belki ilginizi çeker
  1. · kimlik kaplama araçlarındaki seslendirme
  2. · 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
  3. · overclock
  4. · overlok arabasına seslendirme yapan kadına şiirler
  5. · overlok arabasına seslendirme yapan kız
  6. · overlok makinesi ayağınıza geldi
  7. · geber marla singer
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · domuz gribi
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · mesaj atan sevgiliye yazacak cevap düşünmek
  9. · kajesukarije cocek

overlok arabasına seslendirme yapan kadın  

1. gizemlerin kadınıdır bir yerde. dostlarım, o kadın kim? artık ben bilmek istiyorum! o kadın kim? ben artık tanımak istiyorum. overlok arabasına seslendirme yapan kadın artık benim bir parçam.

duy feryatlarımı ay kadın!..

"hanımların dikkatine!
    overlok makinası ayağınıza geldi" sözleriyle hergün istisnasız bir şekilde mahallenin önünden geçiyor bıcırık seslim, bülbül seslim, gaggak seslim susmuyor ama susmuyor.

kimdi? nerede büyümüştü? ne hayaller kurmuştu? overlok arabası için seslendirme yaparken gözlerinden sicim gibi gözyaşları boşalmış ve istanbul'da bir iskele bu acıya dayanamayarak denize çökmüş ve haşmet babaoğlu "ve karlı bir gündü! halıların kilimlerin kenarına beş dakkada overlok çekilecekti" yazmış mıydı?

evet, karlı bir gündü. overlok makinası ayağıma gelmişti. bi siktirip gitmedi. bundan beteri karfurun 5 saniyelik tv reklamında "yarın karfurda domatesin kilosu sadece 2 tl" demek idi. ah haşmet ah ne kar yağdı öyle.. iskeleler dayanmadı.

hadi şiir yazalım şimdi.
    (geber marla singer, 09.09.2009 11:43 ~ 16:15)
  2. halı kenarı, paspas kenarı, halıflex kenarı...
    -40 saniye kadar sayar;
    ...itinayla yapılır, 5 dakkada hazır olur.
    (ursus, 09.09.2009 11:46 ~ 11:56)
  3. (zetina kocamış singerin maskarası olmuş, 09.09.2009 11:50 ~ 12:03)
  4. her şehirde her mahallede duyacağımız ses.ben yurt genelinde bu kadar yayıldığını bilmiyordum.o hatun kişisi bağırıyo ya overlok makinası ayağınıza kadar geldi diye birden tüm halıları toplayıp kenarlarını kestiresim geliyor.garip bi his uyandırıyor o bayanın sesi
    (rapunzel, 09.09.2009 12:15)
  5. yeni gelmiş yazar zannettiğimdir. nickine heveslendim. bir baktım yokmuş, oh.
    (peyniraltısuyutozu, 09.09.2009 12:18)
  6. işten yeni gelmişseniz ve sonunda birkaç gündür görmediğiniz öz yastık-yorganınıza kavuşmuşsanız; yataktan, seslendirme yapan ağzını aynı overlok makinesini kullanarak dikme isteğiyle fırlamanızı sağlayan, sizi kolaylıkla overlok süsü verilmiş bir cinayet işlemeye sürükleyebilecek kadındır...
    (victor van dort, 09.09.2009 12:42 ~ 20.09.2009 17:27)
  7. insanoğlunda var böyle bir merak. ulan acaba hangi kadın seslendirmiştir şu seslendirmeyi. belki de insanoğlunda değil benim gibi adamlarda var. merak ettiğim kadınlardan biri de moskova metrosunda durakları söyleyen ve çeşitli seslendirmeleri yapan kadın. acayip tatlı bir ses. arkadaş bana bu metronun çok eski olduğunu muhtemelen kafanda oluşturduğun kadının şu anda torun torba sahibi veya mezarda olabileceğini söylemişti. hay ulan.
    (colonel, 09.09.2009 13:10)
  8. ne tesadüftür ki şu anda buralarda bi yerlerde o kadın. mersin'de saat 9 ve 9:30 arasında evin önünden geçerek -hem de 8-10 defa- alarm görevi yapar. şu anda da ankara'da dolaşıyor overlok nidalarıyla. yalnız, ankara'dakinin ses tonu daha kalın, az da olsa katlanılabilirliği var.

siz mersin'dekini duyun. incecik sesi, yerli yersiz vurguları, samimiyetsiz konuşmasıyla adeta içimdeki gizli saklı katili uyandırıyor. bazen, keşke o ses bir bant olmasa da overlok yaptıracağıdım bahanesiyle gidip o kadını battaniyeyle boğsam diye düşünüyor, gereksiz bir şekilde hisleniyorum. ardından yatağımdan kalkıyor, kendime koyu bir kahve yapıyor ve kendimden kendime, ironik bir şekilde, mor ve ötesi'nin daha mutlu olamam şarkısının ilk iki mırsasını armağan ediyor ve böylece overlokçu kadın üzerinden kurduğum fantezileri bir gün daha unutuyorum.
    (anime, 09.09.2009 16:00)
  9. nasıl bir kadınsa artık, yıllardır bu eve geldiğim zamanlarda aşk yaşıyorum kendisi ile.

"hanımların dikkatine. overlok makinası ayağınıza geldi"

ev kadınlarına seslenen bir soğukkanlılık, bir eda bir cilve. ben neden dinliyorum peki lan seni, dümbük.
    (kodu mu oturtur, 15.10.2009 13:54)
  10. "bir gün de 'teknolojiseverlerin dikkatine! overclock makinası ayağınıza geldi!' desen ölür müsün bre" dediğimiz hanım.
    (akhilides, 15.10.2009 14:32)
  11. yıllarca arabanın içinde sandığım kadındır.

halbuki banttan olduğu belli sesin. ne zaman ki komşunun biri overlokıçuuuuuuuuuuuuuuuu diye bağırıp,, arabanın içinden de "efendimmm ablaaaaaa" diyen kahtalı mıçı kılıklı bi adam indiğinde hüzün kaplardı içimi.. hep orada, arabanın içinde, şimdi görücem diye evin penceresinden kontrol ederdim aracın içini . ama hep aynı dramatik finalle biterdi o rüya,, en fazla 7-8 yaşlarında bir çocuk inerdi arabadan.

platonik bir sevgi besledim senelerce o overlokçu kadına. bak hala overlokçu kadın diyorum. yok öyle biri şaşkın yüreğim, gerçek sandığın sadece bir ses bebeğim...
    (jack diego, 15.10.2009 14:43 ~ 14:46)
  12. hanımların dikkatine; overlok makinası ayağınıza kadar gelmiştir. halı, kilim, yolluk 5 dk'da dikilir hemen teslim edilir anonsuyla hepimizin evinin içine girmiş tek kadın.
    (denden, 15.10.2009 14:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil