|
|
- bir dönem ordunun en iyi okuluyken şimdi düz liselerden farkı kalmayan cemil zenginin çiftliği
- yedi yılımı geçirdiğim güzel okulum.kapitalizmin açtığı özel okullar yüzünden değeri düşsede yine de severim.
- kendisinden mezun olduktan sonra bir kere bile kapısına uğramadığım,dostluklarla dolu yıllar geçirdiğim eski okulum.
- (bkz: mustafa arslan)
- oyak çimento sponsorluğunda düzenlenen matematik hayattır yarışmasında üçüncü olan okulum.gurur duydum valla.
- geçen sene de karadeniz çapında 3. olmuştuk...way bee kutluyorum eski okulumu!!
sayesinde itüye geldiğim okul..(yanlış anlaşılmasın ne biliyosam ordu anadolu lisesinde öğrendim demiyorum...okul birinciliği kontenjanı sağolsun...okulun bana en büyük ve hatta belki de tek kıyağı diyebilirim...)
- eskilerde çok kaliteli iken ilköğretimin 8 yıla çıkmasıyla öğrencilerini kolejlere kaptıran lise. o binayı, o koridorları unutmak ne mümkün. 11 yaşında girdim bu okula ve 18 yaşımda ayrıldım, dile kolay 7 yıl... hala her orduya gidişimde uğrarım ama sanki o okulu yerinden sökmüşler de başka bir bina dikmişler. okulun dış cephesini maviye boyayarak kreş havası vermişler ve yeni yetme öğrenciler bizlerden çok farklı, hepsi uçuşa geçmiş. ortam o kadar değişmiş ki binaların içine baktığınızda eski günlerinizi gözünüzde canlandıramıyorsunuz.
- hayatımın en güzel yıllarını geçirdiğim okulum. en sağlam dostlukları verdi bana. masal gibi geçen 7 sene...mezun olalı 4 sene oldu.önünden her geçişimde hala içim gidiyor, ahh ahhh...
- çok güzel senelerimi geçirdiğim, bana çok güzel dostlar (bkz: ameliepoulain) kazandırmış okulumdur...
- (bkz: http:// www.orduanadolulisesi.com)
- lise yıllarımı geçirdiğim okulum.arkadaşlıkları,muhabbeti vs. çok güzeldi.arada aaah ahhh şimdi hep beraber yine orda olsak diyorum.okuldan kaçışlarımızı,deliliklerimizi,kaçarken hizmetlilerin ve müdür yardımcılarının bizi kovalamalarını özledim yav
- artık http://www.orduanadolu.k12.tr/ adresinden erişilebilen eski lisem.
neredeyse tüm yıllarda üniversiteye yerleşen öğrencilerin listesini koyup 2005 yılını es geçmiş(aslında 2006 yılına torpil geçmiş), resmen bizi adam yerine koymamış, tarafımdan kınanmıştır.
- (bkz: fatsa anadolu lisesi)
|