belki ilginizi çeker
  1. · kız olup otobanda ilelerken otobüste çişi gelmek
  2. · yola çıkınca tuvaleti gelenler
  3. · kaptan çiş çiş çiş
  4. · otobüste ereksiyon olmak
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · boylumlama
  7. · beşiktaş
  8. · şurup içmeyen çocuğun burnunu sıkmak
  9. · fado

otobüste çişin gelmesi  

1. keşke şimdi 3-5 yaşında olsaydım da annem şoföre söleyip otobüsü durdutsaydı bende yol kenarına işeseydim dedirten durum
    (lelldorin, 18.11.2004 20:53)
  2. berbat bir durum. dünyanın sonunun geldiğini düşünür insan.( yok ya düşünmez ama kendi sonu gelmiştir bunu bilir. niye dünyayı karıştırıyorum ki şimdi?)
    (viola, 18.11.2004 20:57)
  3. beterin beteri vardır dedirten durum;(bkz: otobüste ereksiyon olmak)
    (seanpenn, 24.02.2007 23:48 ~ 23:49)
  4. o anda bir tuvalet olsa değil 50 ykr 50 ytl verebileceğiniz durum.işin ucunda rezil olmak var
    (dengesek, 25.02.2007 02:27)
  5. her kasiste zıpladıkça dozu artan işkence tipi
    (nepenthe, 25.02.2007 11:41)
  6. lakin muavin vasıtasıyla mesajı kaptana ulaştırırsınız,ancak otobanda ilerleyen otobüsün durması imkansız ve arkasına geçilip işelesi çalılar yerini steplere bırakmıştır.ardından beldeki silah çıkarılıp yolcular rehin alınarak otobüs durdurulup hemen arka tarafa gidip egzozun üzerine çıkan buharı izlemek kalıyor.

(bkz: kız olup otobanda ilelerken otobüste çişi gelmek)
    (bkz: beterin beteri var)
    (genius kusagami, 25.02.2007 12:17 ~ 12:17)
  7. bir insan evladının başına gelebilecek en kötü olaylardandır. hele ki şehirler arası yolculuk ediyorsanız, vay halinize. kıvranırsınız delirirsiniz, egonuzu bir kenara bırakıp muavine "abi bi yerde dursak ya" dersiniz, muavin; "olmaz hanımefendi/beyefendi, mümkün değil, zaten önümüzdeki iki saat boyunca yol üzerinde benzinlik bile yok" derse iyice çıldırır kalkar koridorda dolanırsınız.yapmam demeyin yaparsınız. bütün millet size bakıyordur ve akıl sağlığınızdan şüphe edip korkmaya başladıklarını fark edersiniz, ama umursamazsınız sizin çok daha önemli bir probleminiz vardır. sıkışmak, hem de öyle böyle değil. kaçtı kaçacak. zaman geçmez yollar bitmez, yerinize oturursunuz. ve işte o delirmenin eşiğindeki ince an gelir, "ulan tutamayacağım, koltuğa bırakıversem mi acaba?! inene kadar kimse farketmez de zaten, inince de bavulumu alır kaçarım, bir daha nerede görecekler beni" diye düşünürsünüz. bu şekilde bir bakmışsınız ki geçmiş o iki saat ve otogara girdiğinizi farkedersiniz müthiş bir mutlulukla. ve öyle bir hızla fırlarsınız ki tuvalete road runner bile sizi tutamaz. klozettesiniz, daha mutlu olduğunuz bir anı hatırlıyor musunuz? ben hatırlamıyordum şahsen.

(bkz: hiçbir psikiyatrist bir tuvalet kadar rahatlatamaz)
    (drummy, 15.04.2007 17:41 ~ 06.09.2007 07:27)
  8. siki tuttuğunuzun resmidir. evet evet, resmen sik tutulur. ola ki birdenbire mesane patlar diye elle tampon uygulanır; idrar kanalı kapatılır. mola yerine varınca da bırakılan idrar, tuvaletin ağzına yüzüne eder. ohh.
    (camel, 06.09.2007 00:05)
  9. (uçan tavuklar kümesi, 06.09.2007 00:09)
  10. eğer otobüs boşsa pet şişe ile geçiştirilebilecek durum. ama ama hangimiz rasyonellik sınırları içerisinde cereyan etmiyoruz ki.
    (alkolikikon, 06.09.2007 00:16)
  11. ankara dan hareket eden otobüste,daha otobüs aşti den çıkmadan yaşadığım olay,kırıkkale ye kadar zor sabredip,kırıkkale otogarında sadece yolcu almak amaçlı duran otobüsün muavinine tuvalete gidebilir miyim sorusunu yöneltip,muavinden bir kaptana sormam lazım cevabını alıp,kaptanın izin vermesiyle koşa koşa tuvalete gidip işimi gördükten sonra şoför,muavin ve bir otobüs dolusu yolcu yolumu gözlerken tekrar koşarak otobüse binmem ve daha ben yerime oturmadan otobüsün hareket etmesiyle sonuçlanan hadise.
    (kırmızıkanguru, 06.09.2007 00:22)
  12. tam bir işkencedir ve insanın o an salıp rahatlayası gelir. işte tam böyle düşünürken insn aslında beyniyle değil çişiyle düşünür ki en sakıncalı durumlardan biridir. bunu farkettiğiniz anda sakın ola ki çişinizin esiri olup salmayın ve normal bi insan gibi düşününceye kadar düşünmeyin hatta. en son hissdersiniz ki sidik kana karışmış ve sizi zehirllemeye başlamıştır bile. ama nolursa olsun yapcak bişey yoktur. isterseniz ölün geberin orda kimsenin umrunda değildir ve sizi kendi halinize terkedeip gitmişlerdir. işte iyi gün dostu olduklarını kanıtlamışlardır yapılacak tek şey ise mola yerini beklemek ve kalktığınızda altınızın hala kuru olacağını düşünmektir. allah herkesi böle bi durumdan korusundur.
    (tembellik hakkı, 06.09.2007 00:23 ~ 00:25)
  13. eğer 2,3 saatlik yolda patlayacak şekilde çişiniz geliyorsa bu durum hakikaten psikolojiktir. kötü bir durumdur özellikle kısa yolculuklarda daha yolculuğun başında mesanenin dolması suretiyle sizi epey uğraştırır.
    (i am a man who walks alone, 06.09.2007 00:59)
  14. yanınızda küçük bir çocuk olduğunda suçu atabileceğiniz bir kişi var demektir. ama her zaman bu plan tutmayabilir.(aman dikkat)

-şöfor bey çocuğun çişi geldi müsait bir yerde durabilir miyiz?
    +hanım çocuğunu işetip bindirseydin ya otobüse!
    -yaptı yaptı ama küçük işte çok su içti, otobüste tutuyor, ne yapalım?
    (yandan bir ses)
    *ama halacım, benim çişim yok ki.
    -sen sus. benden iyi mi bileceksin...
    (jassmine, 06.09.2007 01:03 ~ 12:03)
  15. otobüs şehirarasıysa kötüdür.
    (more, 19.05.2009 13:58)
  16. işin içine bir de otobüsün bozuk yollardan geçip sizi maksimum titreşime maruz bırakması girerse iyice çekilmez olacaktır. özellikle şehirlerarası yolculuklarda mola yerlerinde uyuyakalıp kaçırmışsınız insanın meshanesinin ne kadar genişleyebileceğine hayret edeceksiniz.
    (kozmik kuzu, 19.05.2009 14:01)
  17. utanma sıkılma gibi kuralların bir anda unutulduğu durumdur. şehirlerarası otobüste utanmadan şoförün yanına gidilip en kısa zamanda nerede durulabileceği sorulur. yerine geri dönmeye bile gerek duyulmaz, oracıkta beklenir. benzin almak için durulan bir pompa ve bir tuvaletten ibaret yerde kapı açılır açılmaz koşulur. ne utanma ne sıkılma, ortalık yerde rezil olmaktan iyidir. arkadaşlar tarafından yıllarca "koca otobüsü hiç utanmadan durdurdun be." diye dalga geçilebilir ama olsun.
    (alerion, 19.05.2009 14:51)
  18. (erky, 19.05.2009 14:52)
  19. uyunabiliyorsa uyunması tavsiye edilen durumdur. şayet düşündükte psikolojik olarak daha çok gelecektir.
    (benimneeksiğimvar, 03.06.2009 20:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil