|
|
- kilden yapılan el becerisi geliştirme oyuncağı
- playdoh oyun hamurları şiddetle tavsiye edilir, hem zekayı geliştirir hem de stresinizi alır, yalnız taklitlerinden sakınınız
(boundless, 08.05.2004 10:38 ~ 16.01.2007 20:29)
- çocukların zeka gelişimi üzerindeki etkisi bilimsel olarakta kanıtlanan ,çocuk oyuncağıdır.zihinsel engelli,özellikle downsendromlu ve otistik çocukların iç dunyasını algılamak ve dış dünyayla köprü kurmalarını sağlamak için etkili şekilde kullanılmaktadır.üretiminde kullanılan maddeler nedeniyle bir dönem çocuk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle tepki çekmiştir, zira küçük veletler bu renkli ,yumuşak şeyleri hapur hupur yemişlerdi.
- açıkta bırakılınca taş kıvamı alan, veledin yerlere saçtığı ayağınıza yapışıp tüm odaları gezinen, yaratıcı olmayınca habire kaplumbağa yapıp, başka bir şey bilmez misin sen çemkirmelerine mağruz bırakan, zamanında yarısı kaybolduğu için el kadar çocuğun boğazına parmak atma ve ağlatma sebebi hamurdur. meğersem o yarımın üstüne ben oturmuşum, pes...
(heidi, 15.11.2007 12:11)
- zeka geliştiriyor mu bilemem ama çok feci uyuz eden bir oyuncak olduğu kesin.
ortaokul 1. sınıfta iş teknik hocamız bize sınıfta bunları kullanarak adam yapmamızı istemişti.tamam ne var bunda diyebilirsiniz.sorun malzemelerde, adamımız yumurtayla yapılmak zorunda.evet bildiğiniz yumurta.bir yumurtanın içini yumurtaya zarar vemeden boşaltmanız gerekiyor, işin bu kısmı insanı delirtmeye yetiyor zaten.kaç tane yumurta ziyan ettim bilemiyorum.annemden de bir o kadar fırça yememe sebep olmuştur.
ne var sanki yumurtaların içini boşaltmadan yapsak.içi boş insan mı olur?tamam yumurtayı kırmadan işlemi gerçekleştirdiniz diyelim.birde bunun yumurtanın üzerini oyun hamuru ile kaplama olayı var ki,en az diğer işlem kadar zor.kafasını kaplarken baş parmağınız yumurta adamınızda koca bir delik açar haydi bakalım başla tekrar.
o günden sonra oyun hamuruna gıcık kaparım hep.zaten hoca benimkini katile benzetmişti.
- patates , un ve tuz karışımına biraz gıda boyası ekleyerek de yapılabilen oyuncak.
(bkz: annelerin yaratıcı zekası)
- birine hediye edildiği vakit karşıdaki koca insanın çocuk gibi mutlandığı şey.
(nilay, 11.06.2008 02:46 ~ 02:46)
|