bugune kadar itü sözlük serverlarına 49 tane nur topu gibi entry bahşetti ve şu ana kadar ki izlenimi bu sayının katlanarak artacağı yönünde.
burayı gerçekten sevdi. muhabbetlerinin kalitesini, yazarlarının ciddiyeti ve geyik yapmayı ayırmayı bilmesini, yaş ortalamasını, moderasyon ve admin in işletmecilik kabiliyetlerini gerçekten başarılı görmekte.
edit : imla
kendisinin bugün doğum günüdür. doğum gününü farklı bir kanaldan 3. kez kutlayışım ama neyse. doğum günü kutlu olsun, pastası çikolatalı olsun, karnı börekle dolsun. gecenin köründe sigarası, lazım olduğunda parası, etrafında arkadaşları, bedeninden kuvveti, yüreğinden sevgisi hiç bitmesin.
islami değerlerin kitleleri birleştirme ve sevgi bağlarını güçlendirme adına gerekliliğini her zaman savunan ve islam dinini bir amaç olarak değil, bir araç olarak gören yazardır.
bu bağlamda, türkiyenin ve yakın coğrafyanın en köklü, en modern üniversitesi olan
istanbul teknik üniversitesi ile aynı adı paylaşan ve gerek yazarları, gerek idarecilerinin kalitesi bakımından interaktif sözlükler ortamında zirvedeki itü sözlüğün değerli yazarları ve işlerine aşık yöneticilerinin şeker bayramını kutlar ve saygılarımı sunarım.
(bkz:
100. girim anısına)
"hani yoktu nick altı yazın lan!
hee gerçi çoğunu kendi yazmış." (bkz:
@3997417)
bence yakında bi sürü nick altı yazısı olacak yazar.
(tepici, 01.10.2009 17:45 ~ 07.10.2009 09:28)
kendisini bi nick altı da ben yazayım dediğim yazar. saygılar.
hakkıında biri "nick altı yazılarının hepsini kendi girmiş" demiş. olm şapkınızı çıkarın, başınızı eğin de bir düşünün. bu adam hatırlanmak istemez mi ? sevgi pıtırcığı, canciş, kankiş ve tatlış olmayı beklemez mi ? sanal arkadaşları olsun, konuşssun geyik yapsın.. pehh.. siz yazmadığınız için ben yazıyorum. halbuki her yazar günde bir tane bişey yazsa, ya da onu da geçtim, pm atın lan bari ! bi halimi hatrımı sorun. ehe.
kendisini kale almayın. aşırı megalomanyaktır. nick altı girilerinde kendi nickini görmek ona mental orgasm yaşatıyor. ohhşşş..
türkiye'de sadece türkçe'nin konuşulduğunu sanan biri...
(bkz:
http://en.wikipedia.org/...)
(bkz:
http://tr.wikipedia.org/...)
rolling stones şarkısı. bir de fantastik bir vikipedia karakteriymiş.
polim insanı...
(bkz:
@4157422)
seri eksi oy veren ibne ile müşerref olduğu düşüncesine kapılmış yazar. mevcut durumdan ne kadar hoşnutsuz olduğu bizzat girdiği duyurularda görünmekte.
olsun güzel insan, statü puanına göre maaş bağlanmıyor ki..
başlıkları gezerken gözüme takılan bir girinin sahibi. daha sonra ilgimi çekti, okudum, araştırdım, çalıştım geldim. beğendim, takdir ettim.
başarılarının devamını diliyoruz.