adını kuruluşu sırasındaki organize hareketten alan, yavaş ve emin adımlarla, ayağını yere sağlam basarak ilerleyen yeni yepisyeni bir sözlük oluşumu. sloganları ise "çok biliyoruz! evet..."
emin adımlarla ilerliyor olmaları ilk zirvelerini yani organizasyonlarını yapmalarına engel olamamış tabii ki.
dusuncelere saygi duyan, fikir belirtti diye insan ucurmayan bir sozluk oluşumudur. kuruluşundan bugüne 5. ayını geride bırakmaya hazırlanan sözlüktür. renovasyona default temasını daha soft hale getirmesiyle başlamıştır. 5 ay içinde 33.000 den fazla giriye ve 138 aktif yazara sahip olmuştur. klon sözlükler içinde hak ettiği yeri yavaş yavaş kazanmaktadır.
şu aydınlanmacı kalite arayışı bana montesquieu den çok elinde martiniyle estetik cerrahide isim yapmış bir tokmakçı arayan gevşek kozmopolitan kadınını hatırlatıyor. çağımızda kaliteli fallik obje tarikatı sayıca iyice çoğaldı onu anladık. endüstri devriminin temel nüvelerinden olan kalite kelimesini her duyduğumda üretim sahasında amelelik yapan japon endüstri mühendislerini değil, taksi camından içeri domalmış kırmızı topuklu ayakkabı giyen bir travestiyi tahayyül ediyorum her seferinde.
başarı ne ulan. kalite ne. bu progresif ideallerle papayı mı devireceksin, 5. koalisyon ordusunu yenip berline mi gireceksin. uygarlığın organizasyon ideali üzerine essay mi yazdıracaksın kaliteli yazarlara. yoksa uzun paslarla hızlı çıkıp hakanın kafayla indirdiği etkili toplarla tehlike mi yaratacaksın. topraklı emektar elleri bir yıka bari yemekten önce. hasta olmadan o tırnakları bir kes. seviyorum seni.
daha önce ismini bile duymamama rağmen sol frame'de farkedip kapandığını görünce içim bi' kötü oldu. sıçıyim romantizmime. ben pembe dizi izlemeye gidiyorum.
içinde bulunduğum süre içersinde çok keyifle yazılar yazdığım, yönetimin en alt kademesinde de olsa bir süre görev yaptığım, "ya şunun şurasını şöyle yapsak ne süper olur dimi" deyip adminin ve coder ının ensesinde boza pişirdiğim sözlüktü. gün geldi yollarımız ayrıldı. yine de arada göz attığımda küçük de olsa katkımın olmasından sevinç duyduğum yerdi, unholy nin veda yazısını okuyunca içimi burkan yer oldu...