belki ilginizi çeker
  1. · galliani
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aşk
  2. · zongul ducks
  3. · colin kazım richards
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · 100 opera
  7. · aylin aslım
  8. · usturuplu giyinme teknikleri
  9. · husky

otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi  

1. ülkeyi satmakla yükümlü olan bir diğer kişi unakıtan'ın yaptığı açıklamaya göre mayıs ya da haziran ayında gerçekleştirilecek satış eylemi. otoyolların ve köprülerin özelleştirilmesi kapsamında, boğaziçi ile fatih sultan mehmet köprüleri, edirne-istanbul-ankara, pozantı-tarsus-mersin, tarsus-adana-gaziantep, toprakkale-iskenderun, izmir-çeşme, izmir-aydın otoyollarının satılması planlanıyor.

henüz maaşlarımızı almadan kesilen vergiler bize yol olarak değil gişelerde ödediğiniz tutarın makbuzu olarak geri dönecek maalesef.

(bkz: durmak yok satmaya devam)
    (kurutulmus kelebek, 02.04.2008 12:08)
  2. (bkz: kafa siken ulusalcı zırvaları)
    (galliani, 02.04.2008 12:09)
  3. sermayesi bol zenginlerin sponsorluğunda, asya yakasından avrupa yakasına geçiş yapılabilir. haberleşme, limanlar, hava yolları derken kara yollarımızda satılınca amuda kalkarak gezecek duruma gelicez. ayak basacak yer mi bıraktınız be?
    (baharda geldim, 02.04.2008 12:51)
  4. hizmet kalitesinin daha iyi olacağı ve daha rahat ulaşım yapacağımız kesin ama zenginleştirerek fakirleşeceğimiz de bi gerçek.
    (mia wallace, 02.04.2008 13:49)
  5. tamamen karşı olduğum aklı başında olan her insanın karşı olması gereken satıştır. ülke satılıyor kimse ses çıkarmıyor. olayın akışı şöyledir;
    k.unakıtan: bu millet anlayana kadar ülkeyi satalım..
    rte: süper fikir, ama biz zaten bunu yapıyoruz. sen satılmayan ne kaldı yolla bakayım listeyi
    k unakıtan: vallaha hepsini sattık, çimento, telekom, tüpraş, tekel, araziler vs vs.. başkanım otoyollar- köprüler var.
    rte: hemen hemen satışa çıkar.
    k unakıtan: ama biz milletten vergiyi yol,su diye alıyoruz o zaman nasıl vergi alıcaz?
    rte: boşver kemalcim diğerleri düşünsün onlar anlayana kadar biz amerikaya hocanın (fetullah gülen) yanına gitmiş oluruz ki şimdi düşündüm bunların uyanacağı da yok. sat herşeyi sen köprüleri, otoyolları sat! sat ülkeyi!!!
    (trinity, 02.04.2008 14:16 ~ 30.04.2008 02:25)
  6. (bkz: kibar feyzo)
    (ageylan, 02.04.2008 14:25)
  7. benim asfaltım yok, çakılım yok, çukurları ben iyi dolduramadım sen doldur. doldur ki bu millet geçerken arabasının tekeri zıplamasın diyen bir zihniyetin, satılacak bir yurt havası kaldı. onuda satsınlar da rahat edelim . kayseri dolaylarından bir uzun havayla başlayabilirler mesela.
    satılınca, bazıları daha iyi hizmet alacaklarını sanıyor. zavallılar, cebinizden çıkacak daha çook paranız var sizin. ödediğiniz vergiler yol, su, elektrik için size geri dönmeyecek. birilerinin cebini daha fazla kabartacak sadece.
    (baharda geldim, 02.04.2008 15:30)
  8. (bkz: 49 yıllığına kiralama)
    (tazmanya canavarı, 02.04.2008 15:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil