|
|
- facebook'un gelen yoğun talepler üzerine daha bugün eklediğim değişik eklentisi. kendisi gavurların "baba bak sana bira gönderdim" "al sana sevgi kelebeği veriyorum hedaye" tarzı hediye verme eplikeyşınlarının türk işi versiyonudur, zaten türk icadı diye lanse edilmektedir.
içinde arkadaşınıza gönderebileceğiniz türlü şeyler vardır. bunları saymak gerekirse; çay, hurma, tokat, midye, sevgi, rakı, adana, kokoreç, sarma, tatlı, nargile ve rus. evet seçeneklerden birinde dünyalar güzeli rus manitayı kankanıza arkadaşınıza, sevgilinize yollayabiliyorsunuz. hatta gönderdiğinizde bu bilgi şöyle veriliyor;
"x, size çıtır rus yolladı"
yapanın eline sağlık, gönül ister ki alternatifler çoğaltılsın, ben portekizli de yollamak istiyorum misal.
- an itibariyle eksikleri olan poke. mesela sevindir garibi dediğinizde profili yeniliyor sadece. merakla bekliyoruz gelişmeleri.
ama yapan arkadaşı tebrik etmek lazım.düşünce güzel.
- rus hedesini gördüğüm vakit takdir etmekten kendimi alamadığım poke.deniz kenarında beyaz donla kavun karpuz kesen amcaların türk olduğu nasıl alemlerin en aşikar olayıysa işte bu yaratıcı rus pokesi de bizi böyle serverlar ötesinden belli eder.facebook da konuşlanan yetmişbeş ecnebiyetten bir tanesi bile bi kankasına rus karısı hediye etmezdi zaten.bunu da gördük çok şükür.
- zamane sözlük coder'ı inteus un yaptığı başarılı bir çalışma. her geçen gün eklenen hediyeler artmakta ve şenlendirmektedir.
|