belki ilginizi çeker
  1. · she ra
  2. · fordçuluk
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · yasaklanması gereken şeyler
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  6. · prison brake
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · otisabi
  9. · 7 ekim 2004 istanbul yağmuru

otobüste biraz geriye git diye bağıran kız  

1. fordçuluk yapan yağız delikanlıya bağıran namuslu kızdır. efektiftir, she ra gibi kızdır. tüm otobüsün namus timsalidir. yaşlı teyzeleri, amcaları cıkcıklatandır.
    (volkanat, 06.11.2009 02:14)
  2. (düngecebirhalüsinasyongördümanne, 06.11.2009 02:17)
  3. (demonic, 06.11.2009 02:44)
  4. vay anasını. ne abuk sabuk bi kız bu ayol. halbuki susması lazımdı. güzel kızlar susardı bak. bu kesin çirkin. kompleksi var. birinin ona değdirdiğini o yüzden yayıyo millete.

manyak mısınız lan? kaç kere otobüse bindiniz de henüz onbeş yaşındayken siz, otuzunu geçmiş adamların size dokundurmasını yaşadınız?
    kızın namuslu olmasıyla ne alakası var bu durumun. kızın rahatsız olmasıyla alakası var. nedir, "ay ben durayım geln değdirsin, giden dokundursun" mu demeli.
    bi kere kadın olup otobüse binmenizi istiyorum. o kız, kardeşiniz olsa ne diyeceksiniz? ne bağırıyor bu orospu yeaaa demeyi o zaman da başarabilecek misiniz?

midemi bulandırıyosunuz.
    (menfure, 06.11.2009 03:45 ~ 03:46)
  5. yok öyle bir kız. biraz öteye gider misiniz der bazısı. hiç bağıranını görmedim. en fazla "yer mi yok lan otobüste, dibimdesin iki saattir" şeklinde biraz kabaca söylenmişliği vardır.
    (amorph, 06.11.2009 10:14)
  6. açıklıyorum o kız benim.
    üniversitede okuduğum dönem , okula gitmek için her gün otobüse binerdim.otobüs sıkış tepiş olduğunda , otobüsün arkası boşsa çok yüksek sesle olmasa da" arkaya doğru ilerlermisiniz" diye bağırırdım.bende bu adeta alışkanlık olmuştu.
    bunun namusla falan ilgisi de yoktu.
    (lijepa djevojkaa, 06.11.2009 10:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil