belki ilginizi çeker
  1. · bir kızdan istemek
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · 2012
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · recep tayyip erdoğan
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · hoca
  9. · diamond

otobüse son binen insan karizması  

sayfa  / 2
  1. insanlar, otobüsün kapısı açılır açılmaz itişip kakışmaya, türlü vücut çalımlarıyla birbirlerini ekarte etmeye çalışırken onları biraz müstehzi biraz da şaşkın bakışlarla uzaktan uzağa süzen insanın sahip olduğu karizmadır. onun için otobüs bir amaç değil bir araçtır. kendinden emindir, otobüse kaçıncı bindiğinin onun için önemi yoktur. son ana kadar sigarasını atmaz. akbili hiç bitmez. akbili bitse bile kimseye “pardon akbiliniz var mıydı?” demez. gene kendinden emin adımlarla otobüsten iner, yeni bir sigara yakar.
    (bardij, 21.09.2007 23:45)
  2. "ahaha ayakta kaldı salak" laflarıyla dağılan karizmanın sahibidir.
    (rüzgara karşı 5 metre işeyen adam, 21.09.2007 23:47)
  3. ellerini böyle amerikan filmlerindeki ya da kliplerindeki gibi yukardaki tutacaklara tuta tuta gidersen daha bi karizmatik olursun. deneyin görün.
    (donnie darko, 21.09.2007 23:49)
  4. otobüsten en son inen kişi kadar sükse yapamayacak bir karizmadır.zira son durağa gelince bile düğmeye basan heyecanlı insanların yanında otobüs durduktan ve herkes indikten sonra yerinden kalkan insan her daim daha çalımlı alımlı falandır.
    (vicdan muhasebecisi, 21.09.2007 23:52)
  5. (bkz: son binen iyi biner)
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 21.09.2007 23:54)
  6. osbi (düşünce balonu)--ulan ne karizma yaptım ha,en son ben bindim, boş yer de var ama oturmiim, ayakta daha karizmatik olur.elleri nası koyuyoduk?hah,amerikan filmlerindeki gibi yukarda tuta tuta.hatta tutmayım, eller cepte daha bi seksi olur.evet olay tamadır.şurdaki kızlar da bitti eridi bana ha...

aniden otobüs fren yapar ve osbi göt üstü yerde...

osbi (yüksek ses)-- hay amuğa goyyim bööle karizmanın...
    (öz mayamili, 22.09.2007 00:00 ~ 00:05)
  7. otomatik kapıya sıkışmayla son bulur.
    (headfucker, 22.09.2007 00:06)
  8. -hey sende kimsin?
    -meraba ben otobüse son binen adam.
    -ohhhh çok cool...
    (dark elven, 22.09.2007 00:09)
  9. (bkz: otobüse en son bin versin)
    (bkz: bir kızdan istemek)
    (kl7mu, 22.09.2007 00:11)
  10. bu karizmanın altında oturan gençlere pis pis bakan yaşlıların göz hapsinden kurtulmanın rahatlığı vardır.
    (kara murat benim, 22.09.2007 00:23 ~ 11:15)
  11. kalkmak üzere olan otobüsü uzaktan görüp depara kalkan ve otobüse yetiştiğinde nefes nefese kalmış kan ter içindeki insan karizması.

(yaa hayat hiç öyle hayal edildiği gibi değilmiş di mi?)
    (deget, 22.09.2007 00:44)
  12. "ben aslında genelde toplu taşıma araçlarını kullanmam arabam var benim de bugun evde unuttum ondan bu otobüse binicem ancak nedir bu itiş kakış, hayır alışık da deilim ki neyse biraz şaşırıp bakayım, sonra ortalık durulunca son olarak ben binerim" kisvesi altına bürünmüş ancak hayatı otobüslerde insan kesmekle geçmiş yurdum insanı...

zaten başkentinde otobüs işletmesinin bağlı bulunduğu kurumun adı "ego" olan ülkenin çocuklarından gelen aksiyon bu olmalıdır.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 22.09.2007 01:15)
  13. olmayan veya daha da kötüsü yerlerde olan karizmadır. ayakta kalmanın verdiği huzursuzluk ve mutsuzluğun dışında bir de tutunacak yeri olmayan insan kişisinin o durumda karizma düşünecek hali yoktur özellikle de hava sıcaksa.. alnından şıp şıp terler akarken içinden sistematik bir biçimde "lütfen düşmeyeyim" sözünü söylemektedir muhtemelen.
    (portakalda vitamin, 22.09.2007 01:20)
  14. evvela arkasında kimse yoktur..otobüse biniş esnasında upskirt çalışamısna girişen öküzler warolduğundan her halükarda daha güvenli insandır..üstelik otobüs içinde herkes otoruosa ve ayakta gidecek kişi olarak bindiyse bütün gözler ondadır,yani otobüsün gözde çocuğudur..akbilinin boş çıkması ve o zımbırıtnın bangır bangır ötmesi durumunda diğer insanlara akbil sorabilir ve maksimum olumlu yanıt alabilme ihtimali wardır..eğer bu kişi bolcana parfüm sürmüş bir bayansa otobüsün arkasına doğru giderken "otobüs fısfısı" görevi yaparak ortamı şenlendirebilir..kısaca kadirşinastır kendisi..
    (jose, 22.09.2007 02:41)
  15. böyle bir karizma yoktur. olsa olsa otobüse son binip türlü akrobatik hareketlerle yolcuların ilgilisini çeken, takdirini kazanan insan karizması vardır.
    (premature bebek, 22.09.2007 02:49)
  16. en son bindiği için boş koltuk kalmayacaktır ve ayakta gidilecektir dolayısıyla bu karizma dibe vuracaktır.ertesi gün *ikeyim karizmasını diyerek en önden binecektir bu insan.
    (eazy, 22.09.2007 02:55)
  17. -bakın bakın kim geliyor wuuuww daha önce hiç görmemiştim?
    -kim lan bu amk?
    +benim otobüse son binen adam!
    -ya yaa ücreti verdin mi?
    (saatsabahın0649u, 16.02.2009 01:02)
  18. ağzına kadar dolmuş otobuse önce kafasını sonra ayaklarını sokarak girmiş, birilerinin koltukaltını koklayarak yolculuk yapmak zorunda kalmış, otobüsün kapısı doluluktan dolayı kapanmadıgından düşme korkusuyla üç buçuk attıran kötü bir karizmadır.
    (shhlackk, 18.05.2009 22:19)
  19. ilk sıradaysan bile elinde sigara varsa en arkaya geçersin kalabalığa göre. herkes biner sen sigarandan son bir fırt çekip kolunla çeyrek çember çizerek fırlatırsın. sağda solda kız varsa kısık gözlerle de bi bakış.... bitti yani daha ne yapacaktın. otobüsteki tüm kızlar senindir sakin yürü en güzelini seç..
    (eni viçi vokke, 18.05.2009 22:32 ~ 19.05.2009 01:56)
  20. bir ihtimal, otobüse hareket halindeyken binmenin getirdiği garip gurur duygusundan gelen karizmadır.
    demek ki adam yılmamıştır, miskinlik edip bir sonraki otobüsü beklememiştir; sırasını beklemiş, vakti gelince doğru adımla dengesini sağlayıp hareket halindeki otobüse binebilmiştir.
    şimdi böyle bahsedince şu hareketin ne kadar olağan, bunun yanı sıra ne kadar bohem bir atılım olduğu gözden kaçıyor olabilir. bugün nice yaşlı teyzelerin günün en civcivli saatlerinde taksim-ortaköy hattında birtakım durakları otobüsün üstlerine kapanan tıstıslı kapısının arasında geçtiklerini görmek mümkün. yine de hareket halindeki otobüse binmenin, fiziken tam anlamıyla o otobüsün içinde olabilmenin yarattığı kekremsi mutluluk sanıyorum ki istemeden girişilen fevkalade bir güç gösterisinin başarıyla sonlanmasının bir sonucudur.
    rispekt.
    (tuzruhi, 07.07.2009 01:48 ~ 01:56)
  21. otobüs son durağa yaklaşırken hemen ayağa kalkıp ilk olarak inmeye çalışanlara inat son dakikaya kadar yerinden kalkmayan ve otobüsten son inen insanın karizmasının yanında bir hiçtir..
    (cvalda, 07.07.2009 08:53)
  22. (bkz: hey yavrum be)
    (ya herşeyim ya hiçim, 07.07.2009 09:11)
  23. 500t'ye biniyorsa kıç kısmını otobüs dışına sergileyerek karizma yapan insandır. " şöför kıçım kapıya sıkıştı lan allahsız"
    (zikandal, 07.07.2009 09:13)
  24. ayrıca otobüste ayakta beklerken hiç bir yere tutunmaz.tutunursa karizmasının yerle bir olacağını düşünür.ama otobüsün ilk freninde kendisi yerle bir olur.
    (to live is to die, 08.07.2009 18:10 ~ 18:17)
  25. kafası kolu kapıya sıkışan, itilip kakılan ve kaptan tarafından; ''çek lan kafanı aynanın önünden'' diye azarlanan yolcunun yerlerde sürünen karizmasıdır.
    (mae govannen, 08.07.2009 18:16)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil