yurtta wc kalabalık olduğunda yapmaya çalışılan şey.
okul tuvaletinde gördüğüm "osurmadan sıçana 100 kontör" yazısından sonra hakkında epeyce düşündüğüm eylem.
(absent, 30.12.2005 23:43 ~ 23:44)
4 acılı lahmacun üzerine 1 kilo muz yedikten sonra gayet doğal olarak yapılabilen eylem. osurmayacağınız kesindir de sıçabilir misiniz o biraz meçhul.
imkansız eylem - sessizce osurarak sıçılabilir ancak gaz çıkışı olmalıdır. becerebilene helal olsun
karşılama filarmoni orkestrasının eksikliğidir.dışkının kalitesizliğinin ta kendisidir.dilsiz dötün sessizliğidir.bir yerde makbuldür ki;umuma açık ve yoğun olan bir tuvalette çok sıkışmış dötten beklenen istektir.
+lan,lan,olm kimseye söyleme de,şu anda altıma sıçtım
-ehuehuaheuh nası lan?
+osurayım dedim,sıçtım .
-neden sıçtın??
+osurmadan sıçtım
(bkz:
serbest çağrışım)
osurmadan sıçmak kalın boka delalettir.
yapana renkli tv verilesi garanti olan faaliyet.
hamamda bir iki saat geçirdikten sonra kese öncesi tuvalette gerçekleştirebileceğiniz eylem.
sevilmeden sevmek var ya o daha beter...
bir nevi balkonsuz eve benzer..eksiktir.
samimi arkadaş ortamlarında tuvalete giden ilk kişi arkasından yapılan muhabbettir. bu kadar önemi varmıdır bilinmez ama hala bu konu tartışılmaktadır.
bir sanat dalıdır. bu bölüme biz nozart diyoruz.
(bkz:
nozart)
eskiden kalma bir tuvalet yazısıdır. sözde, yazan kişi bu eylemi gerçekleştiren kişiye duruma göre 100 kontör, renkli televizyon ya da bodrumda tatil vermektedir. son derece gereksiz bir eylemdir. yapılması ve yapılmaya çalışılması gereksizdir. sonuçta bu iş yaşamsal bir fonksindur. osurmak zıçmak güzeldir.