"the end" le beraber "olmazsa naparız" dedirten, dvd den vcdye, dvd den dvdye kopyalama işi ile uğrasan, üstelik çok da ekonomik seçenekler sunan kadıköydeki dükkan.
orta dünyada bu topraklar dışında güneyinde çorak harad toprakları, doğusunda rhün, kıtanın en doğusunda utumno bulunur. kuzeyde ise beleriand kıtanın en kuzeyinde ise angbandvardır.
not: bilgiler şahsım tarafından yazılmış olup orta dünya harita mühendisleri odası genel merkezince onaylanmış gibi yapılmış, bazı kısımlardan emin olunamamıştır.
çok karışık bir yer... elfler, hobitler, orklar, insanlar herkes orada keşmekeş hengame biryer paso savaşlar falan... 1 mayıs ta kadıköy ün hali gibi...
ankara'da belli bir süre normal ya da daha üst sosyo-ekonomik skalada yaşayan kitleyi akabinde ulus'a bıraktığınızda kabul göreceği gerçektir.mordor'un kapıları sıhhıyeyle açılır devam eden yol boyunca experience'ları almış yürümüş orc'lar ,uruk hailer ve trolllerle karşılılır.yüce mordor etekleri olan yenidoğan ve çinçin özellikle charm'ı ve muntazam bir armor'u olmayan faniler için fataldir.
kadıköy'de dvd lerimi aldığım yerdir. fakat geçenlerde yeni bir arkadaşa rastladım. 'şu var mı bu var mı' sorularıma' hımm..yok ama şu var bu var çok güzel' diyerek vizyondaki filmleri gösteriyor. sadece bana değil benden sonrakilere de yaptı. vizyondaki filmi istesem sinemaya giderim ya da onları istesem başka film sormazdım ama değil mi..