metallica dinliyor olmasıyla beni sevindirmiş, fenerbahçeli olmasıyla da bu sevincimi kursağımda bırakmış yazar. pek efendi bir insan gibi duruyor uzaktan. sözlüğe hoş gelmiş.
bir okey masasında tanıştığım itüde önce kim yazar olacak diye yarıştığım güzel insandır,badidir.
p.s : önce o yazar oldu.
(bkz: akkımızda ayırlısı neyse o olsun)
ortalarda kâh "forza real*", kâh "you'll never walk alone*" diye dolaşan, bu yüzden de tüm barça* ve manchester united tezahüratlarımı suratına çarpa çarpa haykırmak istediğim insan.
dream theater'cı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, wither seven insan.**
"güzel yazamıyorum yeaa" triplerinden vazgeçmesini, aksi takdirde ağzını yüzünü kıracağımı belirtmek istiyorum bir de.*
neden özgürce değil de ozgurce diye sorabilirsiniz. (kimse sormadı da hadi neyse) siz sormadan ben cevaplamak istiyorum. okurluk yaptığım dönemde nicklere bakmadığım, dikkat etmediğim ve yazarlığa başvururken de türkçe karakterler kullanabilirsiniz türünden bir şeyle karşılaşmadığım için atlamıştım ozgurce diye. pişman mıyım ? evet. çabuk bulun lan zaman makinasını(veya makinesini).
kendisini bu aralar şarkı sözü çevirisine adamış olan yazardır. aslında hazır çevrilmişini de copy-paste suretiyle önümüze koyuyor olabilir ama nedense ona konduramıyorum.
sevdiğim bir yazar. ayrıca buradan papua yeni gine'deki kayınvalidem abdullahcan'a selamlarımı yolloorum. günün tekerlemesi de: bu yoğurdu sarımsakl... sustum sustum.
bi galatasaraylı olarak fenerli olmasına üzüldüğüm,duman hayranı olmasına sevindiğim ve sözlükte yazar olduğumda,bana ilk mesajı atarak beni mutlu eden nesildaşım.