belki ilginizi çeker
  1. · beni özleyin anacım
  2. · kanseri yenen ünlüler
  3. · olacak o kadar
  4. · kezban vişne
  5. · hop terelelli troleybüs
  6. · tansu çiller
  7. · gülse birsel
  8. · benim annem bir melek
  9. · yedi kocalı hürmüz
  10. · çilekeş
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · hikmet ferudun turan
  9. · rsvp

oya başar  

1. tiyatro oyuncusu. levent kırca'nın eski eşi.. yamulmuyorsam, can sıkıntısından bir kaç defa evlenip boşanmışlardı zaten..
    (bkz: beni özleyin anacım)
    (rasmus, 03.06.2006 19:54)
  2. bu gün eczanemize gelen keyifli bir şekilde seçimleri tartıştığım levent kırcanın eski eşi ve ünlü tiyatrocu.
    (hkirli, 26.07.2007 13:36 ~ 13:36)
  3. cıvık ve piyasaya göre davranan levent kırca'nın ciddi ve hanımefendi olan eski eşi.iyi bir tiyatrocu.
    (şimdi ben ne desem, 26.07.2007 13:39)
  4. yıllarca izlediğimiz olacak o kadarprogramında levent kırcanın gölgesinde kaldığını düşündüğüm, geçenlerde okuduğum röportajlarıyla kendisini biraz daha tanıyabildiğim, geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu öğrenince çok üzüldüğüm bir an önce iyileşip bu kez tek başına başarılı projelerde yer almasını dilediğim çocukluğumun cuma günlerinin neşesi...
    (kırmızıkar, 29.03.2008 11:59 ~ 11:59)
  5. (kurdeşendöken, 22.03.2009 17:17)
  6. gün itibaryle yalısına bir rus ro-ro gemisi çarpmış. çarpmış dediğimizde yalının kıyısına bindirmiş mal ya da can kaybı yok. gemi oya başarın, sait halim paşa yalısının yanındaki, yalısına çarpacakmış neredeyse. ohaa lan kadının yalısı var resmen. olacak o kadar diye diye koca yalı yapmış kendine. tebrikler.

gözümüz filan yok tabi. ne bileyim, görünce böyle şaşırdım. oya başarın yalısına gemi giriyor haberi, acaip şaşırttı. "levent kırcanın şatosu yandı" haberini duyana kadar bir daha bu kadar şaşırmam.

edit: işbu giriyi yazarken laptopun adaptörü yandı. nasıl bir anti nazar boncuğu varsa oya başarın, anında etki gösterdi.
    (amedian, 28.05.2009 19:18 ~ 22:22)
  7. önce şu haberi okuyunuz: http://www.ntvmsnbc.com/...

sonra şu videoyu izleyiniz: http://www.dailymotion.com/...

(bkz: uçak mı bu)
    (bkz: gemi mi bu)
    (ali kamber, 29.05.2009 11:47 ~ 11:47)
  8. dün sabah saatlerinde evinin iskelesine koskoca gemi giren sanatçıdır.
    (nickcode, 29.05.2009 13:35)
  9. kanseri yenen değerli oyuncu.
    (kriptex, 29.05.2009 21:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil