gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · yaran diyaloglar
  5. · dinde zorlama yoktur
  6. · aşk ı memnu
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · obsesif kompulsif
  9. · kassi

otobüste oturulan koltuğun arkadan dürtüklenmesi  

1. otobüse binip boş yer bulmanın o dayanılmaz sevinciyle koltuklardan birine geçilir, oturulur. keyifle yerleşilir, walkman varsa dinlenir, yoksa kitap çıkarılıp okunur, o da yoksa boş boş otobüsün camından yol seyredilir. işte tam bu esnada arkanızda bulunan o dev insan, 5 metrelik bacaklarıyla sizin koltugunuzun sırt tarafıyla kendi koltugunun arasına sığamaz.. bir de bacaklarına sahip olamadığı yetmiyormuş gibi kaykılır, dik oturayım, az yer kaplayayım demez ve devamlı surette sizin koltugunuzun sırt kısmına baskı yapar. hiçbi zaman sabit kalmaz, devamlı kıpraşır, ta ki siz sinirden deli olana dek. iki sıkımlık keyfiniz vardır, o da bir çift bacak sayesinde yokolmuştur. allahım o ne dizlerdir öyle..sırtınızla onun bacaklarını itebileceğinizi ya da onun bu hareketi anlamasını beklersiniz ama yanılıyorsunuzdur. arkanızdaki bir öküzdür ve mümkün değil sizi anlamayacaktır. ne uyku kalmıştır, ne keyif, ne rehavet.. ineklik etmeyin taksi tutun.
    (sebze, 16.09.2007 03:40 ~ 03.10.2007 01:41)
  2. akşam iş dönüşü itibariyle farkettim ki, bahsettiğimiz 5 metrelik bacakların bir bayana ait olabilitesi de yüksek..bacak bacak üstüne atıldığında koltuğunuz yine arkadan darbe almaya başlar ve sırtınız dürtüklenir. la havle..
    (sebze, 09.10.2007 04:54)
  3. arkada oturanı düşünmeden koltuğu cart diye yatıran bireylere zevkle uyguladığım aksiyondur. diz kvrılır ve koltuktan güç alınarak ön koltuğun tam ortasına yerleştirilir. bu arada otobüsün kasislerde ve bozuk yoldaki sarsıntıları da dikkate alınıp o anlarda şiddet arttırılmalıdır ki önde oturan dürtmeyi iyice hissetsin, bi kendine gelsin.
    (tamdely, 09.10.2007 11:13)
  4. oturacak koltuk bulamayıp ayakta gitmek zorunda kalmaktan sonra en rahatsız edici olgudur.nasıl oturacağını bilmeyen kişiden kaynaklanıyorsa çok sinir bozucudur.ancak 1.60 boyunda bir insanın doğru düzgün oturması durumunda bile dizi ön koltuğa dayanıyorsa problem otobüsteki maksimum koltuk yerleştirme kaygısından kaynaklanmaktadır.
    (arapbebek, 09.10.2007 11:29)
  5. arkadayken gereklilik, öndeyken şerefsizliktir.
    (dertli gönüllere giren işte benim zeki müren, 09.10.2007 11:33)
  6. (bkz: o öküz benim)
    (karpuzsever, 09.10.2007 13:07)
  7. bizzat bu olay ben ve arkamdaki kız arasında olmuştur (koltuk üzerine)

-yatırsam sorun olur mu?!
    -yoo lütfen buyrun!
    (saatsabahın0649u, 15.02.2009 15:42 ~ 15:42)
  8. arkadaki kişinin koltuğun yaslanılan kısmı ile oturulan kısmı arasına ayağını sokup götünüze değmesinden iyi olan durumdur.
    (salladım, 15.02.2009 19:51)
  9. (bkz: hocam ayıp oluyor ama)
    (misuf, 15.02.2009 20:01)
  10. (bkz: yapıyorum)
    (bkz: yapıyorlar)
    (bkz: eden bulur)
    (aglayankek, 15.02.2009 20:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil