görseller
ozzy ile türkçe rock 

belki ilginizi çeker
  1. · ozzy
  2. · yırtık uçurtma
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · okan bayülgen
  3. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · muhsin ertuğrul
  9. · replikas

ozzy ile türkçe rock  

1. 94.5 k-rock'ta her pazar 18:00-20:00 saatleri arasında yayınlanan ozzy'nin hazırlayıp sunduğu, türkçe rock programı.

türk rock müzik gruplarının konuk olduğu ve yıllardır keyifle takip edilen programdır.
    bugünkü konuk grup için (bkz: yırtık uçurtma)
    (frock, 24.02.2008 12:49)
  2. ozzy'nin bugün itibariyle yaptığı aşağıdaki açıklama ile son bulmuş programdır. meğer yırtık uçurtma programın son konuğu olmuş.

"herkese merhaba
    bunu söylemek benim içinde çok zor ama çocuğumuz,kardeşimiz,sevgilimiz,yada abimiz....radyomuz krock elimizden alınmış durumda.
    haliyle bu süre ne kadar sürer tabiiki bilmiyorum ama ozzy ile türkçe rock programıda öyle....yaklaşık 2,5 senedir programı dinleyen destekleyen tüm rock grupları ve dinleyicilerine gönülden teşekkürler.inşallah en yakın zamanda başka bir adreste aynı kimlikle buluşmak yeni türk rock gruplarını sizlere tanıtmak ve müzik üzerine ciddi şeyler paylaşmak üzere .........sizlere programdan veda etmek isterdim ama olmadı...üzgünüm

saygılarımı sunuyorum"
    (frock, 27.02.2008 14:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil