belki ilginizi çeker
  1. · otobüste deli ile yanyana oturmak
gündem
  1. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · zongul ducks
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · beşiktaş
  8. · fallout
  9. · obsesif kompulsif bozukluk

otobüste kişinin yanına oturan arıza tipler  

1. hedeflenen yere ulaşma çabasındaki bünyenin huzurlu yolculuğunu sekteye uğratan tiplerdir.çeşitli başlıklar altında incelenebilirler.

birinci tip; ruhsal bozuklukları olan kişilerdir ve bu bozuklukların yol açtığı davranış ve fiziksel durum içerisinde özenle yanınızdaki boş koltuğu bulurlar.ilerde sıralayacağım örneklere göre daha bir iltimas gösterilesidirler.kendi kendilerine konuşmalarından,manasızca gülmelerinden rahatlıkla tanınabilirler.otobüsten inmek için neden değillerdir.bir yolu bulunup ayağa kalkarak, eğer rahatsız olmuşsanız kurtulabilirsiniz.

ikinci tip; tinerciler, şarapçılar vs... bu tip içerisinde sayabileceğimiz kişiler yanımıza oturduğunda öncelikle şoförün nasıl bunların otobüse binmesine izin verdiği düşünülür.tamam herkesin bu kamu araçlarında seyahat etme hakkı vardır ama özellikle yanınıza bir tinercinin oturup sohbet etmeye çalışması zaman zaman insanın yusuf yusuf etmesine,üç buçuk atmasına sebebiyet vermekte.bu tiplerle karşı karşıya kalan kişi genellikle otobüsten inip,aynı istikamette başka bir otobüsü beklemeye başlar.fazla otobüs seferi olmayan hatlarda sinir bozucu bir durumdur.

üçüncü tip; kültablası gibi kokan kişiler bu başlıkta incelenebilir.gününü kahvehanede geçirmiş olması veya aşırı miktarda sigara içen insanlarda sık sık bu duruma rastlanır.özellikle sigara içmeyen bünyeleri çok feci etkiler.otobüsten inme sebebi değildir.ayağa kalkarak uzaklaşılır.

dördüncü tip; her erkeği potansiyel tacizci gören bayanlardır.bu bayanlarla yan yana otururken ilk ters ters bakışta tüm fiziksel temasınızı kesseniz bile bu bakışlardan kurtulamazsınız.yolculuk sonuna kadar sizden olabildiğince uzak durmaya çalışacak ve oldu da değerseniz "taciz edildiğini öne sürerek" bağırmaya başlayacaktır.özellikle itham altında kalan mağdur kişinin kendini savunması biraz güçtür.bu anlarda her otobüste artistik taslamaya hevesli bir delikanlı çıkar "arkadaşım ne oluyor?" diye sorar.ne kadar anlatmaya çalışsanız da o otobüsten haklı olsanız da siz inersiniz.en sinir bozucu tip bunlardır.

örnekleri çoğaltılabilir...

(bkz: genelleme yapmadan duramamak)
    (bkz: genellemenin dayanılmaz hafifliği)
    (sycrone one, 06.12.2006 00:36)
  2. bi keresinde 14 saatlik yolculukta yumuşak bir arkadaş başını omzuma yaslayıp uyumuş, koluma sarılarak rahat hareketler sergilemişti.
    taciz + rahatsızlık. tecrübeyle sabittir, gayler yolculukta hiç çekilmiyor...
    (efesgüneşi, 06.12.2006 00:59)
  3. bütün arıza tipler bir yana yanınıza gay oturması tam şenliktir.10 saatlik yol boyunca önce klasik uyuma tribiyle sarılmaya yeltenmiş,koluma,bacağıma,sarılıp kendinden geçmiştir.molada bir sürü boş yer olmasına rağmen yanıma oturmuş,yolculuğun devam eden kısmında arka boş istersen oral yapayım teklifiyle eee yeter lan yeter beee nidalarıyla benden beline zopayı yemiştir.10 saatlik yolculuğun 7 saatinde bir gay tarafından askıntı olmak biraz gergin yapıyor insanı haliyle
    (vade retro satana, 08.01.2007 17:37)
  4. kesinlikle yaşlı teyzeler tek geçerim. bütün sülalesindeki dedikodusal olaylar öğrenilir.
    (aglayankek, 15.02.2009 19:07)
  5. elinde siyah bir torba, torbadan bıçağın sapı görünen, pantolonu ve elleri kan lekeli, katil olduğundan emin olduğum psikopat.
    bikaç gün sonra kasap olabileceği ihtimali de aklıma geldi. o anki şokla düşünme yetimi kaybetmiştim çünkü.
    (papazeriği, 15.02.2009 19:12)
  6. (fil abbasi, 15.02.2009 19:30)
  7. en tehlikelisi zihinsel engelli olduğunu belli etmeyen kişilerdir. birden soyunmaya başlıyabilir, hele bide siz yeni aldığınız telefonu ağzınız açık incelemekle meşgulseniz ve otobüsteki herkesin ön tarafa doğru kaçışmasına aldırmadıysanız o kişinin işemesini görme iğrençliğini yaşayabilirsiniz.

(bkz: gerçek kesit)

ek: üstüme işemedi gerilmeyin *
    (salladım, 15.02.2009 19:37 ~ 19:38)
  8. bir saatlik yolculuk sırasında yanımda ki psikopat bir şahısın, tabancasını çıkartıp namlusunu tavana doğrultup ,sağında solunda ne kadar insan varsa arka boş koltuklara kaçmasını sağlamış,kan ter içinde yolculuk yapmamı sağlamıştır.millet kaçarken ben delikanlılığa toz kondurmamak adına yerimden kıpırdamamıştım.
    (didyma, 15.02.2009 19:40)
  9. bugün başıma gelen bi olayın baş kahramanı olan tip.

a.k. = arıza kişi
    b = ben

b : zzzzzzzz ( kulağımda kulaklıkla uyuyorum)
    a.k. : saat kaç ? saat kaç ? ( tabi ben bunları duymuyorum kulaklıktan ve uyku sersemliğinden )
    b : efendim ? ( mp3'ün sesini kısarak )
    a.k. : saat kaç diyorum saat kaç ?
    b : 5'e çeyrek var.
    a.k. : heh sonunda.
    b : kulağımda kulaklık var da ondan duymadım.
    a.k : ne o kulağındaki ????
    b iç ses: kulaklık dedik ya lan !!!
    b dış ses: kulaklık.kulakık.
    a.k : ne işe yarıyor o ? ( ciddiyim evet bunu sordu )
    b : müzik dinliyorum.
    a.k : müzik mi ? ne müziği ?
    b iç ses: skid row desem anlayacak mısın ???
    b dış ses: müzik işte.
    a.k. : otobüste de mi dinliyosun müzik ?
    b : evet.
    a.k. : allah allah.niye ?
    b : zevk işte. ( sana ne yahu ? )
    a.k. : ne biçim zevk be.ben hiç sevmem müzik dinlemeyi.
    b : hmmmmm... ( gözleri kapatıp başı cama dayayıp uyumaya devam)
    a.k. : ( hey allahım hareketi.evet evet elle yapılan o hey allahım hareketi )
    (nathanael, 15.02.2009 19:42 ~ 19:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil