keman, viola, çello, kontrbas ve bunların arşe lerini üreten alman firmasıdır, ürünleri kaliteli olup güzel sanatlar liseleri ve eğitim fakültelerinin müzik bölümlerinde öğrencilere tavsiye edilen markaların başında gelir.
babylon'un yanında bulunan, sürekli rezervasyon soran mekan.gidin ve pizza yiyip güzel müzik dinleyin.pizza fiyatlarını gördüğünüzde de bana küfür etmeyin,zira beş kişi doyar o pizzayla,ortaya bi pizza söyleyin kardeş payı yapın.bira da ucuzdu sanki.
fındık votkayla ün yaptıktan sonra, her cuma kapı önünü tıklım tıkış dolduran, son iki aydır da artan bir turist yoğunluğu gözlemlediğim asmalımescit mekanı. her gittiğimde o kadar insanın neden orda öyle ayakta dikildiğini sorgulasam da, aynı şeyi yapıyor olmamızdan dolayı çok da fazla üstlerine gitmek istemiyorum. değişiklik şart tabi bazen... bir diğeri için (bkz: otto santral)
asmalı'da ikinci mekanını açmış bulunan mekan. güzel yemek, güzel ortam. garsonlar alışılmadık şekilde fazla ilgileniyorlar akşam vakti. tek can sıkıcı tarafı budur.
masalarda bıraktıkları pastel boyalarla yemek gelene kadar resim yapabileceğiniz, sizi memnun etmek için elinden geleni yapan garsonlara sahip mekan bir şubeleride santralistanbulda bulunmakta
italyanca'da herhangi bir sayı kelimesine gelince kelimenin sonundaki sesli harfi şutlayan sayı.şöyle ki :venti 20,otto 8,ventotto 28.
ottanta 80,otto 8 ve işte şipşirin bir otantotto.kelime olarak da 8 in tıpkısıdır otto.