|
|
- genelde şehirlerarası otobüslerde meydana gelmekte olup, kusan kişinin yanındaki kişiler için yolculuğu bir kabusa dönüştüren bir eylemdir.
fakat bazen de aşırı alkol alınımı sonrası otobüse binen gençler yüzünden iett otobüslerinde de karşılaşılır bu vakayla.
- yer: herhangi bir iett otobüsü
livingdeath'in de içinde hazır bulunduğu iett otobüsünün büyük bir bölümünü 60 yaşına merdiven dayamış teyzelerle oluşturur.
1.teyze: -yavrum sende fazla kusmuk torbası varmı, az sora kusacam da.
livingdeath: -puhaa, teyze ben bi önceki otubüste harcadım hepsini, çok sallandı da ehehe.
1. teyze, 2. teyzeye: -hanımefenidi sizde fazla kusmuk torbası var mı, evden aceleylen çıktıydım almayı unuttum.
2. teyze: -bir tane fazla vardı lakin az önce şu hanımefendiye verdim, isterseniz bir sorun kusmadıysa versin size.
1. teyze 3. teyzeye: hanımefendi torbaaaa böğğrrkkkk
bu vahim manzarayı gören 2 numaralı teyze 1. teyzeye eş zamanlı olarak kusmaya başlar ve beraber düet yaparlar, olaydan saniyeler sonra arkadan bir başka teyzeler grubu da kusmaya başlar, bunun üzerine şöför efendi otobüsü kenara çekip çay ve ihtiyaç molası verir. olay tamamen gerçektir.
- şehirlerarası otobüslerde meydana gelir genellikle.bir keresinde ulusoy'la giderken kusmuştum.neyse ki yanımdaki bayan uyuyordu da hiç bir şeyin farkına varmadı. yalnızca uyandıktan sonra bana 'bu otobüsün havalandırması çok iyi çalışmıyor heralde' demişti de yerin dibine geçmiştim. zaten o yolculuk da son ulusoy seyahatim oldu.
- en önde oturuyosanız şoföre yapacağınız eylem..
(bkz: kaza olmasına sebebiyet vermek)
- yine memleketime gitmek üzere bindiğim efes turizm'in sayın yolcusuyken, gece 5 suları arkadaki 10 civarı yaşındaki veletin öğürerek beni uyandırması akabinde yaptığı eylem. allahtan torba icat olmuştu ve annesi ileri görüşlüydü. neyse muavinin "öf allaam yaa" bakışlarıyla parfüm sıkarak toparladığı ortam, çocuğun uyuyup uyanıp saat başı öğürmesi ile b.k oldu. kulağıma taktığım kulaklıklar sesi duymamı önlemiyordu, annesi çocuğa " uyu oğlum, uyu oğlum, ah vah" dese de çocuk yamulmuştu bi kere. tamam anne için de zor haklısınız. neyse; havanın ağardığı lakin yolculuğun bitmek bilmediği 7 sularında ise çocuk minik miktarlarda * dışarı çıkardığı sıvıyı gelip benim yanımda bulunan çöp kutusuna atıyordu. geçmiş zamanda elime dökülmüş kolonyayı koklamaktan burun sinirlerim tüm işlevini kaybetti de yolculuğa devam edebildim. zaten izmir'de indiler. ama yarı ömrüm gitti.
- (bkz: vapurda kusmak)
- (bkz: minibüste kusmak)
- abiyle başka bir şehirde yaşayan ablayı ziyerete gidilmiştir. kahramanımız * henüz 11 yaşlarındadır. abladan ayrılıyor olmanın verdiği ruh haliyle ağlamaktan içi dışına çıkmış bir halde otobüse binmiştir ve lakin zaten sürekli otobüs tutan * zavallı bir insan olan kahramanımızın kusu... * demesi ve abinin bir anlık refleksle avuçlarını açarak uzatması ile en iğrenç otobüs kusmalarından biri yaşanmıştır. rahatlamanın ardından derin bir ohh çekilirken abi de muavinin yardımıyla kusmuklarınızla boğuşmaktadır.*
(mazzo, 09.06.2006 15:02 ~ 15:04)
- (bkz: toplu taşıma araçlarında kusmak)
- (bkz: karizmanın sıfırlandığı anlar)
- (bkz: torba yok mu torba)
- ağız yoluyla nefes alındığında olma olasılığı artan, iğrenç, utandırıcı durum.
- daha beterine bizzat şahit oldum ; (bkz: otobüste sıçmak)
- küçükken mütemadiyen tekrarladığım iğrençlik.millet yola giderken yanına kitap,dergi vs. alırken ben yiyecek bisküvi kola tarzı şeyler alır,yer ve onları içine koyduğum torbaya kusardım.hatta yemesem bile kusardım onun için de "madem kusuyorum bari keyfini çıkarayım " diyerek yemekten geri kalmazdım.otobüslerden nefret etmemi sağlamıştır bu kusma olayı.tabi zamanla büyüdükçe kurtuldum bu iğrençlikten ama bu sefer de etrafımdakiler kusmaya başladı.son iki otobüs yolculuğumda yakınlarımda oturan çocuklar kustu.hem de birinde torba yoktu ve otobüs zorunlu mola vermek zorunda kaldı.
|