az önce televizyonda klibine rastladığım popçu. şarkının adını sormayın inanın hatırlamıyorum.
şimdi kendime soruyorum ben yapımcı olsam vs. diye.
''türkiye'de bir pop albümünün tutması için ne yapılmalı?'' sorumuz bu, ve üstüne düşünüyoruz.düşünen varlıklarız hala evet!
-güzel sesli bi kadına verirsiniz kontrolü patlar. (bkz:
candan erçetin)
-iyi bir ritim koyarsınız dum tıs dum tıs. nerden arakladığınız önemli değildir. hedef kitleniz zaten başka ülkelerin müzikleriyle çok haşır neşir değildir. anlamazlar bile nerden olup bittiğini şarkının.patlar. (bkz:
mustafa sandal) (bkz:
serdar ortaç)
-yakışıklı ya da güzel birini bulursunuz. ona verirsiniz parçayı millet ona bakarken şarkı arada geçip gider.patlar!(bkz:
yalın)(bkz:
demet akalın)
-güzel sözler yazıp, iyi melodilerle desteklersiniz.patlar.(bkz:
sezen aksu)
ama şimdi soruyorum kendime. bu kadının güzel sesi yok, ağız suyu akıtacak bi fiziğide yok. söz- müzik olayına hiç girmeyelim zaten tahmin ediyorsunuz fikirlerimi. ordan burdan araklarım ya da dum tıs bi ritim koyarım altına yürü yakulum derim deseniz o da yok!
bu kadın ısrarla hala nasıl albüm çıkarıyor? nasıl hala şarkılara biyerlerde yatarak şarkı söyleyerek klip çekiyor? hakikaten anlamış değilim. bi bokluk var ama çıkaracam araştırıyorum. bekleyin siz burda kaybolmayın...