otobüs camındaki kafa yağı   

adana çık aradan

1. otobüsleri uktecimize dar eden mesele. buğulu camlarda üzerinde 2-3 saç teli iziyle beraber promosyon olarak camlardaki yerlerini alırlar. midesi bulanmadan bu lekeyi peçete ile temizleyebilen cesur bir teyze bekler dururuz. camdan dışarı bakmak bir yada, camın olduğu tarafa bile bakmayı zehir eder. uktecimize tavsiyem en ön saflarda kendine bir yer edinip ön camdan bakarak yan camlarla hiç ilişki kurmaması, temiz bir cam arama işine girmemesi. böylece şoförün son günlerde ne kadar sinirli olduğu, düğmeleri nasıl dövdüğü de gözlenebilir.
    (wateringdisease, 24.11.2005 19:57)
  2. yaz günlerinde bir de terle karışıp daha da mide bulandıran yağdır bu. uyumaktan başka çare olmayan uzun otobüs yolculuklarında* kafanızı yaslayacağınız yer mecburen o yağın üstüdür.
    (dedi ki normal, 24.11.2005 20:02 ~ 20:10)
  3. uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği ağırlığın cama yansımasıdır.

edit : iğrenç değildir, aynı şeyi hepimiz mutlaka yapmışızdır ve hiçbir zaman, kafamızdaki yağ cama resim olmuş mudur diye bakmamışızdır. panik ile uyanıp düğmeye basıp inmişizdir.
    (dlord, 24.11.2005 20:02 ~ 20:04)
  4. içgüdüsel olarak sürekli yukarı tırmanan otobüs camındaki sinek in bir noktada durup ön ayaklarını birbirine sürtmesi ve akabinde 'noluya ya niye durdu bu' diyip,kendimi hafiften geriye çekip camla olan göz uyumumu sağladıktan sonra farkına vardığım olay.sineğin kafa yağındaki besinleri vakumladığı fikrine kapıldım bir an,iğrendim kendimden.camdan uzaklaştım tabi hemen,sevmem ben öyle kafa yağı falan.sağol küçük sinekçik..
    (nükleer danacık, 08.05.2006 17:51 ~ 17:52)
  5. otobüste uyumayı az çok alışkanlık edinmiş her insan gibi kaykılarak uyumayı becerebileceğim gün, ağzıma burnuma yapışmasından da kurtulacağım allahın belası illettir. birazcık daha az kart bir insan olmak için her şeyimi verirdim ama olmuyor, herkesin saçına denk gelen bu yer benim ağzıma denk geliyor!

not: "oha lan ayı oğlu ayı, camı yalayarak uyu diyen mi var?" diyenlerinizi çölde otobüs şoförü kovalar işallah.
    (almbfsek, 17.04.2007 21:50)
  6. yağ izinden saç şekli analizi yapabilirsiniz.
    (fluwn, 17.04.2007 22:39)
  7. koklayarak jölenin markasının tespiti yapılabilir(o yağ ya yağ değilse).
    (kötüböcek, 17.04.2007 23:36 ~ 23:36)
  8. (bkz: otobüs camındaki saç jölesi)
    (uçan tavuklar kümesi, 30.09.2007 23:40)