|
|
- insanı canından bezdiren bir database server.
- kahin anlamına gelir. matrix'te bile mevcuttur. en ünlüsü delphi kahini'dir
- adam akıllı kullanabilen insan sayısı azdır ama parayı çuvalla götürürler...
- aşmış crm modülleri bulunan ve bunlar için aşmış paralar talep eden şirket.
turkcell bu modüllerin hepsini çerez niyetine "alalım, dursun bi köşede, belki lazım olur" zihniyetiyle toparlamıştır.
- mrp/erp uygulamalarının vazgeçilmez veritabanı. bir de kullanmasını bildin mi hayat bayram olur.
- (bkz: pl/sql)
- bir kariyer seçimi...
- cia de kullanılan bir projenin adıdır. sonra cia projeyi bitirmek isteyince ayrılanların bir kısmı bir şirket kurar. ve evet bu şirketin adı oracle dır. şuan piyasanın neredeyse %70ini elinde tutmaktadır.
- 300 spartalı da vardı bunlardan. çirkin yaratık gibi herifler güzel kızları esir alıyorlardı yanılmıyorsam. o güzel kızların adı oracle idi.
- "temeli altı üstü üç beş prensibe dayanan veritabancılığı sporunu nasıl daha anlaşılmaz kılarız" sorusuna cevap vermek üzere hazırlanmış bir yazılım. performansı, dayanımı gibi temel karakteristikleri hakkında bir karşılaştırma yapmayayım ancak, kullanıcı dostu olma yolunda microsoft sql server'dan biraz kopya çekseler iyi olacak. hoş kopya çeksen, bir yığın consultant nereden para kazansın? sen de haklısın larry ağabey.
- basit bir table oluşturup java yordamıyla kod yazıp ilişkilendirdiğim database serverı. evet tam anlamıyla 1 arpa boyu yol aldım gibi hissediyorum. " evet ben biraz biliyorum onu "diyebilecek seviyeye 1 sene içinde ulaşırım diye umuyorum.
- adını duyduğumda bile tüylerim diken diken oluyor. ıyyy iğrenç ya üstelik çok soğuk ve korkunç bance. hiç eye candy değil. db2 bile daha sıcak o derece.
- (bkz: sql server)
|