görseller
overwhelm4ever 

belki ilginizi çeker
  1. · eğlenceli yaşam tarzı
  2. · leekspin
  3. · sözlükte birbirine benzeyen nickler
  4. · taşkışlada ölü gibi gezinen güruh
  5. · 2005 yılının en beğenilen girileri
  6. · selenge
  7. · eve erkek arkadaş getiren kıza tepki veren komşu
  8. · starcraft 2
  9. · itü sözlük chat
  10. · açık hava sineması
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · dersim katliamı
  3. · colin kazım richards
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · yeşim salkım
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · baba olmak
  9. · die for you

overwhelm4ever  

1. sonsuza kadar kendi kendini aşma yetili insan
    (giberling, 09.04.2004 23:31)
  2. ilginç yorumlar görmeye hazır olun dedirtmesi gereken şahsiyet.
    (lord of the sözlüks, 10.04.2004 21:15)
  3. ısrarla benden fruity loops cdsi ve giberling imzalı niyazi remixini istemesine rağmen bir türlü cdyi vremediğim insan. aynı zamanda bana hsbc bankasından kalma bir t-shirt borcu da var. *
    (giberling, 11.08.2004 23:12)
  4. kırdığı potu unutmama yüz tutmuşken tekrar hatırlatan ve kalbimdeki yerini sabitlemiş; takdirime şayan; yapı * ve max konularında yardımlarını esirgememiş olan arının artık aileden de olanı..
    (bınar, 19.09.2004 19:21)
  5. bir tezi savunurken "aman diğer insanları göt edeyim", "ayarlara gelsinler" vs. gibi amaçlar gütmeden, fikrini paylaşmak ve insanlara bişey anlatmak için yazı yazan değerli bir yazardır. klonlanması memleketin menfaatine olacak kişidir.

(bkz: severek izliyoruz)
    (tori, 11.12.2005 23:05)
  6. cehenneme gittiğimde sözlükten yanımda olucak tek kişi*birlikte yanıcaz bakalım..
    (subuo, 06.01.2006 15:22)
  7. nickini gördüğümde aklıma starcraftı getiren yazar kişi.
    (bkz: power overwhelming)
    (damnlucifer, 23.01.2006 11:03)
  8. şu nacizane hayatımdaki beni ben yapan, başından beri benimle büyüyen bazı hayallerime eşdeğer olan kendi hayallerini gerçekleştirdiği için hem kendisini tebrik ediyorum, hem de hafiften imreniyorum..sima olarak tanışmış olmasam da, gelecekte başarılı işlere imza atacağına inandığım bu insan; o aklının içinde barındırdığı hayati bilgiler sayesinde benim gelecek planlarımı bir nebze değiştirebilmiştir..haydi hayırlısı, burdan amerika'daki olmayan ama olmasını çok istediğim akrabalarıma el sallıyorum..

(bkz: yıllık yazısı gibi nick altı giri girmek)
    (zeus, 19.03.2006 01:49 ~ 03:19)
  9. vellocet-düşey sirkülasyon elemanı+seyir platformu+tribün:
    öf ben mimar olamam
    the one(ca):
    olursun
    the one(ca):
    herkes olabilir
    the one(ca):
    seni 5 yil sonra
    vellocet-düşey sirkülasyon elemanı+seyir platformu+tribün:
    herkes olursa ne anlamı kalır ki
    the one(ca):
    uzun ve yalin adimlarla
    the one(ca):
    krem bir is kiyafeti icinde yururken
    the one(ca):
    goruyorum
    the one(ca):
    mimar olarak
    the one(ca):
    lens yerine cercevesiz bir gozluk takiyorsun
    the one(ca):
    ve ruzgar esse sisen su yumusak gomleklerden giymissin . kalemin falan var

gibi sözlerle pes etmiş insanları gaza getirmek gibi takdir edilesi bir görev üstlenmiş, kaliforniya'nın mavi gökyüzü altında paskalya tatili yapan insan.

(muhabbetin sonuna doğru biraz hedeften saptı ama onu hoşgörebiliriz nasıl olsa sıla hasreti çekiyor diye)
    (drenchrome, 16.04.2006 02:55)
  10. ayaküstü bir tanışmışlığımız, aynı klüp çatısı altında organizasyonlara girişmişliğimiz vardı kendisiyle; aklımda hep çalışkan, iyi niyetli güzel bir insan olarak kalmış. tı. fakat şu an için deli gibi kıskanıyorum, çekemiyorum.

"gnomon'dayım ben, herkesi beklerim."

denir mi bu ya? hrs.
    (guenever, 13.05.2006 05:52)
  11. pek bir şirin, sempatik, sevecen biri; gerçekten çok sevdim. her konuşmamız sonrasında " iyi ki tanışmışız ya" diye düşünmeme sebep olmaktadır ayrıca; o derece olumlu bir izlenim bırakmıştır bende.*
    (charlienin dorduncu melegi, 16.05.2006 20:56)
  12. an itibariyle girmiş olduğum giriyi editlemem gerektiğini söyleyen ve intihale sebebiyet verdiğimi ima eden takipçi,takdir edilesi yazar.
    (jenerator devresi arizali, 01.06.2006 23:56)
  13. kendisi benim tüm düşünce dünyamı tek bir kelimeyle yıkmış,bir de üzerine "sigerim çeçeeni" demiştir. cehennemde yakasına yapışmak bile sorundur. uzak durmayı hayal ediyorum ama üzülerek söylemeliyim ki uzakta duruken bile problem çıkartacak bana.
    (battal boy cekirge, 09.06.2006 00:37)
  14. şanslı bir adam kendisi..bugün bunu da gördük..
    (zeus, 01.07.2006 23:07)
  15. sabahın köründe giriyorum adam chatte lan diyorum kendi kendime kaçta giriyo bu adam.sonra kendisine sordum "ben gece giriyorum size sabah oluyo" falan dedi anlamadım ben.meğersem pasifik time(gmt -8) daymış adam.nerde olduğunu tam bilmiyorum ama 10 saat falan aramız var(türkiye-istanbul gmt +2).over?

edit: los angelesdaymış
    (olahabeoy, 11.08.2006 10:19 ~ 13:25)
  16. (bkz: kızmısın)
    (venom, 17.08.2006 01:59)
  17. kendisiyle konuşurken zaman su gibi akıp geçer, bağlayıcıdır. süper düşünceleri vardır. vasatın üstünde bir tavla oyuncusudur.* müthiş rüya yorumlar, yorumlarıyla beni benden alır. seviyorum bu adamı ben.
    (charlienin dorduncu melegi, 22.08.2006 10:23)
  18. bir paper boy gibi pedal çeviren kişilik..hergün evden okuluna bisiklet ile gidip gelmektedir..kaldırımları yıldızdan olan caddelerden geçer, canı sıkıldığında ise etrafı gezmeye çıkar..sunset bulvarını takip eder ve beverly hills'deki yalılara varır..manzaranın keyfini çıkaraktan gezer durur ortalıklarda bisikleti ile..hayatı her tür zevkiyle yaşar..sportif adam..
    (zeus, 08.09.2006 09:41)
  19. (bkz: dijital olmak)
    (zeus, 08.09.2006 11:22)
  20. (bkz: pis artiz)
    (zeus, 19.09.2006 12:02)
  21. yeni fasilite çıkmış hemen bızıklayayım derken hesabını 1 yıllığına kitleyivermiş bir arkadaştır kendisi.artık 1 yıl sonra kim öle kim kala.
    (subuo, 23.10.2006 23:12)
  22. deviantart'a gelmiş bu çılgın.
    http://overwhelm4ever.deviantart.com/
    (radiance, 11.02.2007 14:19)
  23. çok yakında yeniden aramızda olacak olan yazar kişisi. bekliyoruz.

edit: çok yakında dediğim 2 ay sonraymış.
    (bambuk, 02.07.2007 23:14 ~ 04.07.2007 20:46)
  24. (bkz: efsane geri döndü)
    (camel, 14.09.2007 21:35)
  25. yeniden sözlük bozkırlarına dönmüş, kendini özleten yazar. özel mesaj atıp "hoşgeldin birader" demek vardı ama canlı yayında "hoşgeldin" demenin ayrı bir tadı var. zoruna gidenin de borusuna gitsin.

"hoşgeldin. özlettin kendini. smile was here yahu"
    (eksiksizuyum, 14.09.2007 22:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil