belki ilginizi çeker
  1. · phonem by miller 2008
  2. · fischerspooner
  3. · zoot woman
  4. · waldeck
  5. · bonobo
  6. · otto
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · prison brake
  3. · domuz gribi
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · adam smith
  9. · odtü hazırlık

otto santral  

1. bilgi üniversitesi silahtarağa kampusunde konuşlanmış olan, ferah, pizzalarının lezzeti övülen, ders aralarında öğrencilere keyifli anlar yaşatan mekan.
    (minik elma, 12.11.2007 15:53)
  2. bir mekanın dekorasyonu ortamı müziği kısacası ambiansı bu kadar mı güzel olur kardeşim. istanbul' un tanıtım filmlerine koysalar yadırgamam.

edit: fiyatlar için aynı şeyi söyleyemiyecem çoooook pahalı.
    (nec, 26.02.2008 01:26)
  3. içinde okuduğum halde, henüz hala gitmemin kısmet olmadığı, bu gidişle ancak mezuniyetten sonra arkadaşlarla gidip, okul anılarımı yad edeceğim yer. dışarıdan super görünen mekanın, bir tek boğaz manzarası eksik. duyduğuma göre, yemekler, içecekler herşey harika. ve fakat fiyatlar can yakmakta. gittiğimde daha uzun bir giriyle, içindeki detayları anlatacağım. şimdilik söyleyebileceğim, istanbul bilgi üniversitesi'nin yeni açılan eyüp girişindeki santralistanbul kampüsünün içinde olduğu... etrafında 3 tane müze, derslik olarak kullanılan 4 postmodern bina, restore edilen rezidans binası, yönetim binası, bilgililer derneği binası, kantin ve alabildiğine ağaçlık ve çimlik sahanın tam ortasında duran otto, akşam gitmek için çok izbe bulunsa da, varlığı ile çevresine hareket, bir o kadar da medeniyet getirdiği aşikar.
    (shiba, 26.02.2008 01:35 ~ 01:43)
  4. bir üniversite kampüsü içinde bulunması sebebiyle bile takdiri hak eden yer. dekorasyonu, ışıklandırması falan gayet güzel. hele o elvis presley ve marilyn monroe'lu tuvalet kapılarını kim akıl ettiyse, buradan tebrik etmek istiyorum kendisini. yemeklerini ne yazık ki deneyemedim, zira oldukça pahalı. öğrendiğime göre belirli günler canlı müzik gibi atraksiyonlar da mevcutmuş. yemek/içki fiyatlarından dolayı pek öğrenci işi bir yer değil ama özel günler için tercih edilebilir bir mekan.
    (strateji, 16.05.2008 20:15 ~ 20:15)
  5. her santimetrekaresi düşünülerek ve insanı hayretler içerisinde bırakacak kadar mükemmel bir konseptte tasarlanmış, gündüz rizzotto veya calzone ile çılgınca doyulacak, gece de ünlü djlerin performansları eşliğinde dağıtılacak şahane mekan.
    (oldboy, 19.08.2008 00:15)
  6. (right lane must exist, 19.08.2008 10:02)
  7. santral istanbul'un içinde bir mekan. devasa bir kapalı yer. içindeki her bir detayın çok düşünülerek, planlanarak yapıldığı anlaşılıyor, tasarım harikası denilebilir. menüler kocaman kağıtlar halinde geliyor, eğer yeteneğiniz varsa bu menülerin arkasına masalardaki pastel boyaları kullanarak resimler çizebilir, bu resimleri duvara asmaları için onlara bırakabilirsiniz. tuvalet kabinlerinin kapıları buzdolabı, lavaboları ise merdaneli çamaşır makinası şeklinde. su bardaklarının bile içinde elma dilimleri, çilekler var. müzikler de çok güzel.
    bunlar güzel noktalar, yemeklere gelince işler değişiyor bence. bir büyük boy pizza iki kişiye yetiyor ama ne yazık ki pizzaların tadı anlatıldığı kadar muhteşem değildi. ayrıca yemekten birkaç saat sonra midelerimizde bir gairp hareketler oluştu ki bu hiç hoş değildi. bir arkadaşımız thai tavuk yedi, bence küçük bir porsiyondu.
    fiyatlar ise çok fahişti bence. okul açıkken falan ne kadar kalabalıktır bilmiyorum ama ben gittiğimde haftasonuydu ve öyle de büyük bir kalabalık yoktu hani, bu fiyatlarla biraz zor diye düşündüm.
    (hobbitt, 15.09.2008 22:41)
  8. güler yüzlü ve müşterileriyle gerçekten ilgili çalışanları olan çok eğlenceli mekan. amerikan üniversite gençliğinin takıldığı bir pubmışcasına bilardo masası bulundurması, bilardoya başlama ve tutkuyla bağlanma nedenim oldu. karma diye bi pizza çeşidi var ki, pizza yeniliyosa kesinlikle o tercih edilmeli. her gittiğimde daha çok seviyorum galiba.
    (bkz: ilan-ı aşk)
    (how to use a life jacket, 17.02.2009 22:42 ~ 22:43)
  9. gerizekalı garsonları olan güzel mekan.
    (frozen sky, 18.08.2009 13:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil