belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · ugg
  4. · aşk ı memnu
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · okan bayülgen
  8. · alternatif doğum günü mesajları
  9. · 14 temmuz 2007 joe satriani istanbul konseri

otobüste hayal kurup gülerken başkasına yakalanmak  

1. ne yapılacağı bilinmeyen andır.tam gülerken karşınızda bir çift göz*... önünde bir kitap dergi ya da gazete varsa gözler hemen oraya kaydırılır sanki okuduğunu komik bulup gülüyormuşsun gibi davranılır.bir daha da sizi yakalayan kişiyle göz göze gelinmemeye çalışılır.hele sizi yakalayan kişi karşı cins bir yaşıtsa olay daha felakettir... durumu izah etmiyorum bile...
    (zedt, 30.11.2007 23:46)
  2. tamamen ziyanlık bir durumdur.hele bir de bazen yakalanmana rağmen gülmene engel olamazsın,o sırıtık ifade geçmez bir türlü yüzünden,gözlerini camdan dışarıya doğru odaklarsın,derin nefesler alırsın ama kahkahalar içinde büyür,patlamaya hazır bir bomba haline gelir...ki o bombanın patladığı benim başıma gelmiştir bir defa,gerçekten utanç verici bir andır.
    (theraflu, 01.12.2007 17:41)
  3. ikircikli bir durumdur. otobüste hayal kurup ağlasanız hemen sırtınızı falan sıvazlarlar. ya da hiçbir şey yapmazlar. içlerinden ''acaba nooldu da ağlıyor'' falan derler. ama gülüyorsanız manyak bellerler. kaptana şikayet ederler.
    (nokia şarzı, 01.12.2007 17:51)
  4. anlaşıldığı an bi yeriniz acırmışcasına, tutulan sırtınızın veya boynunuzun acısını yaşıyormuşcasına, şekil değiştirebileceğiniz durumdur. o, gülmeye benzer "off çok ağrıyo!" mimiği genelde kurtarıcı olarak sığınılan bir durumdur. fakat tabi ne zamandır o gülme ifadesiyle durduğunuzu ve kişinin sizi ne zamandır izlediğini bilmediğiniz için bu toparlama hareketi olayı komik hale getirebilir.

dün belediye otobüsünde şoför amcayı aynadan süzerkene onda gördüm bunu. yokuş aşağı salmış otobüsü, gülüyodu bi yandan kendi kendine. garip gelmedi ama o trafiğin içinde bütün gün direksiyon sallayan, bütün gün binbir çeşit insanla uğraşan birinin öyle davranması.
    (billie jean, 01.12.2007 17:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil