görseller
pınar aylinpınar aylin

belki ilginizi çeker
  1. · gideri var
  2. · küçükken dinlenilen şarkıcılardan utanmak
  3. · deliler gibi
  4. · yalvaramam
  5. · tigra
  6. · sebebini sorma
  7. · 20 nin üzerinde midye dolma yiyebilen kız
  8. · şafak karaman
  9. · regl partisi
  10. · ben bahara hazırım
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · aşk ı memnu
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · hrant dink in katil zanlısı
  9. · çarşı

pınar aylin  

1. bence sesi güzel, pürüzsüz olan; bazı şarkıları da özellikle çıkış parçası olan deliler gibi dinlemeye değer olan ama yine de pek tutulmayan şarkıcı.
    (viola, 20.04.2005 09:05)
  2. ilk albümüyle çok güzel bir çıkış yapan, sonradan yalan olan, izmirli güzel abla.
    (bkz: ya sen gidip de)
    (excalibur, 20.04.2005 09:15)
  3. ya sen gidipte uzaklara bensizliğe alışırsan ya sen sevgilim ummadığım kadar beni çabuk unutursan diye bi şarkısı vardı tek aklımda kalan
    (püskül, 07.08.2006 01:18)
  4. bir klibi vardı zamanında, balonlarla falan kapadokyada çocukken aşık olunmuştu çok güzeldi. çocukluk işte.
    (sistembasithatasifir, 05.03.2007 18:25)
  5. sabırla izlediğim hanım hanımcık görüntüsünün yüzü suyu hürmetine hakkında fazlaca yorum yapmadığım bir şarkıcıydı.

ta ki nilüfer'in yıllanmış ama eskimemiş "yolcu yolunda gerek"'ini kavırlayana kadar... doğrusu iyi kavırmış şarkıyı hatta biraz da dibini tutturmuş.
    aaa yeter ama! dedirtti sonunda. berberde traş olurken duydum ilkin nasıl fırlamışım ustura kesiverecekti gırtlağımı. o güzelim şarkı ne hale gelmiş öyle? dımtıslarla tekno ritimleriyle namuslu bir ev kızının sonradan orospu olması kadar acıttı içimi. vedaların, ayrılıkların o yürekleri dağlayan atmosferini tek cümleyle özetleyen ve nilüfer'in buğulu sesiyle olay yerindeymişçesine kendimizi kaptırdığımız bu şarkıya yapılanları asla affetmeyeceğim.
    (emigrant, 29.02.2008 02:02)
  6. saçlları sarıydı bu hatunun, kıvırcıktı maykıl ceksıngibi..sonra buzda mı bi yerde dans diye bir programa katıl zaten öyle birşeyler yaptı, yok oldu gitti.
    (cursed, 29.02.2008 02:10)
  7. az evvel bulaşık yıkamak için hazırlıklara giriştim. tv de, ismini vermek istemediğim power türk kanalını açtım, bulaşık yıkarken dinleyeyim diye. bu hanımın klibi yeni varmış. şarkı da şu, yolcu yolunda gerek!!! ulan bu nasıl anlayıştır ya. daha kaç kişi yeniden söyleyecek bu şarkıyı. zibilyon kere yeniden düzenlenmedi mi bu şarkı? bir ton şarkıcı albümüne almadı mı? sadece bu şarkı değil, bunun gibi tıkanınca eski şarkılara dönen herkes için söylüyorum bunu.

ulan hadi onca milletin yaptığını beğenmedin, sana yetmedi bunlar, bir de ben söyleyeyim dedin. bari çıkış parçası yapma ya! koy albüme dursun. demek ki artık bitmiş bu kadın. ne kendisi adam gibi şarkı yapabiliyor, ne de adam gibi şarkı alabiliyor yapabilenlerden. sözlükten çıkmıştım, bulaşık yıkayacağıdım. hemen döndüm şunu yazayım dedim, sinirim geçmeden.

bu alemin sorumlusu kimse, müyap mıdır nedir. bir şarkının çıkış tarihinden itibaren en az 10 yıl yeniden düzenlenmesini yasaklasın ya! 10 yıl sponra bir daha düzenlenirse üstüne bir 10 yıl daha yasaklasın. 3 seferden sonra da tamamen yasaklasın. ulan madem adam gibi şarkı bulamadın, çıkarma o albümü ya! sıkışan eski şarkı söylüyo yeter artık ya! kabul edin bitmişsiniz siz. o albümü çıkarsanız da sizden bir halt olmaz!
    (depik, 21.07.2008 20:24)
  8. az önce televizyonda klibine rastladığım popçu. şarkının adını sormayın inanın hatırlamıyorum.

şimdi kendime soruyorum ben yapımcı olsam vs. diye.

''türkiye'de bir pop albümünün tutması için ne yapılmalı?'' sorumuz bu, ve üstüne düşünüyoruz.düşünen varlıklarız hala evet!
    -güzel sesli bi kadına verirsiniz kontrolü patlar. (bkz: candan erçetin)

-iyi bir ritim koyarsınız dum tıs dum tıs. nerden arakladığınız önemli değildir. hedef kitleniz zaten başka ülkelerin müzikleriyle çok haşır neşir değildir. anlamazlar bile nerden olup bittiğini şarkının.patlar. (bkz: mustafa sandal) (bkz: serdar ortaç)

-yakışıklı ya da güzel birini bulursunuz. ona verirsiniz parçayı millet ona bakarken şarkı arada geçip gider.patlar!(bkz: yalın)(bkz: demet akalın)

-güzel sözler yazıp, iyi melodilerle desteklersiniz.patlar.(bkz: sezen aksu)

ama şimdi soruyorum kendime. bu kadının güzel sesi yok, ağız suyu akıtacak bi fiziğide yok. söz- müzik olayına hiç girmeyelim zaten tahmin ediyorsunuz fikirlerimi. ordan burdan araklarım ya da dum tıs bi ritim koyarım altına yürü yakulum derim deseniz o da yok!

bu kadın ısrarla hala nasıl albüm çıkarıyor? nasıl hala şarkılara biyerlerde yatarak şarkı söyleyerek klip çekiyor? hakikaten anlamış değilim. bi bokluk var ama çıkaracam araştırıyorum. bekleyin siz burda kaybolmayın...
    (amele mektebi, 31.10.2008 18:07)
  9. (bkz: yalvaramam)
    (excalibur, 15.12.2008 02:06)
  10. video kliplerde yağlı zenci dansçı kullanma ekolü'nün öncülerinden. sonrasında hande yener bayrağı kendisinden devralmıştır.
    (poltergeist, 15.12.2008 02:16)
  11. bir klübede mercimek çorbası içtiği klibini hatırlıyorum hayal meyal. tutunamayanlardandır.
    (bir cinnet, 23.05.2009 00:51)
  12. izmirli olması dışında hiçbir boku güzel olmayan sözde şarkıcı.
    (nickcode, 23.05.2009 00:55)
  13. (bkz: gideri var)
    (iştahsız tospa, 24.05.2009 00:24)
  14. şahısla ferda anıl yarkın'ı shof tb nin tüm yarışmalarında görebilirsiniz.
    (aydinlikta, 05.06.2009 11:48)
  15. bende mi bi gariplik var yoksa her parçasındaki müzik hele ki ritim arak mı bilmiyorum. her parçasında var. hatun kapı gıcırtısı duysa direk üstüne yatıyor. hani üstüne koyduğu sözler iyi olsa eyvallah. amına koyuyor bildiğin.

geçen de radyoda bi parça başladıydı, açtım sesini david vendetta diye; o da pınar çıktı.
    (prezerlatif, 17.10.2009 01:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil