gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · domuz gribi
  4. · beşiktaş
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · öğretmenler günü
  7. · fotoğraf makinası olmayan japon
  8. · aziz nesin
  9. · giresun

oto teybi çalmak için arabanın içine eden hırsız  

1. yerli mercedes sahibi olduğum yıllarda düldül'ün her tarafını karıştıran orospu çocuğunun en önde gideniydi bu.

bildiğiniz gibi tofaş kuş serisinin kapıları çok kolay açılır ve hırsızlar için çok güzel araçlardır. direskiyon simidi olmayan bir şahin veya doğan oto hırsızları için düz kontak yolu ile çok kolay bir hedef haline gelir. düldül'ün çok güzel bir direksiyon simidi vardı, üstelik kızaklı teybi de eve çıkartırdım. neden teyp olmadığı halde, bu gerizekalı aracın içine girip her tarafı karıştırmıştı?

sorunun cevabı şurada yatar. genelde kızaklı teyp sahipleri teyp ağır olduğu için evlerine çıkartmazlar ve sürücü koltuğunun altına koyarlar. bizim gerizekalı da teyp kesin ön koltukların altındadır diye ince şiş gibi bir cisim ile kapıyı açmış ama teybi bulamamış. teybi bulamayınca da arabanın içini dağıtıp, yolda dinlenmesi zevkli olan müzeyyen senar kasetlerimi çalmıştı sadece. tabii maddi olarak zarar büyük olmasa da manevi açıdan büyüktü benim için. kasetler baba'dan binbir rica ile alınıp, başlarına bir şeyler gelmemesi için söz verilmişti. sözümü yememek için unkapanı'ndan kasetler tedarik edilip, yerlerine koymuştum.
    (dünyayı kurtaran adam, 14.11.2007 13:27 ~ 13:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil