görseller
pablo aimarpablo aimar
pablo aimar 
belki ilginizi çeker
  1. · unutulmaz cm olayları
  2. · real zaragoza
  3. · david jimenez silva
  4. · hayatı cm den ibaret sanan eski bir nesil
  5. · pablo cesar aimar
  6. · 6 kasım 2008 benfica galatasaray maçı
  7. · pablo aimar
  8. · yeni maradona
  9. · la liga
  10. · el payaso
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · disko kralı
  8. · wondrous a açık mektup
  9. · dönen msn adamını izleyip hipnotize olmak

pablo aimar  

1. genç arjantinli attacking midfielder.dünyanın en iyilerindendir takımı da valenciadır
    (ceko, 09.03.2004 18:29)
  2. yedi hobbit sevimliliğinde temiz yüzlü bi arkadaştır
    (kusmuk, 09.03.2004 18:30)
  3. maradonanın para veripte izleyeceğim tek futbolcu dediği yetenek abidesi
    (all of nothing, 15.03.2004 03:28)
  4. lakabı palyaço olan arjantinli genç futbol dehası
    (pablo, 17.03.2005 01:23)
  5. cm serilerinin saviolayla beraber vazgeçilmez oyuncularından,bu iki oyuncuyu alan takımın şampiyonluğu garanti demektir.
    (dünyayı ters çeviren adam, 17.03.2005 12:39)
  6. zamanında despot, eski bir asker olan arjantin milli takımı teknik direktörü tarafından saçı uzun olduğu için batistuta ve caniggia ile birlikte milli takıma çağrılmayan genç yetenek. valencia'da yaptığı şov izlenmeye değerdir.
    (hansvoralberg, 17.03.2005 13:36)
  7. vakti zamanında cm de 30milyon dolara alamadığım (çok formdaydı kerata,satmadılar-bende de para boktu,harcayacak yer arıyordum) oyunun vazgeçilmez amc lerinden olup gerçekte o şahane performansı göremediğim 26 gibi yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim arjantinli futbolcu
    (ecologist, 17.03.2005 13:44)
  8. menenjit şüphesiyle hastaneye kaldırılan ve 10 gün kadar hastanede müşayede altında kalacak olan arjantinli playmaker.
    (benikoyupgitmeneolursun, 16.04.2006 14:21)
  9. avrupaya geldi geleli kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamamıştır.
    (latent, 11.07.2006 02:50)
  10. real zaragoza'ya transfer olan arjantinli futbolcu..
    (neverlander, 27.10.2006 23:53)
  11. bu herif çalım atar, uzaktan şut çeker , güzel asistler yapar, gol atar kısaca her bi boku yapabilecek kapasite sağlam bir oyuncudur.ama isimden kaybediyor.bir zamanlar aymar diye bir yağ markası vardı. sinir bozucu damlaya benzeyen göbekli bir mahlukat vardı reklamlarında. ayrıca sesi de travesti sesi gibiydi..oldum olası kıl kapmışımdır o yumuşağa.işte onu hatırlattığı için isimde kaybeden oyuncudur.
    (h376, 02.01.2007 02:24)
  12. saviola ile beraber cm efsanesidir. her cm muhabbetinde "abi ben daha bu adam meşhur olmadan cm de bunu benim takıma aldım 2 senede 117 gol 238 asist yaptı ..."tarzı geyiklerin dönmesinin suçlusudur. hatta daha ileri giderek valencia nın bu adamı cm sayesinde bulduğunu iddia edecek seviyede insanları şizofrene götürebilecek sağlığa zararlı kişidir
    (uncle, 02.01.2007 04:06)
  13. çalım atarken o kıvırcık saçlarını savuruşu için bile izlenebilecek tatlılık da futbolcu.
    müthiş bir yetenek, çalım makinasi, orta sahadan kale önüne koşturulası bir varlık.
    ayrıyetten ünlü olduktan sonra gidip çocukluk aşkını bulup evlenecek kadar duygusal kişilik.
    (joje, 12.05.2007 15:21)
  14. bursaspor'un transfer etmek için çabaladığı oyuncuymuş. ne diyelim umalım ki böyle bir transfer yapsınlar.

(bkz:
    http://www.ntvspor.net/...)
    (sycrone one, 02.06.2007 11:42)
  15. (soldier in the army, 02.06.2007 11:43)
  16. zamanında maradona'nın "para verip izleyeceğim" dediği kişiydi aimar. daha sonra bu isim messi olmuştur. işin ilginç yanı maradona aslında ilk olarak da ortega için buna benzer sözler söyledi. sanırım fazla sorumluluk binince kariyerleri sona eriyor bu oyuncuların. aimar'da onlardan birisi. valencia'nın tek forvetli sisteminde inanılmaz işler başarmıştı. çalımları, pasları çok iyiydi. hele o fiziğine göre inanılmaz güçlü olması çok etkileyiciydi. arından da bronşit oldu sonra da kapağı zaragoza'ya attı. takımı küme düştü, bu arada kendisi de benfica'ya göç etmek zorunda kaldı. daha 30 yaşında bile değil; ama kariyerini toparlayamaz diye üzülüyorum. eskiden evde kendisini izlediğim zaman "abi bak bu aimar. bu çocuğu kaç senedir izliyorum" derdim. şimdi ne bunu diyecek abim ne de aimar'ım kaldı. sıçarım lan böyle işe.

not: messi taş gibi oynamaktadır efendim.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 02.08.2008 22:51)
  17. top sürdüğü anlardaki duruşu, sempatikliği, kıvır kıvır saçları ve yüzündeki beni ile bu adamın ayrı bir havası, sahada bir aurası vardı. aslında "vardı" demek istemiyorum çünkü kariyeri bitmedi hala. ama nedense bana artık kayıp bir oyuncuymuş gibi geliyor.

yazık oluyor bu adama. allahın yavşağı c. ronaldo en alengirli çalımı atarken zevk bile almıyorum el payaso'nun altın günlerini izledikten sonra...
    (albiceleste, 02.08.2008 23:04)
  18. çok seri şekilde adım atan oyuncu. izlerken insanın başı döner. ufak tefek boyu, hele ki eskiden sahip olduğu o kıvırcık saçı ve çocuk gibi yüzü insanı kendisine hayran bırakırdı.
    hiç unutmam beşiktaş ile valencia uefa kupasında eşleştiği sene, inönü'deki maçta oynamamıştı. az mı küfür etmiştim ona. oysa oynasaydı formasını isteyecektik.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 02.08.2008 23:13)
  19. river'dan valencia'ya 22 milyon euro'ya, oradan da zaragoza'ya 11 milyon ve son olarak da zaragoza'dan benfica'ya 6 milyon euro'ya transfer olmuş olan muhteşem oyuncu. bir dahaki transferi sanırım 2,5 milyon euro'ya türkiye'ye olur. mal mantığı ile, ilkokul matematik bilgimi birleştirince bu denklemi çözmüş oldum.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 04.10.2008 23:12)
  20. "para verip izleyeceğim tek adam"
    diego armando maradona
    (ben ruhi bey nasılım, 15.10.2009 15:04 ~ 15:05)
  21. pablo aimar hiçbir zaman maç kazandıran futbolculardan olmadı. ama o mahallede her zaman en sevilen çocuktu. hani top oynarsınız da birilerini çağırmak istersiniz, aklınıza gelecek ilk isim hep aimar olur işte. sempatiktir çünkü. iyi niyetlidir. çirkef değildir. kavga gürültü çıkarmaz. "aimar, sen kaleye geç!" desen bile geçecek bir karaktere sahiptir. öyle bir adam aimar.

açıkçası maradona'nın "para verip izleyeceğim tek adam!" demesi beni fazla etkilemiyor. özellikle eski futbolculardan gelen bu tarz açıklamalar benim sinirimi bozuyor. örnek vereyim, pele son 10 yılda bir elin parmağı kadar futbolcu için "onda kendimi görüyorum!" demişti. misal ronaldo, ronaldinho, rivaldo, adriano ve en ama en acısı apaçi ruhlu robinho. bu oyuncuların hiçbirinin bir pele olamayacağını (ronaldo hariç, bu arada ronaldo, çingene olan değil gerçek ronaldo. corinthians'taki.) kendisi de çok iyi biliyordu. sadece futbola farklı bir tat, bu oyunculara da farklı bir statü belki de bir beklenti yüklemek istedi. maradona da aynısını yaptı. maradona sadece pablo aimar için mi para öder? tabiki de hayır. o da aimar'a gazı vermek istedi avrupadayken. aimar'ın fazla umrunda değildi ama.

aimar kariyerinin en iyi futbolunu 99 ve 2000 yıllarında river plate'de oynamıştı. valencia'daki ilk senesinde de river plate'deki performansını göstermiş ancak daha sonra kariyeri düşüşe geçmişti ki bunda bronşit rahatsızlığının çok büyük bir etkisi vardı. ama ben aimar'ı severim. sevme sebebim onun çok büyük bir futbolcu olmasından ileri gelmez. pablo aimar gerçekten de bizden birisidir. bu cümle çok klişe ama o gerçekten de sendir, bendir. bozulmamıştır. futbolu bıraktığında bazılarımızda bir anı olarak kalacaktır hep.
    (conquistador, 01.11.2009 11:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil