neresinden bakılırsa bakılsın son yıllarda erkekler üzerine yapılan tespitlerin en başarılısı. bir nevi baş ucu önermesi.
oturarak işeyen erkek ibnenin önde gidenidir. bu konuda detaylı bir araştırma yapan eski ürologlardan gertest sawyer daha da ileri gitmiş ve böyle erkeklerin klozete oturma sebebinin tamamen taharet musluğunun değmesini hissetmek ya da onun orda, yani tam götünün arkasında olduğu bilmenin huzuruyla hacetini görmektir teşhisini koymuştur. tamamen bilinçsizce yapar bunu. arada bir belki kazara sürter de muslağa götüm, zevk alırım diye.
evet, oturarak işeyen erkek ibnedir. hangi erkek işeme gibi ayakta yapabileceği özensiz bir aktivite işin pozisyon değiştirerek oturmayı tercih eder? hadi tembelliği siktir edin, ya klozete oturulduğunda penisin bacakların arasında kaybolup bakınca ama benzemesi, gidin bakın lan inanmıyorsanız, üçgen şekline dönüyor bacak arası, bi bakıyorsunuz kaybolmuş sik. ce e ce e ce e yaparak gülümsüyor aşağıda bi yerde.
işte ibne adamın hoşuna gider bu, bir an gerçekten amı olduğuna sanarak sevinir, hrestminisis kompleksidir bu, gordi'nin bakış açısına göre adam gibi bir yarrak yemeden kandaki alyuvar sayısı dengelemez, arınma yaşanmaz.
ulan madem erkeklerin oturarak işemesi normal, neden pisuvar diye bir zamazingo var ortada, gayet de rağbet görüyor hani, sorun zaman kazanmak mı, hadi len ordan, alt tarafı 2-5 saniye fark eder oturarak işemek. oturarak işeyenler saklamasın ibneliğini, gurur duysun bundan, he bi de öylesi daha sağlıklı ayağına yatıyor dallamalar, ibnesiniz ulan işte garanti ibnesiniz, anca bir ibne bu kadar düşünür sağlığını, adam gibi adamsanız klozet kapağına işersiniz, peh peh.
gizli eşcinsellik saptamasını derin bulgular içinde koyan gertest sawyer, salt günümüzü değil, çok daha önceki kültürleri de inceleyerek bu önermesini destekleyen örnekleri bir bir sıralamıştır. modası geçtiğinden değinmek istememiştim ama, bu büyük ustanın hatırasına saygısızlık etmeyi içim el vermedi.
örneğin alaturka tuvalet, evet evet o, çoğumuz görmüşüz, kullanmışız, soğuk, nemli, hamam böceği kokulu fayanslara temas etmişizdir. fare, sansar, bilumum hayvan efsaneleri yazılmıştır o kara delikten fırlayan, hatırlarsanız, işte gizli eşcinsellik yaşayan insan, o delikten bi şeyinin fırlayıp götüne gireceğini düşünmez ama, hisseder, bilinç altında onun özlemiyle yanar, zaten öyle bir tuvalete sırf işemek için çömelen insanın da eşcinsellikten çok daha vahim sorunları var der sawyer, burada da kesilir kaynak, herhalde ağır konuşmamak için susmuştur.
daha eski tarihlerde, mesela asurlular zamanında da çalılıkların hemen yanına oturarak işermiş gizli eşcinseller, diken ya da başka bir bitki batsın diye, sanırım diken mi battı siken mi var esprisi oradan geliyor, tam emin değilim ama.
gertest sawyer'ın el yazmalarından elde edilen bir bilgiye göre, oturarak işeyen erkekler, işerken y kromozomlarını bünyeden atıp yerine taharet musluğundan bir x kromozomu alarak gizli eşcinselliğe ilk adımlarını atmış olmaktalar(mış).
süper önerme.
bu önermeyi ortaya atana bizzati rektal tuşe eşliğinde prostatın nerede olduğunu göstermek, akabinde prostatına parmağımla basarken işemesini sağlamak isterdim.
işemeyi başardığı an ise kendimi eşcinsel ilan edip brezilya'ya kaçar ve protez meme taktırırdım.
homofobikliğin varabileceği boyutları göstermesi açısından takdire şayan bir saptamadır. işeme şeklinden cinsel tercihe teşhis koyabilmek konuya epey kafa yorulduğunu gösterir.
oturarak işeyen erkeklere sıkı ilişkiler içinde bulunan ve edindiği çeşitli tecrübeler doğrutusunda yorum yapan kişinin söyleyeceği cümledir. biliyor da konuşuyor abisi.
pat diye söylenmemesi gereken bir tespittir. ayakta işemenin zararlarını bilen insanları direk bunalıma sürükler bu tespitin ani söylenmesi. şahsen içimde gizli eşcinsellik olduğunu bu tespitten öğrenen ben sosyal hayattan kendimi dışlayıp mahallenin bakkalının köşesinde muhallebi satmaya karar verdim. muhallebicilikten kazandığım paralarla da hollandaya gitmeyi düşünüyorum.
bu gerzek tespit benim gibi pek çok gencin hayatının sönmesine neden olmuştur. bu tespitten yola çıkarak içimizde yatan gizli eşcinseli ortaya çıkaran başka unsurlar da vardır. oturarak işeyen bir erkeğin içinde gizli eşcinsellik varsa bunu başka yollardan da anlayabiliriz. bu önerme bize otobüste yolda sokakta gizli eşcinsel olan ve oturarak işeyen insanları tespit etmemize yardımcı da olur. otobüste giderken direği tutan, joy-pad yerine joy-stick ile oyun oynayan insanlarda da bu durumda gizli eş cinsellik vardır ve hepsi oturarak işiyodur.
ayakta işemenin prostata yol açtığı kesinleşmiştir. avrupa da taharet musluğu yoktur. ama nüfusun çoğu eşcinseldir. ülkemizde de çoğunluk eşcinseldir. sadece aktiflik pasiflik gibi bir ayırıma giderler bizimkiler. ibne olduklarını kabullenmezler. bir sik erkeğe kalkıyorsa ibnesindir. o kadar basit. işeme olayına dönersek pisuarlar temiz değildir ve üzerine çiş sıçrar ya da pantalonun ceketin pisuarın kenarına değer ve başka erkeklerin penislerini de görmen olası. ya da gözetlenmen. pisuarı tercih edenler teşhircidir o durumda bu teze göre.
ünlü rus bilim adamı absolut vodka'ya göre ise aynada kendini beğenen her erkekte aleni bir ibnelik vardır. çünkü erkek aynaya baktığında yine karşısında bir erkek görüyordur ve eğer bu aynadaki erkeği beğeniyorsa, kaşı, gözü hoşuna gidiyorsa bir şekilde erkekleri beğeniyor sonucuna varabiliriz ki, oturarak işeyen erkektekinden daha bariz bir ibneliğe ulaşmış oluruz.. gizli işlerle uğraşmayız.
- oturarak işeyen erkekte gizli eşcinsellik vardır!
+ hı hı, anlıyorum evet.
- oturmadan işeyin tuvalete! yoksa siz de benim gibi..
+ nasıl yani?
- böhürüea, ibneyim ben hilmi abi. ama araştırdım buldum, tuvalete oturarak işedim diye olmuş bu.
+ heh heh hadi bakalım.
- siz benim yaptığımı yapmayın, adam gibi ayakta işeyin, ibne olmayın böhürüea..
+ abov, iyice sıyırdı bu.
- oturarak işeyenler de saklamasın ibneliğini, gurur duysun bundan!
+ lan hüseyin, tutsana abi şunu kolundan bir zahmet dışarı atalım. mına kodumunun ibne denyosu seniii.