belki ilginizi çeker
  1. · adları bilinmeyen taş hatunlar
  2. · gözlük sapı emilerek verilen poz
  3. · özel günlerinizde maksimum koruma
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · the twilight saga new moon
  3. · demokratik sol halk partisi
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · old city
  9. · itü sözlük ün ileri gelenleri

orkid reklamlarında oynayan hatunlar  

1. normalde çoğu kızda bulunmayan enerjiyle ordan oraya zıplayan,bembeyaz giyinen,otobüste milletin kucağına oturup gereksiz çılgınlıklar yaparak hiçbir yerde iz bırakmadığını; bunu orkide borçlu olduğunu anlatan kızlardır.
    (kahraman inek öce, 04.10.2007 12:20)
  2. çok hareketlidirler. muayyen günlerde bu kadar hareketli olmak vakti zamanında gazetelerin verdiği tabak bardak takımlarını yere atarak kırmaya çalışıp becremeyen kişilerin yaptığıyla eşdeğerdir. muayyen günlerinde böyleyse normal günlerde nasıldır acaba diye düşündürüler.
    (floydian, 04.10.2007 12:22)
  3. (slysmk, 04.10.2007 12:23)
  4. bu hatunlar normal insanların aksine kan yerine mavi bir sıvı akıtırlar. akıttıkları mavi sıvıda her türlü gözenek tarafından emilir. oraya ped değil arı peteği koysan mavi sıvı yinede dona geçmez.
    (deatly, 04.10.2007 12:25)
  5. orkid kullanınca, çocuğunun okul taksidini,ay sonunu nasıl getireceklerini,faturaların son ödeme tarihlerini falan unutan,hayat dolu, derdi tasası bitmiş hatunlardır.orkid kullanınca insan bu kadar dertten bi anda kurtulup elinde çiçekle caddelerde koşturabiliyorsa, biz de kullanalım anasını satayım..
    (aggressive, 04.10.2007 12:25)
  6. gariptir fakat her biri daha sonra bir dizide oyuncu olarak karşımıza çıkar.

(bkz: orkid artist devopment center)
    (dna, 04.10.2007 12:27)
  7. özel günlerdeki kadınları şirin varlıklar olarak gösterme rolünü üstlenen hatunlardır. sanki çocuk kandırıyolar anasını satiyim, muayyen günlerdeki psikolojierini bilmesek yiyecez. hepsi bir kıpır kıpır, "orkid taktım keyfifme baktım" modundadır, özellikle beyaz pantolon giyer bu hatun kişiler. ulan normal zamanda giymeyi g.tün yemiyor, özel günde mi giyeceksin dedirtir, delirtir..

(bkz: ybsg)
    (nearly headless nick, 04.10.2007 12:29)
  8. hepsi beyaz pantolon giyer (güven meselesi bir yerde). ayrıca götleri şahanedir. o kadar filimdir, reklamdır, zarttır, zurttur izledim, orkid reklamındaki kadar götü güzel hatun görmedim. yani "kırk yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim" diyorum. reklam ajansı göt testi mi yapıyor, "koltuğa otururken eğil bakayım" diye model mi seçiyor ne yapıyor bilmiyorum. ama orkid firması hangi reklam ajansıyla çalışıyorsa adamlar hakikaten iyi iş çıkarıyorlar. helal olsun.
    (eksiksizuyum, 04.10.2007 12:33)
  9. (sofist tepen sokrates, 28.03.2009 01:29)
  10. (idiot, 28.03.2009 01:37)
  11. aslında reglolmayan hatun kişilerdir.

regl olan hatunların gösterdiği hiç bir mantıksız, dengesiz, gereksiz tripleri yapmayan, hep zıplayın oynayan, yerinde durmayan zıp zıp top gibi bi götünün üstünde oturmayan kızlardır. hani hatunlar depresyona giriyordu, hani sıkıntılı olup ızdırap çekiyolardı, hani saçlarını boyatsalar bile boya tutmuyordu, hani aynada kendilerine bakmaktan bile rahatsız oluyolardı. bu mu yani bi götümüze bez taktık hayatımız değişti bravo valla. gecesi ayrı gündüzü ayrı. kanatlısı ayrı kanatsızı ayrı. havalısı ayrı havasızı ayrı. kanallısı ayrı kanalsızı ayrı zor lan bu kız milletinin işi.
    (dont judge me just restpect, 28.03.2009 02:10)
  12. nedense her reklamda deli gibi gülen hatunlardır. kan kaybetmek hiç bu kadar zevk vermemişti.
    (sen benim kim olduğumu biliyomusun, 28.03.2009 03:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil