gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · fotoğraf makinası olmayan japon
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · acilen il olması gereken ilçeler
  9. · filmlerde gaz veren konuşma

orhan çekiç  

1. (kunduz, 30.03.2007 22:06 ~ 22:07)
  2. hayatımın kısa da olsa bir bölümünde rastlayabildiğim,tanıdığım için kendimi ayrıca şanslı hisettiğim insandır,kendisi maltepe üniversitesi öğretim üyesidir,bu sene galatasaray üniversitesin de inkılap tarihi dersi vermektedir ayrıca.körü körüne değil bilinçli bir atatürkçü,aydın,saygı duyalacak bir kişi ve dersleri zevkle takip edilen türkiyenin en iyi tarihçilerinden biridir.
    (haut parleur, 27.09.2008 21:42 ~ 01.10.2008 20:59)
  3. teknoloji tv'de "konuşan tarih" adlı, 1.dünya savaşından günümüze türkiye'sini konu alan bir program yapan tarihçi. ayrıca maltepe üniversitesiöğretim üyesidir.
    bu sene cuma günleri galatasaray üniversitesi'nde de ders verecektir. kendisi tüm birkiminin yanı sıra rahatsızlığına rağmen (böbrek hastasıymış, diyalize giriyormuş) gelip ders verdiği, saatlerce konuştuğu için ayrıca saygı duyulasıdır. ilk dersinde sordukları ve anlattıklarıyla öğrenciyi derse bağlamayı da başaran oldukça ilgi çekici bir hocadır.

edit: gsü'deki dersleri, nedendir henüz bilinmiyor ama bırakmıştır.
    (pipelette, 27.09.2008 22:11 ~ 19.10.2008 18:35)
  4. kendisinin söylediği ve de doğru anladığım kadarıyla japonya ateşeliğinde bulunmuş. türk gencliğinin kendi tarihini bilmeden yaşaması, ermeni soykırım iddialarında 80yıl geç kalınmış bilgi eksiklikleri dolayısıyla karşı olduğu yapmayacağı öğretim üyeliğine girmiştir. mükemmel bir tarihçidir ve ülkemizde ermeni soykırımının olmadığını belgelerle en iyi anlatan hatta bu konuda 1.olan ögretmenimizdir. iyiki var cinsten. tarih derslerimiz onun ışığında cok daha farklı. bilinmeyen o kadar çok şey, o kadar farklı bakış açıları kazandırıyorki bize,keşke şeker hastası olmasaydı da 2 güne bir diyalize girmek zorunda kalmayaydı ve çok yorulmasaydı da biz de ondan daha çok yararlanabilseydik.

bir sürü makalesi vardır, kendi ülkesinde sınırlı kalmayıp farklı ülkelerde de etkileşim halindedir, bilinen çok değerli harika bir atatürk sevdalısıdır.
    (thedill, 20.01.2009 02:36 ~ 19.06.2009 21:09)
  5. maltepe üniversitesi öğretim üyesi.
    inanılmaz bir insandır.konferansları hayranlıkla dinlenir.
    09.nisan.09 tarihli ermeni meselesi adlı konferansında 2 saat boyunca öğrencileri alıp götürmüştür..bu ne bilgi, bu ne yorum ,bu ne yetenek,, der insan daha sonradan...ülkemizin değerli insanlarından biridir..ülkemizin böyle insanlara ihtiyacı çoktur...üniversitemizden,ülkemizden eksik olmasın...
    o güzel tarih bilgisiyle,yorumuyla aydınlatsın bizi her zaman...
    (evremtales, 09.04.2009 21:50)
  6. (azureel, 22.07.2009 16:55)
  7. yakın zamanda böbrek nakli olmuş süper hocadır. şu sıra antalya'da ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşacağı günleri bekliyor ki o günler çok yakın. eşiyle birlikte yeniden o panel senin bu konferans benim bıkmadan koşacağı, anlatacağı günleri yeniden bekliyoruz.

ayrıca kendisiyle facebook aracılığıyla irtibata geçebilirsiniz.
    (nick bulmak zor iş, 11.08.2009 03:44)
  8. böbrek nakli geçirmesine rağmen okula gelip dersini vermiş,2saat boyunca öğrencilerine konuşmuştur.
    başka türlü tarif edemiyorum,tek kelimeyle mükemmel...
    (evremtales, 16.10.2009 21:37 ~ 21:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil