|
|
- ben halaybaşı oluyorum. öyle de çılgınım.
edit: bazen de başlık üstüme düşünce bir yerim kanarsa orayı siliyorum. mikrop kapmasın diye.(twinkle, 04.07.2007 21:41 ~ 06.07.2007 15:10)
- (bkz: sayende abdest aldık)
- koltuk altındaki teri silmek
edit: niye kötülediniz ki kardeşim? yapan var, gördüm. allah allah..
- otobüste yanımda oturan adamın yaptıkları:
- önce rutin elini silme
- sonra kollarını silme
- alın terini silme
- boynunu, ensesini silme
- koltuk altını silme
- ayakkabı silme
olay sonrası adamın mendili benim plastik çay bardağına tıkıştırıp bardağı çöpe atması tuz biber olmuştur. bi daha gitmedim istanbula.
(bkz: yaşanabilecek en kötü yolculuk)(zarwan, 05.07.2007 22:39 ~ 07.06.2008 00:43)
- koleksiyon yapıyorum.işimize yarar belki ilerde.
- çantaya atıp ihtiyacı olanlara vermek. rahibe teresa gibiyimdir.
- önünüzde duran servis masasına dökülen çay, kahve veya kolayı silmektir. her şekilde kesinlikle dökülür o koduğumun içeceği.
- elinizi silmeniz amacıyla dağıtılan bu mendillerden elinizi silerken tırnak cilanızı çıkartacak kimyasal madde içerenleri olabiliyor. elinizi yüzünüzü silerken iki kere düşünün derim ben.
- ilerleyen dakikalarda, otobüs yolculuklarının olmazsa olmazı faili meçhul osuruk gerçekleştiğinde, buruna yapıştırıp ölümcül kokunun etkilerini daha aza indirebilmek üzere mendili kolayca ulaşıp, açılabilecek bir yere konuşlandırararak, tetikte beklemek.
(mgen, 23.11.2007 13:38 ~ 13:38)
- aynı otobüsün durduğu yerdeki tuvaletin kokusunu savuşturmak için bir nevi gaz maskesi olarak kullanmak.
|