belki ilginizi çeker
  1. · gheorghe hagi vs elano blumer
  2. · whitcomb judson
  3. · enter tuşu küçük klavye
gündem
  1. · 1 tl ile yapılabilecekler
  2. · nihat doğan is dead
  3. · azraili karşısında gören insanın söylediği şarkı
  4. · sevgilisinin çantasını taşıyan erkek
  5. · çocuğuna kendi mesleğinden isim vermek
  6. · 10 mart 2010 beşiktaş ibbspor maçı
  7. · kedi
  8. · iran
  9. · atatürk sağ olsaydı akp ye oy verirdi

ozdemir  

1. insan hayatına saygısız, a.k. partisi sempatizanı 5. nesil.

ooeeehh diyorum! ayıptır, günahtır.

bir insanın ölümüyle ilgili "ergenekoncuların eline koz vermiş malzeme" diye yazabilmek nasıl bir vicdanın ürünü merak ediyorum demek çok isterdinm lakin diyemiyorum.

böyle bir vicdansızlığın hangi mantığın ve hangi fabrikanın mamulü olduğu açık.

ek:imla
    (kedikara, 07.07.2008 00:46 ~ 09.01.2009 00:08)
  2. gerek türk örf ve adet' leri gerekse islam dininin asla cevazvermediği (ölünün arkasından kötü konuşma) talihsizliğinde bulunmuş.yazar müsveddesi.
    (denizbalinası, 07.07.2008 12:21)
  3. an itibariyle domuz gribi belirtilerini barındırdığını savunan yazar. eğer yanlışsa ah şakacı şey diyor ; doğruysa allah'dan ümit kesilmez ilkesini elden bırakmamak lazım olageldiğini savunmaktayız. şaka bir yana harbi mi lan ?
    (osmiyum, 17.11.2009 14:20 ~ 14:21)
  4. (bkz: özdemir)
    (k9, 28.12.2009 02:57)
  5. ergenekon un grizu patlamalarını gerçekleştirdiğine inanan yazar kişisi. kendisine tez zamanda şifalar diliyoruz. olmuyor, olamıyor.
    (karate schnitzel, 24.02.2010 14:34 ~ 14:35)
  6. kendi nikaltına yazmaktan nefret etmesine rağmen yazmak zorunda kalan yazar...
    sözlerime hala ergenekonun olmadığını iddia edenlere bana gönderdikleri şifa otlarını aynen iade ederek başlıyorum.(otlar cephane çıkan arazide yetişti iyi gelir size)
    yıllar önce(1997 yani akparti yokken) can dündarın bir belgeselinde erol mütercimler (emekli deniz subayı) şöyle diyor: ülkeyi darbeye sürükleyen ve bugün çete diye bilineler aslında ergenekon adında bir örgüt, "bu ergenekon şöyle bir örgüttür genelkurmayın da hükümetin de herkesin üstünde bir örgüttür yasayla falan kurulmuş bir örgüt değildir 27 mayıs darbesinden sonra pentagon tarafından kurdurtulmuştur..." aynı belgeselde ecevit şunu dedi demyeceğim izleyi bakalım ergenekon ak partinin mi uydurması mı: tarihe dikkat edin 1997.
    http://video.google.com/...
    gelelim samanyol grizu patlaması olayına, ben doğru çıkarsa birçok kişinin götünde patlar dedim ergenekon böyle bir şey yapsa şaşırmam manasında şeyer yazdım tabi anlamak için idrak gerek....
    (ozdemir, 26.02.2010 13:16)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook