belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · yılmaz özdil
  4. · ugg
  5. · ahmet kaya
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · çin seddini yaptıktan sonra çinlilerin ilk tepkisi
  9. · barzo

ortaoyuncusu  

1. açlık, tokluk, sevinç, hüzün, ve bazen meze, bazen göz yaşını paylaştığım aynı evde öğrencilik yaşadığım, yazar, şair, oyuncu, yönetmen, yapmayacak olsa da sanat tarihçisi, ferhan şensoy hayranı altıncı nesil hoş gelmiş sefa getirmiş yazar.
    (options, 10.02.2009 12:51)
  2. mesajlarını okumuyor bu dingil, bir mesaj atıyorsunuz iki gün sonra bakıyor. bir de yazdı mı gerçekten iyi yazıyor.

o değilde kırmızı kırmızı yanan (eminim farklı tema kullanmıyordur) o mesaj kısmını nasıl farketmiyor anlamıyorum.
    dingil işte.
    (options, 28.02.2009 20:13)
  3. henüz sözlük kullanımında yeni olan yazar... öğrenecek çok şeyi olan yazar... o kırmızıyı bile şimdi farkeden yazar... bu arada şanslı sayım altı ve ben altıncı nesil yazarım...o halde neden ardımı dövdürmüyorum ki...
    (ortaoyuncusu, 28.02.2009 20:25)
  4. (bkz: orta oyunu)
    (bir şeyler olacak yarın, 18.03.2009 22:00)
  5. yazdığı şiirlere, şiirleri yorumlayışına, kişiliğine, sohbetine hayran olduğum ve sevdiğim kişilik. aynı nesilin çocuklarıyız biz
    hoş geldin sanat insanı
    (aishe, 26.03.2009 18:18)
  6. o, soylu manalar okyanusunun en derin mavisi. maviyi sevdiğinden diğer adı özgürlüktür belki de. bazen er'dişinin ruh çıkmazı. hayatına başkaldırı, belki boyun eğiş aşkdram, belki a'şık ayrılıklar. belki de teşhir edilen iri puntolu sakil bir veda anının tam ortasında! vahim sebeplerden, vehametli sonuçlara..

o, şimdi kendi sahnesinde aslı'nı resmederken, yüzüne çarpılan kapıların gölgesinden güneşe dönüyor yüzünü usul usul... çok ama çok kararlı..
    (delikızınürküsü, 06.05.2009 14:51 ~ 14:54)
  7. soylu manalar okyanusunun biricik mavisine...

haydi bak kendine aynada
    huzur mumu diktiğin karanlıklar
    yansısın yüzünün o güzel kıvrımlarına...
    sahici kendini takıp koluna
    beyaz baston yap özgürlük durağına..

sana inanıyorum.. hem de çok bi çok...
    (delikızınürküsü, 28.08.2009 01:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil