yani kötü kötü konuşmayayım diyorum, ahlaklıca yorum yapmak istiyorum ama bu vatan sevgisinden yoksun şahsiyetler böyle pervasızca atıp tutarak gerçekten sinirlerimi bozuyorlar..
sözlerime deli yürek bumerang cehennemi filminin akıllarda kalan bir sözüyle başlamak istiyorum : "bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet edenler, bir gün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu yerler.." ben azılı bir deli yürek fanatiği (etrafta elinde tesbih, belinde silah, kirli sakal sert bakış dolaşan tipler vardır, sonra adamın birini öldürürler "yusuf abi olsa aynısını yapardı" derler..) değilim, ancak bu söz gerçekten çok anlamlı..neyse gelelim bu konuşmayı yapan insan evladına..
1) türkiye cumhuriyeti devleti yasaları sana bir parti kurma izni verdi diye hemen istifade edip kurdun partini..
2) ekmeğini bu devlet verdi, ondan da öte seni seçimlere bile girmene izin verdi..
3) baban, anan, teyzen, yengen bu ülkenin topraklarından besleniyorlar tıpkı sen ve çocukların gibi..
be adam, sen hangi hakla bu devletin aort atardamarı türk silahlı kuvvetlerine böyle alçakça ithamlar sarfedecek cesareti buluyorsun, türk ordusu hakkında hiç mi bilgin yok..kimin gazına geldin bilmiyorum ama birtakım şeyleri atlamışsın galiba :
--- bu cumhuriyeti kuran kadronun tamamına yakını askeri kadrodur, yani bir bakıma bu devleti askerler kurmuştur..
--- harp okullarında öncelikle genç subayların beyinlerine kazınan olgu bu ülkenin bölünmez bütünlüğüdür, o yüzden sen babandan kalma tarlanı bu devletten ayırmaya kalkarsan üzerinden tankla geçerler..
---
kürdistan kelimesini de sana kim öğretti bilmiyorum ama
ne mutlu türküm diyene demiş atamız..bu topraklar içinde yaşayan her insan türktür..beğenmiyorsan git amerika'ya mı gitcen nereye gitceksen..
--- hesabını verecek diyorsun, nasıl alacaksın bu hesabı onu da merak ediyorum, senin karşında hülya avşar'ın korumaları yok, bu vatan uğruna gözünü kırpmadan her türlü kurşunun önüne atlamaya hazır dünyanın en güçlü kara ordularından biri var..neyle karşılık vereceksin ? babandan yadigarı tüfekle dağlara çıkıp eşkiyalık falan mı planlıyorsun ?
daha fazla konuşmayacağım, yoksa hakaret sınırlarını zorlayacağım..
göte girebilecek giriler yazıp bela yaratmaya gerek yok zaten aklı başında herkes bu insanın birilerinin kuklası olduğunun farkındadır..
edit : giri göte girdi, o yüzden hakaret içeren bölümler mümkün olduğu kadar kaldırıldı..