belki ilginizi çeker
  1. · mine kırıkkanatvari giriler
  2. · bangbus ın türkiye de olması
  3. · amına koyim diyen kız modeli
  4. · bir iett klasiği
  5. · otobüs teyzeleri
  6. · yedirmek
  7. · toplum teyze
  8. · sokaktaki yorumcu teyzeler
  9. · niye yola çıktığı belli olmayan teyzeler
  10. · otobüse aynı anda 12 teyze binmesi
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · disko kralı
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · erkekte ses tonu
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · nanik
  9. · domine etmek

otobüste yaşayan teyzeler  

1. ayakkabısını otobüste silen, o kıymetli makyajını otobüs camlarını ayna kıvamında kullanarak yapan, adı geçen yerde pantolonunun orasını burasını çekiştiren ve düzelten evden çıkmadan önce aynaya bakma kavramıyla pek tanışıklığı olmayan teyzeler..
    (scarlet, 06.03.2005 22:44)
  2. muhtemelen bir ateştuğla-bebek express otobüsü olsa dahi ona bile yalnızca üstünde ateştuğla-bağcılar yazılı olduğu için binebilecek olan insan türleri. bunların erkek türleri de böyledir. ortak yönleri yalnızca yaşlı oluşlarıdır...
    (briareos, 12.04.2005 17:13 ~ 17:14)
  3. bir kere bu teyzelerden birinin otobüsü süren şoförden yer istediğini gördüğümde, artık bu teyzelere bulaşılmaması gerektiğini kavramıştım.
    (hansvoralberg, 13.08.2006 23:36)
  4. (bkz: mine kırıkkanatvari giriler)
    (galliani, 30.11.2006 02:26)
  5. (bkz: @1278213 )
    (maslow, 24.03.2007 01:09)
  6. allah belasını versin insanlarıdır. bunlar sadece otobüste değil tramvayda, vapurda, orda burda her türlü toplu taşıma aracında karşımıza çıkar. bu yaşlı insanlar sabahtan akşama kadar pazarda, konu komşuda, eş dostta gezer, belki de kilometrelerce yol kat ederler. gezme deyince yorulmadan, bıkmadan, usanmadan gezen bu yaşlıcıkların otobüse binince birden içlerindeki hasta insan ayyuka çıkar, zaten sabahtan beri ayaktadır, 15 dakka daha dikilsin hiçbi şeycik olmaz. şahsen bende genç olmama karşın tansiyon düşüklüğü var, bu yüzden çok fazla ayakta duramam, gözlerim kararır falan. doğal olarak da otobüsteki yaşlıları görmezden gelirim ama onlar beni görür ve gerek sözlü gerek bakışlı tacizde bulunarak saygısız genç olarak ağzıma ederler. burdan tüm otopis yaşlılarına sesleniyorum: rahat bırakın lan beni!!!
    (aha şuraya yazıyorum yazdıydı dersin, 24.07.2007 22:31)
  7. bazı teyzeler de,yazın bunaltıcı sıcağından kaçmak için klimalı otobüslerde bir oraya bir buraya giderler.
    (chat noir chat blanc, 17.08.2007 23:39)
  8. serin diye metroya taşınmış olan teyzelerle akraba oldukları düşünülmektedir. otobüslerde yaşanan teyze terörünün bu gelişmeyle birlikte artmasından endişe ediliyor.
    (bkz: sahiplenmek)
    (zerdali, 22.08.2007 23:30)
  9. iki kişilik koltuğun cam kenarına geçmeyen, oraya eşyalarını koyup bir kişilik yer daha parselleyen teyzelerdir. sen ister ayaktayken ezil, ister taciz edil, zerre umrunda değildir; o poşet orda durur ve teyze birazcık bile rahatsız olmaz. teyzenin ikili koltuğudur orası, yayılır da yayılır. bir televizyonu eksiktir, onu da ayaktakileri inceleyerek halleder.
    (dünyarüyaiçinderüyadır, 07.10.2009 15:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil